Lacheritus

Lacheritus is een ziekte
~ Kapitein Overduidelijk over Lacheritus

HAHAHAHAHA!
~ een lacheritus slachtoffer over zichzelf

Wij, het OMC, hebben UW hulp nodig!
~ Oncyclopolis' Medisch Centrum (OMC) over Lacheritus

Vele jaren lang hebben wetenschappers geprobeerd om de aandoening lacheritus in beeld te brengen. Het LOL (Landelijk OnderzoeksLaboratorium) heeft bij een lokale uitbraak enige informatie weten te winnen, door letterlijk het hoofd te breken over de dubieuze ziekte-symptomen: Lacheritus is een snel-infecterende parasiet die zich in het weefsel van je brein nestelt.

De oorsprong van de ziekte is gelukkig bekend, het is een gemuteerde variant van de lolarisziekte. Lolaris is samen met de pokken aan het eind van de vorige eeuw uitgeroeid. Symptomen waren uitbarstingen van slappe lach bij het zien van hilariteiten en een hardnekkige giegel als reactie op gênante vertoningen. Alhoewel lolaris niet langer een bedreiging vormt, is voor lacheritus (nog) geen medicatie beschikbaar.

Lacheritus wordt veroorzaakt door een parasitaire larve (ook wel breinmormels genaamd) dat de werking van de prefrontale cortex aantast. De ziekte ontwikkelt zich voornamelijk bij jongeren tussen de 8 en de 14 jaar en kan in ernstige gevallen tot zeker vijftien jaar duren. Deze ziekte is daarnaast zeer besmettelijk en nagenoeg elk kind onder de veertien raakt besmet, in de hele wereld! Dit is natuurlijk om te brullen dieptriest en zeer tragisch.

Alleen met uw bijdrage kunnen we meer onderzoek doen en omdat wij van de overheid geen subsidie meer krijgen, vragen wij u om te doneren op giro 4456 (minstens vijftien euro per persoon) zodat wij, het OMC, deze verschrikkelijke ziekte kunnen bestrijden!

Zie hier een slachtoffer van Lacheritus...

ReportageBewerken

Onze redactie van OnNieuws heeft voor dit onderzoek een reporter naar de afdeling OnSerieuze Ziekten van het OMC gestuurd om uit te zoeken of het goed loopt met het geld.

En, hoeveel geld hebben jullie momenteel verzameld?
Niets

Oh, oke. Zou ons artikel u kunnen helpen met bestrijden van lacheritus?
Zeker, als de halve zool die het heeft geschreven een keer op zijn spelling let!

Nou, nou elke schrijver begint met fouten hoor... Maar even ter zaken, hoeveel geld hebben jullie al opgehaald?
€15.000, die hebben we ook al uitbesteed aan koekjes!

Wat?! aan koekjes?
Jazeker.

Had dat niet wat nuttiger besteed kunnen worden!
Jajaja, wilt u nu weg gaan, we hebben wel iets beters te doen. Zoals onze koekjes opeten.

Maar....
Niks te 'maren' nu opzouten!

MedicatieBewerken

Ondertussen zijn er al wel een paar medicijnen geopperd voor lacheritus, maar ze zijn nog niet optimaal en worden momenteel medisch getest. Enkele voorbeelden hiervan zijn

  • Zelfmoord plegen. Dit stootte op veel tegenhang binnen de medische wereld, het OMC is het enige ziekenhuis dat deze behandeling voorschrijft.
  • Maden u brein laten opeten, al is er nog geen pijnstiller sterk genoeg om patiënten deze behandeling te laten overleven.
  • Elke dag een pilletje inslikken dat ongeveer even groot is als mijn oma. Uiteraard stuit dit vanwege de omvang ook op complicaties.

Zie ookBewerken