John Lennon

John Lennon
Twovirgins.jpg
Naam: John Winston Lennon
Afkomst: Liverpool, Engeland
Geboortejaar/Sterftejaar: 9 Oktober 1940 - 8 December 1980
Carrières: Zanger, Gitarist, Japanofiel
Klasse: God
HP: Oneindig
MP Oneindig
Zwaktes Japanse vrouwen
Speciale aanval: Cold Turkey (Heroïne)

John Lennon was de gitarist van the Beatles. Vlak na de doorbraak van the Beatles ontmoette hij een Japanse genaamd Yoko Ono waarmee hij direct trouwde. Yoko's ideeen brachten John op vreemde acties met als gevolg dat John diverse malen werd gearresteerd. Met name seks met dieren en openbaar drugsgebruik waren de aanklachten. Op 8 december 1980 werd John Lennon neergeschoten door zijn beste fan. Volgens velen is dit een complot en de enige manier waardoor John Lennon onder Yoko Ono uit kon komen.

BiografieBewerken

 
Het bewijs dat John Lennon groter was dan Jezus.

John werd geboren in Liverpool. Zijn vader, Alfred Lennon en zijn moeder, Julia Stanley, waren de twee mensen die de wereld een ramp zouden schenken. In zijn vorige levens was John Lennon onder andere Michael Byrne, John Baron en Branwell Brontë.[1] John werd vanaf het begin niet gewaardeerd door de mensen om hem heen. Op de peuterspeelzaal had hij geen vriendjes en speelde hij maar met Teddy, zijn teddybeer. Toen hij zijn moeder kwijtraakte na een auto-ongeluk waarbij de auto tegen een laagvliegend vliegtuig aanreed werd John ontroostbaar. Hij gaf geen aandacht meer aan de mensen om hem heen en protesteerde tegen mensen met een slecht geweten. Op een van zijn demonstraties ontmoete hij Paul McCartney. Samen beraamde zij veel demonstraties en stichtten zij een band als de ultieme demonstratie tegen het kwaad. Deze band, the Beatles, werd al heel gauw groot bekend, vooral sinds hun optreden in Hamburgse stripclubs, met nummers als Komm Gib Mir Deine Hand en Sie Liebt Dich.

Om hun jeugdproblemen te verwerken, gingen de Beatles meditatie volgen bij Maharishi Yogi, maar die vond het uiteindelijk niet leuk dat de Beatles tijdens de meditatieles aan de LSD zaten.

Na zijn ruige carrière als een Beatle ging hij solo. Hij verloor zijn haar en beweerde dat hij groter was dan Jezus. Dit omdat de naam John Lennon vaker voorkwam op Google dan Jezus.

John Lennon zijn solo-carrière werd echter al gauw stilgelegd. Op 8 december 1980 werd hij doodgeschoten door een verwoede fan van hem, Mark David Chapman, voor zijn huis in New York, die er zo voor zorgde dat Lennon spoedig in een afterlife kon reïncarneren.

Het is onduidelijk als wie John Lennon in zijn volgende leven reïncarneerde: misschien als Liam Gallagher[2] of Brian Woods.[3] Zijn eigen zoon ontkent dat hij John Lennon is.

Fastfoodketen (Sgt. Pepper's Finger Lickin' Chicken Stand)Bewerken

 
Sgt. Pepper's Finger Lickin' Chicken Stand

Naast een succesvolle solo-carrière was John ook oprichter en eigenaar van Sgt. Pepper's Finger Lickin' Chicken Stand. Dit bedrijf, wat later Kentucky Fried Chicken ging heten, was het meest succesvolle wat ooit voortkwam uit the Beatles. Deze fast-foodketen heeft meer dan 100 gerechten geïntroduceerd aan de bevolking van Amerika en Europa. Op het eerste menu stonden maar vier gerechten, ieder werd echter zo goed verkocht dat er al gauw werd besloten voor uitbreiding van het assortiment. Na de eerste uitbreiding was het menu als volgt:

Gerecht Prijs
Cold Turkey (kalkoen met een verassing) $6,50
Peace (gebraden duif) $5,00
Instant Karma (kipburger, friet en frisdrank) $7,99
Paul's Special Sauce (doritos met een speciale witte dipsaus) $2,50
Hair Peace, Bed Peace, Sushi Peace (verse sushi) $8,00
Sgt Pepper's Kids Menu (friet, kipburger, kleine frisdrank en een verassing) $2,00

Solo DiscografyBewerken

  • John Lennon/Rubber Ono Band (1970)
  • Imagine That I Killed Paul (1971)
  • Some Time in an Alley in New York City with Yoko Ono (1972)
  • Sex Games (1973)
  • Walls, Bridges and Pauls Body (1974)
  • Rock 'n' Roll Frustration (1975)
  • Final Fantasy (1980)
  • Milk and Honey on Yoko Ono (1984)

BronnenBewerken