Jan mag het weten


Tegencirkel.GIF Dit artikel schijnt in tegenspraak te zijn met een ander artikel: Jan.
Waag het niet om daar iets aan te doen!
Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
      Oeps! Bedoelde je soms Jan? Waarschijnlijk niet...

Jantje is een welbekend slachtoffer in allerlei situaties. Men weet zijn of haar achternaam niet, want in al zijn of haar berichten waar Jantje in voorkomt wordt ook helemaal niks van zijn achternaam bekend gemaakt. Maar Jantje is een type die heel erg verschilt van anderen.

Informatie over JantjeBewerken

 
Dit is waarschijnlijk geen portretfoto van Jantje.

Jantje kan een jongen of een meisje zijn omdat er erg veel twijfels zijn hoe Jantje nou heet. Jantje, of Antje, of gewoon Anton of Janine. Men weet het niet. Wel is bekend dat Jantje rond de 6 à 12 jaar is en nogal ondeugend. Jantje zit dus nog op school. Bijna alle berichten die over Jantje gaan over school. Dat is de belangrijkste aanwijzing die er tot nu toe is over Jantje. Op welke school zit weet nog niemand maar wel is bekend dat Jantje een vrouwelijke docente heeft met heel soms een mannelijke docent. Jantje wordt op school er vaak uitgestuurd omdat Jantje erg stout is. Daar komen ook de geruchten dat Jantje een jongen is die ondeugend is en erg vaak uit de klas wordt gestuurd. Jantje is ook berucht in de wijk waar hij woont. Waar hij woont mogen we echter niet vertellen van de geheime dienst en kunnen we ook niet vertellen van de geheime dienst omdat we niet eens weten van de geheime dienst waar Jantje nou eigenlijk woont. De geheime dienst weet het zelf ook niet, dus maak je maar geen zorgen hierover! Het schijnt ook dat Jantje bruin haar zou hebben maar dit is óók al niet bewezen omdat alle berichten van Jantje verschillen van elkaar. Dan heeft Jantje weer zwarte haren, een puist in zijn hoofd en een naakte vrouw op zijn rug. Wat we trouwens wel mochten vertellen van de geheime dienst is, dat alle berichten van Jantje uit de moppenpagina's komen. Nogal opvallend dat zo'n verdacht iemand in zoveel verhalen voorbijkomt en er zouden ook geruchten zijn dat Jantje met Maaike om zou gaan... Een verhaal waar Jantje in voorkomt is:

Jantje zit op school en moet een vraag van de juf beantwoorden. Juist op dat moment dat hij antwoord wil geven komt de directeur van de school de klas binnen. "ik is..." antwoordt Jantje. Waarop de directeur zegt: "Jantje, je moet 'ik ben' zeggen.". Maar Jantje doet gewoon wat de juffrouw hem heeft opgedragen. "Ik is een..." zegt Jantje weer. Waarop de directeur roept: "Als je dat nog één keer zegt, ga je nablijven!". Daar had Jantje geen zin in. Dus Jantje zei maar voor de zekerheid: "Ik ben een persoonlijk voornaamwoord".

VermoedensBewerken

Er zijn een aantal vermoedens dat er een aantal namen zijn langsgekomen bij ons bureau van mensen die denken wie Jantje kán zijn. Hieronder staan de beste mogelijkheden wie Jantje nou toch zou kunnen zijn:

Ria zei Jan Peter BalkenendeBewerken

 
Dit zou Jantje kunnen zijn...wie weet!

Volgens Ria zou onze minister president al zo'n ondeugend mannetje zijn geweest, maar daar zijn verschillende oud klasgenoten naar ondervraagt zijn en het zou niet kloppen. De beste verklaring was, dat onze minister president Balkenendeman ook Jan heet en simpel te vervoegen is naar Jantje. Onze eerste verdachte is (o nee, was al) bevestigd!

Hans zei Jan SmitBewerken

Hans beweerde echter dat [1]jong zanger Jan Smit Jantje kan zijn, omdat Jan Smit nogal vaak Jantje wordt genoemd. En Jan Smit is nog jong maar ouder dan 12... Maar er is nog steeds een mogelijkheid dat Jan Smit Jantje zou kunnen zijn! Eigenlijk is hij al de beste mogelijkheid die er is.

Fwbbl zei Jan PrltBewerken

Fwbbl had een heel ander iemand, namelijk Jan Prlt. Fwbbl beweert ook dat Jan Prlt ook Jan in de naam heeft en Jan Prlt 7 jaar is. Maar in de verhalen over Jantje staat niks in dat de achternaam geen klinkers zou hebben maar dat Jan Prlt wel heeft. Dat moet allemaal nog onderzocht worden en Fwbbl hoopt echt dat hij die poedelprijs vindersprijs nu eindelijk wél binnenkrijgt. Laten we het hopen voor Fwbbl! Wie noemt zijn kind nog toch Fwbbl? Wl ll dvls ng a t?!

Laura zei Jan met de korte achternaamBewerken

Laura wees Jan Lu. met de korte achternaam aan als verdachte van de zoektocht naar de ware Jantje. Zij beweert dat deze Jan altijd voor Jan met de korte achternaam gezet wordt op school. En Jantje zit ook op school dus Jan met de korte achternaam is een goede mogelijkheid dat hij Jantje zou kunnen zijn. Laura wou nog even eraan toevoegen dat zij Fwbbl die naam gaf.

ConclusieBewerken

Men weet met al deze reacties en opmerkingen nu helemaal niet meer waar ze nou eigenlijk naar zoeken! Na meer dan 1000 berichten en 900 verdachten zijn er zoveel verdachten in deze zaak dat de politie én de geheime dienst er echt geen zin meer in hebben om al die verdachten na te lopen en te onderzoeken waar waarschijnlijk steeds meer verdachten erbij zullen komen. Dus men denkt gewoon: 'Zaak gesloten!'

Zie ookBewerken

NotenbalkBewerken

  1. In plaats van oud zanger