Japan is een land waarvan vermoed wordt dat het in de Stille Oceaan ligt, maar aangezien er sinds de Tweede Wereldoorlog vrijwel niets van deze locatie vernomen is, is het heel goed mogelijk dat het tegenwoordig ergens anders ligt. Een andere optie is dat het land stiekem een naamsverandering heeft ondergaan en tegenwoordig Nintendo of Sony heet. Een derde verklaring is dat Japan als land ontstaan is door inpoldering, maar dat door vele aardverschuivingen, tsunami's en aardbevingen de tectonische platen van Sony grijsgedraaid zijn.

日本および宝物
(Japan)
Japan vlag.png
Basisgegevens
Talen Japans, Wikicode en Python
Hoofdstad Grote stad der Spionage
Regeringsvorm Dictatuur
Religie World of Warcraft
Inwoners Te veel voor 2 eilandjes
Staatshoofd Bowser
Overige
Volkslied Super Mario Brothers Overture
Motto "Nintendo!"
Munteenheid Yen, Yan en Yon
Traditioneel eten sushi
Portaal  Portaalicoon Land

In Soviet-Rusland: Anime kijkt jou!!
~ Een nederlander

Ontstaan van JapanBewerken

Japan is ontstaan vlak na een grote meteorietinslag in het oosten van China. Hierdoor ontstond er een groot kaal stuk land op zee met veel hoge rotsen. Enkele Chinezen besloten toen om op het rotsje te gaan wonen en daar een succesvol bedrijfje te stichten. Dit bedrijfje heet Nintendo. Door een gebrek aan geld ging Japan echter voor de eerste keer failliet. Dit kwam mede door een investering in de Russische Peerproductie, wat later een fatale zet bleek. Tot op de dag van vandaag kent Japan een overschot aan het fruit, waarvan men het bekende streekgerecht Kip Peeri Peeri weet te produceren, met een licht chemische nasmaak. Het gerucht gaat dat Amerika hiervoor aansprakelijk is. De Amerikanen eisen dan ook een deel van de winst op, gezien zij voor de uitgesproken plutoniumsmaak beweren te hebben gezorgd.

Heden en toekomst van JapanBewerken

 
De favoriete tv-serie van de Japanners

Sinds 1998 is Japan verdwenen van de radar en bezig met het infiltreren van ieder huis ter wereld. Dit doen ze door vrijwel iedereen Sony tv's en Nintendo's te geven. Ergens in 3999 zal Japan de 53e Wereldoorlog starten door de geheime robotfuncties in hun apparatuur te starten. Deze robots hebben hittegolven, maken een eng geluid (roar!) en hebben drie poten. Dit hebben de Japanners natuurlijk gejat van War of the Worlds. Echter is op 11 maart 2011 Japan nogmaals van de kaart verdwenen door een aardbeving, een tsunami, vulkaanuitbarstingen, tornado's, orkanen, aardverschuivingen, tyfonen, een nucleaire ramp in Fukushima, massale meldingen van tentakelverkrachtingen en een uitbrekende gele griep-epidemie. Het land is in chaos, en de schade is onduidelijk.

Een tweede Tsjernobyl lijkt te zijn afgeweken, maar 1.500.000.000 jappen gaan toch op langere termijn dood aan stralingsziekte. Nintendo en anime was ook van de kaart geveegd, maar door hun treffende gelijkenis met kakkerlakken zijn ze verdomd moeilijk uit te roeien. Zie Hiroshima.

Inwoners van JapanBewerken

 
De gemiddelde Japanse op het werk.

De Japanners zijn gemiddeld 1.55m groot en dragen vaak schoolpakjes. Vaak is het rokje geplooid en verbergt het helemaal niets. Japanners hebben dit uniformpje ooit verplicht gemaakt voor iedereen. Toen echter bleek hoe lelijk het bij mannen stond, werd het verboden voor mannen en vrouwen met hangborsten.

Verder hebben de Japanners geen gevoel voor humor en smaak. Het bewijs hiervoor is te vinden op YouTube. Wat wel een feit is, is dat er sinds de kernramp in Fukushima steeds minder verkeersongelukken gebeuren. Wat niet onlogisch is nu ze allemaal stralen in het donker.

In hun vrije tijd maken de Japanners graag afleveringen van Pokémon, ondanks dat niemand hier ooit nog naar kijkt. Als de Japanners geen Pokémon maken of kijken doen ze aan Bukkake (Niet te verwarren met: gebukt kakken). Dit gebeurt vaak in kleine nauwe steegjes op een teiltje. (bukkake is echter ook een manier om noodles te bereiden).

Japan en JapanofielenBewerken

Ow ow.. Dit artikel bevat enge tekens die kunnen bijten.
Verwijder de taalpaketten nu het nog kan!


Er bestaat een soort van "mensen" dat zeer geobsedeerd wordt door Japanners, met name de vrouwen. Veel Japanofielen plegen zelfmoord als maagd wanneer zij erachter komen dat niet iedere Japanse met de eerste de beste westerling naar bed gaat om "noodles te bereiden". Deze aangeboren stoornis is vergelijkbaar met autisme, maar dan erger, meer zoiets als overleden zijn. Enkele bekende Japanofielen zijn:

Japan heeft geen enkele westerse waarde en wordt daarom opgeblazen om ruimte te maken voor een Kentucky Fried Chicken. Al heeft Japan tegenwoordig wel hoge ogen gegooid met zijn nieuwe Toyota. De nieuwe Toyota is iets groter dan de golf, hij heet Tsunami.

Zie ookBewerken

  OnNieuws heeft een nieuwsartikel over dit onderwerp: Aardbeving Japan, Monsters staan op !


 
Azië

Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Assadië · Bahrein · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Egypte · Filipijnen · Gazastrook · Georgië · Indië
Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Japan-Frankrijk · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kha-Boem · Khyonesia · Kirgizië · Koerdistan · Koeweit · Goed-Korea · Slecht-Korea · Laos
Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Pakistan · Palestina · Perzië · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Siberië
Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tzatzikistan · Taiwan · Thailand · Toeva · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten · Vietnam · Verweggistan