Zo lijken ze normaal!

Ik ben van boven niet slim, maar van onderwijs!
~ Leraar over het vak

ZE MOETEN DOOD!
~ Brugklasser die 'vet cool' is over Leraren

Er is maar 1 goede school, en dat is de sportschool!
~ Arnold Schwarzenegger

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad of is er mee in aanraking gekomen. Het meest verschrikkelijke wezen dat rondloopt op deze aardkloot. We hebben het natuurlijk over de leraar.

KenmerkenBewerken

Een van de meest gekenmerkte kenmerken van de merkbare kenmerken van de leraar is dat deze al op zeer jonge leeftijd de neiging heeft leeftijdsgenoten te vervelen. Soms gaat dit zover dat er mysterieuze verdwijningen optreden. Ook is bekend dat de leraar lijdt aan de uiterst zeldzame ziekte leerlingpesteritus, waarbij een onbekend virus de hersenstam aantast en de leraar maar een kwart van de maximaal toegestane hersencellen overhoudt.

In het algemeen is bekend dat leraren van het ter dood vervelen van onschuldige schoolkinderen hun levenstaak hebben gemaakt. Je zou het zelfs een fetisj kunnen noemen. Hoe levenlozer de les, hoe meer de leraar geëerd wordt door zijn medeleraren en dus hoger in rang staat. Als de leraar een leerling in coma weet te krijgen, ontvangt de leraar een lintje van het ministerie van onderwijs. En als de leraar meer dan 10 kinderen de dood in verveeld heeft of meer dan 100 in coma, wordt de leraar tot ridder geslagen door de koningin.

VrijetijdsbestedingBewerken

Dit vervelen van kinderen wordt onder leraren als een echte sport beschouwd. Zo zijn er de leraar-olympiade, een soort Olympische Spelen onder leraren. Hierbij moet in zo'n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk kinderen in slaap of coma worden gebracht. Degene die dit als eerste lukt, wint. Als een leerling tot dood is verveeld wint die leraar automatisch, ondanks de hoeveelheid slapende. Er zijn competities nationaal, internationaal en voor de echte professionals de Afrika Cup voor negers. Iedereen weet dat negers niet weten wat onderwijs is en is dus extra moeilijk en alleen voor de elite-leraren.

ProblemenBewerken

Dit klinkt allemaal natuurlijk lachwekkend, maar niets is minder waar. Voor de hardlerende: er is niks erger dan een leraar tegenkomen in een donkere steeg! Als je ooit (buiten school) oog in oog staat met een leraar komt te staan (dit klinkt als een horrorfilm maar het kan echt gebeuren) ren dan zo hard mogelijk weg of, als je ontzettend moedig of ontzettend stom bent, probeer je het te vermoorden (wegrennen wordt aanbevolen, het doden van een leraar kost jarenlange training). Mocht je het toch willen proberen staat hieronder uitgelegd hoe je het kan overmeesteren.

 
Wat een gruwels!

Hoe te dodenBewerken

Zorg ervoor dat je het ding niet recht in z'n ogen kijkt, die zijn namelijk verlammend. Bedek ook je oren, want je wordt niet goed van het gewauwel van de leraar. Als je eenmaal de mond en/of ogen van de leraar hebt uitgeschakeld heb je enige kans het wezen te doden en rustig verder te gaan waar je mee bezig was in die donkere steeg. De zwakke plek van de leraar is het gehoor. Als je harde hiphop/reggaeton/R&B muziek opzet heb je kans om het wezen aan te pakken. Ook het klappen van kauwgom kan een leraar fataal worden. Het enige probleem van kauwgom is dat als het niet hard genoeg is de leraar er alleen maar agressiever van wordt en je een nog akeligere dood te wachten staat. Het hard laten klappen van kauwgom kost langdurige training en is daarom dus een laatste optie. Ook als je de leraar hebt uitgeschakeld en weet weg te komen, blijf oppassen, want leraren jagen vaak in groepen! Als je omsingeld bent door een groep hongerige leraren maak je geen schijn van kans meer. Als je omsingeld bent zit er nog maar 1 ding op: zelfmoord. Dit is vele malen prettiger dan de afschuwelijkheden en martelingen van leraren.

De soorten lerarenBewerken

Je hebt verschillende soorten leraren die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Als je weet met wat voor leraar je te maken hebt wordt het hele eliminatieproces een stuk simpeler. Hier volgt een aantal bekende soorten leraren:

 1. De Nederlands-leraar; ontzettend saai en verveelt je ter dood. Dit kun je tegengaan door totaal niet te luisteren (dit vergt jarenlange training), door te gaan met je eigen ding, en de leraar te overstemmen.
 2. De KCV/CKV-leraar; pervers en heeft het alleen maar over seks. Zo probeert hij je in z'n macht te krijgen, daarom is dit één van de ergste die er zijn. Het enige wat je kunt (proberen) te doen is totaal geen interesse te tonen, dan laat hij je een rondje lopen. Dat is je kans; op dat moment ga je er als een haas vandoor en ga je hulp halen. Soms is hij zelf kunstenaar en moet je betalen voor een museum waar zijn kunstwerken hangen.
 3. De Wiskunde-leraar, meestal nooit zelf meegemaakt hoe het is om les te KRIJGEN, deze leraar is de beste kindermoordenaar die er is. Kinderen vallen al na de eerste woorden die uit de stinkende uienmond komt in slaap of in coma, om vervolgens seksuele handelingen met ze uit te voeren. De gemiddelde Wiskunde-leraar is schuldig aan pedofiele praktijken.
 4. De Natuur/Scheikunde-leraar; Kenmerkend aan voorliefde voor klokhuisfilmpjes, opsporings-systemen en prachtig haar door een ontploft experiment. Kijk uit voor z'n angstaanjagende lach en lange witte jas waar hij je in kidnapt. Ze wonen nog bij hun moeder en kunnen door hun eenzaamheid ook snel pedofilische trekjes krijgen.
 5. De Engels/Frans/Duits/Spaans/Welke-andere-taal-dan-ook-behalve-Nederlands-leraar; zeer typische leraar die het liefst de hele dag in zijn/haar taal praat en van alles van de desbetreffende taal en land houdt.
 6. De maatschappijleer-leraar; hoewel niemand precies weet waar deze les over gaat, is na een lange studie ondervonden dat de leraar het zelf ook niet weet en de hele les maar wat raaskalt, het ligt dus niet aan jou.
 7. De Geschiedenis-leraar; deze leraar is zeer ouderwets en blijft in herhaling vallen over dingen die jaren geleden gebeurt zijn. Niemand weet eigenlijk waarom. De beste manieren om van ze af te komen staan meestal in de boeken die ze begin het jaar uitdelen.
 8. De Aardrijkskunde-leraar; is meestal het soort leraar dat graag opschept over de kennis die hij/zij bezit over de wereld. Deze groep weet veel af van landen, economie en politiek waardoor veel Aardrijkskunde-leraren meestal dictators worden. Zij kunnen het beste worden uitgeschakeld met revoluties.
 9. De Dictatische Leraar; Waarschijnlijk een van de moeilijkst te doden. Zijn stem brult al de elektrische snufjes kapot en zijn harde aanpak maakt van speelpleinen een Trainingsplein voor leger-rekruten. Zijn kenmerken zijn grijs haar, geen nek en een lichaam dat zijn dodelijke stem bevordert. weinigen van deze soort zijn gekend en nog minder gevonden in opgravingen. Er zijn echter Historici die beweren dat de Dictatische leraars (of Lectus Dictatis) behoorden tot de C139, een duistere plaats gelegen in de noordelijke streken van België.
 10. De Informatica Leraar; Deze leerkracht heeft last van het feit dat de technologie de jaren inhaalt. Waar deze nog bezig is met puur gezwets, moeten leerlingen hem vaak wijzen hoe hij de DVD moet afspelen in de speler en zeggen dat Internet Explorer 6 al eeuwen geleden is vervangen door opkomende versies, en er inmiddels geheel betere alternatieven zijn. De beste manier om deze leerkracht te doden is door hem gewoon te laten. Uiteindelijk zal zijn dementie zo zwaar oplopen dat hij niet meer weet waar hij zijn DVD moet steken, en er dan maar uit frustratie op bijt. Logischerwijs zal één van de scherven deze leerkracht de das omdoen.
 11. De Mentor; Dit is een speciale leraar, die behalve zijn vak ook nog dichter tot je ziel probeert te komen met behulp van georganiseerde duivelse bijeenkomsten, het mentorgesprek en het klassenuitje. Vooral het mentorgesprek is gevaarlijk, omdat de mentor op deze manier alleen met je is en je zo mentaal kan aftakelen door ellendige vragen te stellen, waar je niet bij weet wat je er precies op moet antwoorden. Bij klassenuitjes probeert deze speciale eenheid een hele groep leerlingen eerst te verlammen met giftige pizza's en ze vervolgens te doden d.m.v. bowlen.

De overlevendenBewerken

Er zijn verhalen bekend van overlevenden die zelfs 4 "encounters" op 1 dag hebben meegemaakt. Al ons respect gaat natuurlijk uit naar deze mensen en wij vragen u ze dan ook te steunen door geld over te maken op giro 666. Er worden op het moment inrichtingen gesticht voor de overlevenden. Uw geld helpt bij de opbouw hiervan. Ook proberen wij een leger op te richten dat getraind is het leraarras ten onder te brengen. Help ons dus de leraar uit te roeien en de slachtoffers en hun familie te helpen. Voor hen zal het leven (en school) nooit meer hetzelfde zijn.

De HolocaustBewerken

De leraren zijn de bedenkers en ook uitvoerders van de Holocaust. Leraren sluiten leerlingen op in klaslokalen om ze hier vervolgens dood te vervelen.

De meeste gevallen komen voor tijdens de les of tijdens gesprekken. Als je moet nablijven is dit ook een zeer veel gebruikt middel. Meestal worden de kinderen jarenlang opgesloten in de kelder, onder supervisie van zogenaamde "conciërges," om daarna "les" te krijgen. De kinderen krijgen niks te eten en krijgen vlak voor de dood les. Heel af en toe krijgen ze overblijfselen uit de kantine en moeten ze 's nachts de wc schoonmaken. Dit is de ernstigste vorm die voorkomt en komt veel voor bij brugklassers.

Zie ookBewerken

Beroepen, stielen, ambachten en andere verdachte bezigheden

Acteur · Analoog · Bankhanger · Boswachter · Brandweerman · Butler · Cardioloog · Cartoonist · Conducteur · Dialoog · Dictator
Dirigent · Dododeskundige · Dokter · Drummer · Expert · Gladiator · Goochelaar · Heks · Kapitein · Lachtherapeut · Landbouwer
Leraar · Nachtwachter · Netwerkbeheerder · Ninja · Pedagoochelaar · Piloot · Politicus · Pottenkijker · Putjesschepper · Ridder
Samoerai · Schilder · Stoelenmatter · Superheld · Tandarts · Terrorist · Tovenaar · Verpleegster · Weerman · ZwaardvechterScheldwoorden

Het A Woord · Het B Woord · Het C Woord · Het D Woord · Het E Woord · Het F Woord · Het G Woord · Het H Woord · Het I Woord · Het J Woord · Het K Woord · Het L Woord · Het M Woord
Het N Woord · Het O Woord · Het P Woord · Het Q Woord · Het R Woord · Het S Woord · Het T Woord · Het U Woord · Het V Woord · Het W Woord · Het X Woord · Het Y Woord · Het Z Woord