Katy Perry

Hare Majesteit der Katten Katy Perry

Er staat "kat" in haar naam.
~ Kapitein Overduidelijk over Katy Perry

Het is de schuld van de homo's dat de katten ons straks gaan overnemen!
~ de Paus over de heerschappij van Katy Perry

Vrede popo, katten hebben ook rechten!
~ een willekeurige Hippie over de reactie van de Paus over de heerschappij van Katy Perry

WEJOOOOW AH NIF. TANTOE SPANGE BANGA DIT! WOLLAH IK ZOU HAAR PAKKEN IN DE POEPGAATJE AH SAHBI!
~ De door UWV niet-afgekeurde straatmarokkaan met een uitkering over dit tantoe spange banga.

Katheryn Elizabeth Hudson, ook wel Katy Perry of Queen of Cats genoemd is de wereldwijde koningin van alle katten. Met lieftallige zangeres als dekmantel verovert ze steeds meer katten. Haar aanhangers worden ook wel Katy Cats genoemd.

PersoonlijkBewerken

 
Haar ritueel: een zijn met de kat

Als klein kind werd Katheryn vaak gepest. Ze had weinig vrienden. De enige die ze had waren haar twee katten. Ze werd opgevoed in een streng Katholiek gezin. Ze mocht niet in aanraking komen met honden, vogels en andere dieren. Haar broertje werd al op jonge leeftijd in de Grand Canyon gedumpt omdat hij hoofdluis had.

Door haar eenzaamheid begon Kathryn te praten tegen haar katten. Haar ouders verklaarden haar voor gek en stuurden Kathryn naar een kliniek waar ze kon "genezen". Maar het hielp niet. Toen ze een jaar later terug kwam was haar "ziekte" niet over. Sterker nog, ze voerde hele gesprekken met haar katten. Haar vader werd het zat en begon haar te slaan. Kathryn's katten waren het hier niet mee eens en beten meneer Hudson (Kathryn's vader) in zijn slagader. Morsdood. Op dat moment voelde Kathryn een macht die ze nog nooit eerder had gevoeld.

Ik voel me sterk. Ik voel me machtig. Deze macht heb ik nog nooit gevoeld. Zojuist is die løl van een vader doodgebeten. De katten staan aan mijn zijde. Samen met hen neem ik de wereld over. Niemand kan ons stoppen.
~ Kathryn in haar dagboek over haar ervaring met haar nieuwe macht

Ze vertrok en liet haar ouderlijk huis achter zich. Ze wist dat ze talent had voor zingen en schreef zich in bij EMI records. Uiteindelijk kreeg ze onder de naam Katy Perry haar eerste nummer: "I Kissed A Puss". Dit nummer was het begin van een glansrijke heerschappij.

Op weg naar machtBewerken

 
Nog een slachtoffer.

Het Begin: One With The CatsBewerken

Haar eerste album kwam al snel uit: "One With The Cats". Het bevatte onder andere de nummers: "Waking Up in Cat Vegas", "Hot and Cat" en "Thinking of Cats". Wat weinig mensen weten is dat er in de nummers een geheime boodschap zit die katten aanspoort om Katy te volgen. Veel katten reageerden hierop. In 2009 had Katy alle katten in de Verenigde Staten overgenomen. Niemand merkt hier iets van en dat is ook het gevaarlijke. Als Katy het wil, kunnen de katten alle burgers overnemen, net als wat de badeenden ooit beraamden.

EuropaBewerken

Maar Katy wilde meer. Door haar muziek ook in Europa te promoten heeft ze al vele gebieden van Europa in haar macht. Hoewel de muziek in Europa net iets minder wordt gewaardeerd, vormt ze alsnog een grote dreiging.

Situatie in NederlandBewerken

Voor degenen die het zich afvragen: zo'n 80% van de Nederlandse katten is een aanhanger van Katy Perry. Je kan herkennen of je kat een Katy Cat is door de volgende signalen:

  • Vaak om snoep vragen;
  • Miauwen (dat doen bijna alle katten, maar Katy Cats dóen het wel);
  • Aandachtsgeil zijn.

We raden als je merkt dat je kat één van deze drie signalen vertoont hem direct af te slachten. Hoe gehecht je ook aan dat beest bent. Veiligheid van het volk gaat voorop.

Het Vervolg: Cat's DreamBewerken

Het tweede en meest gevaarlijke album van Katy Perry was: "Cat's Dream". Met de nummers "California Cats", "The Cat That Got Away" en "Part Of Meow" werd het grootste gedeelte van de katten aanhanger van Perry.

De MensheidBewerken

Het bleef niet alleen bij de harige viervoeters. Katy wilde (alweer) meer. Ze gaf haar fans de naam: Katy Cats. De fans vonden het wel oké, maar ze weten niet dat ze ook onderdeel zijn van het plan van Perry. Op dit moment heeft ze al meer dan 40,3 miljoen volgers op Twieter. Een ware bedreiging dus.

ROARBewerken

Op 12 augustus 2013 kwam het gloednieuwe nummer van Katy uit: Roar. Roar is een woord dat de mensen niet kunnen verstaan. De katten echter wel. Wat het betekent is niet bekend. Wel is zeker dat het een oproep aan alle katten is om Katy te volgen op haar weg naar wereldheerschappij.

WereldheerschappijBewerken

Of we Katy aankunnen is nog maar de vraag. De toekomst zal het leren. Maar voor het geval dat: wees niet bang om een Katy Cat te zijn. Op een geven moment is iedereen er een.

Zie ookBewerken

Jongens en meisjes die aandacht zoeken

Ballenjongen · Boomknuffelaar · Bosjesjongen · Damschreeuwer · Dambrander · Discussiejongen · Mister Emmy · Grasmeisje · Kattenmeisje
Krantenjongen · Lavendeljongen · Maasmeisje · Mangelmannetje · Naaldenjongen · Pandaknuffelaartjes · Regelneven · Relnichtjes (Jut & Jul)
Richtingaanwijzers · Sjongejongen · Spekjongen · Sterrenmeisje · Peroxidejongetje · Zangaapjes · Zeilmeisje