Jim Bakkum

Gump.png Dit artikel is zwak, matig of slecht. Vroeger vond men dit blijkbaar niet, maar de groei van Oncyclopedia valt niet te stuiten en voor alles is iets leukers te bedenken. Een creatief mens, zoals jij, zal dit voor elkaar kunnen krijgen, omdat je ondernemend bent. Zo kun jij de verandering betekenen voor dit artikel: Gom het uit, herschrijf het met een leuker verhaal, en maak de wereld honderden giechels rijker.
Laat de wereld lachen, en schrijf!
Jim is nog maar een schaduw van wat hij nooit was

Jim Bakkum is geboren rond 1990. Hij is beroemd geworden door het programma Idols, waardoor hij niet door de voorrondes kwam, maar zijn carrière maakte als lootjesverkoper. Tijdens een Paaldansoptreden was Jamie Oliver gestorven door de giftige appel van de boze heks, dus moest Jim zingen. De manier waarop hij kon playbacken was geweldig, en daarom was hij uitgenodigd voor de musical Grease! Zijn dagelijkse ritueel bestaat uit het opendoen van zijn slaapkamerraam en de hele buurt aan gruizelen zingen met weer één van zijn Grease-liedjes.

Jim Bakkum is in het bezit van 2 limousines, 1 chocoladebusje en een driewieler. Zijn kamer is in de linker hoek aan de achterkant van het ronde huis, lekker in de richting van de achtertuin. Met wijd openslaande rolluiken. Nu kunnen alle buurtjes die lekker zitten te zonnen in hun tuin ook meegenieten.Jim heeft ook geen rijbewijs en heeft daardoor ooit een aanvaring gehad met een orkestbak.

GordonBewerken

Jim heeft één huisdier, een hond genaamd Gordon. Gordon is een Chinese Keeshond, daarom een echte rashond. Hij deed mee aan diverse Hondenshows. Gordons hobby’s zijn:

  • Buiten zijn;
  • Blaffen naar buurjongens die de poort opendoen omdat ze naar school moeten;
  • Blaffen naar spelende kinderen;
  • Blaffen met het andere Chinese Keeshondje dat 10 meter verderop woont;
  • Naar binnen geroepen worden door het baasje vanwege zijn geblaf;
  • Blaffen naar willekeurige voorbijgangers;
  • Blaffen naar Gerard Joling;
  • Toneelspelen.

CitatenBewerken

Wie z'n moeder?
~ Buurman over Jim Bakkum

De zoon van zijn moeder.
~ Andere Buurman over Jim Bakkum

JIMMEH! JIMMEH! JIMMEH! The honky-tonk man!
~ Rolling Stones over Jim Bakkum

Hij is een zanger
~ Kapitein Overduidelijk over Jim Bakkum

Wie is mijn moeder? huh?
~ Jim Bakkum over Jim Bakkum

Jim Bak 'm
~ Fanatieke supporter bij een kookwedstrijd

I wanna feel your love!
~ Jim Bakkum over The honky-tonk man!

Uitspraak van zijn naamBewerken

Men spreekt de naam Jim niet uit als Dzjim. Ook Sjim is uit den boze! Bij Koninklijk Besluit is vastgelegd dat je zijn moet uitspreken als Jim. Yim dus.