Lijst van tv-programma’s die nog niet bestaan maar wel een succes zouden worden

Deze ideeën heb ik al tijden bij mij in de kluis liggen
~ John de Mol over deze lijst met programma’s

In de historie van de TV zijn er al een heleboel programma’s gemaakt. Vele goed en andere toch wat minder. Hellaas zijn nog niet alle goeie ideeën tot TV programma’s omgetoverd. Vandaar de hieronder te vinden lijst met programma’s die nog niet bestaan, maar wel een succes zouden worden.


Deze lijst is incompleet en zou waarschijnlijk nooit compleet kunnen worden gemaakt. Toch vragen we jou deze lijst zo compleet mogelijk te maken.


De Avonturen van BalkenendemanBewerken

Na het overweldigende succes van alle Balkenendeman films wordt het hoog tijd dat er ook een geanimeerde versie komt waarin de verhalen uit alle films op een kindvriendelijke manier worden verteld.

 
Logo ZML

Zondag met LeninBewerken

Na het satirische actualiteiten programma van Lubach komt nu ook Lenin met zijn eigen zondagavond show. In deze show legt Lenin op een grappige manier uit wat er die week in de propaganda te vinden was.

Lijsttrekkers debat tot de doodBewerken

Vlak voor de verkiezingen zijn er op TV duizenden debatten te vinden met daarin de lijsttrekkers van alle grote partijen. “Zodat kiezers gemakkelijker de keuze kunnen maken op wie ze stemmen.” In dit programma laat je alle lijsttrekkers tegen elkaar debatteren. Wanneer een van de lijsttrekkers met een drogreden komt wordt hij of Marianne Thiemen geëlektrocuteerd. Op deze manier heb je; en leuke TV, en weet je na het debat op wie je moet gaan stemmen. (er is er namelijk nog maar 1 over).

 
De poster van seizoen 2

Ode aan mijn Lada de SerieBewerken

Iedereen houdt van de onrijm Ode aan mijn Lada. In dit programma is te zien waar deze liefde haat relatie uit is ontstaan. Waar de Lada oorspronkelijk vandaan komt. En natuurlijk aan het einde van elke aflevering een clifhanger.

Reclame de TV showBewerken

Iedereen heeft er een hekel aan, de Shows tussen de reclames door. Daarom introduceren we Reclame de TV show! Maar wacht er is meer. Al kijk je nu naar dit programma krijg je er volgende week een extra aflevering bij! Aarzel niet en kijk NU naar Reclame de TV show!

Boer zoekt Apache HelikopterBewerken

Een groep met single boeren is opzoek naar een Apache helikopter om samen mee oud te worden. De opvolger van het zeer goed bekeken Boer zoekt Hoer van de publieke omroep.

Lutjebroeks next top modelBewerken

een programma waarin tussen alle 50 van de lutjebroekers wordt gezocht naar de knapste lutjebroeker. De winnaar van dit programma zal uiteindelijk fotomodel worden voor het dagblad de OnNieuws. Live uitgezonden vanuit de ST.Juttemis-kerk.

 
Een van de laatste shots van Aflevering 4. Hierin werd de vrijstaande boerderij van de Familie Jansen met de grond gelijk gemaakt

Droomhuis geslooptBewerken

John Williams gaat samen met een gezin op zoek naar hun droomhuis. Het gezin verteld hun budget voor hun droomhuis en John Williams zoekt drie huizen binnen het budget uit voor deze mensen. Deze drie huizen worden stuk voor stuk bezocht door het gezin, vergezeld door John Williams natuurlijk. Nadat de drie huizen zijn bezocht kiest het gezin het huis uit wat ze het liefste willen hebben. Het mooiste huis wordt dan door het gezin aangeschaft. Op dat moment begint de show pas echt! SWAT bussen arriveren. Special forces stormen de busjes uit en binden het gezin vast aan stoelen. Het gezin wordt geforceerd hun ogen open te houden, en voor hun aangeschafte huis gezet. In de daarop volgende momenten wordt het droomhuis op een komische manier met de grond gelijk gemaakt.

De verfdroog showBewerken

Iedereen kent het wel. Je buurman heeft net zijn kozijnen geschilderd, en het enige wat je op dat moment wil doen is voor de kozijnen zitten en kijken naar hoe de verf droogt. Nu hoef je daarvoor niet meer in de voortuin te gaan zitten van je buurman maar kan je gewoon je TV aanzetten!

Hij was maar een clownBewerken

Hoe is het oudste geformuleerde lied ontstaan? Waarom is de Clown thans dood? Hoe kon het lied zo lang in de top 40 staan? Deze vragen en nog vele anderen komen allemaal aan bot in het nieuwe programma hij was maar een clown van de NOS.

WintergastenBewerken

Een programma dat gepresenteerd zou moeten worden door Linda de Mol. In het programma wordt gepraat over van allerlei dingen die tijdens de winter een fenomeen zijn. Zo praten ze over de elfstedentocht die voor de zoveelste keer weer niet doorgaat. Ook praat men over het aantal ongelukken dat fors toeneemt en daarbij weet niemand hoe dat komt. In het programma komen ook gasten voor die het koud vinden en klagen over het feit dat het programma buiten wordt gepresenteerd.

MiljoenenjagersBewerken

Een miljoen dat in een bos wordt verstopt. Niemand weet waar het geld licht, maar alle jagers willen het geld hebben. Tijdens de zoektocht naar het geld doden de jagers alles wat op hun pad komt. Ze openen elk koffertje, in de hoop het geld te vinden. Vaak sneuvelen ze hierbij zelf.

 
Eva Braun krijgt een dikke snor van die drukke man van haar

Help, mijn man is Hitler!Bewerken

Programma waarin John Williams en Natasja Froger op bezoek gaan bij Eva Braun, en samen met deskundigen een oplossing proberen te zoeken voor haar slechte huwelijk. De voornaamste klacht van Eva: Adolf is altijd maar aan het werk, en is daardoor nauwelijks thuis voor een gezellig avondje scrabbelen, of desnoods lekker samen netflixen op de bank. John en Natas werken, samen met de directeur van IG Farben en de baas van de Deutsche Reichsbahn, een concreet plan uit, waarin alle losse ideetjes van Adolf nu eindelijk eens efficiënt samengevoegd worden, de zgn. Endlösung. Resultaat: Adolf heeft weer meer tijd voor zijn vrouw, en de RTL 4-kijker blijft achter met een tevreden gevoel. Feelgood-tv voor het hele gezin!

Natte haartjesBewerken

Een programma van Omroep MAX, waarin Ron Brandsteder, Sandra Reemer, Fred Oster, Ted de Braak, Dick Passchier, Henny Huisman en Catherine Keyl komen uitleggen waarom de tv vroeger zo v-e-r-s-c-h-r-i-k-k-e-l-i-j-k saai en langzaam was. Niet te verwarren met de gelijknamige Duitse pornofilm uit 1973.

De wereld draait doorBewerken

Programma waarin een olijke, onwaarschijnlijk snel sprekende presentator allerlei gasten ontvangt op het gebied van politiek, wetenschap, sport, cultuur en media, bijgestaan door een zogeheten tafelheer (bv. een altijd vrolijk kirrende nicht, of desnoods Halina Reijn). De gesprekken worden onderbroken door schijtlollige tv-fragmenten, één minuutje muziek en een vaag dingetje door een matig grappige dichter. Aan te vullen met een eindeloze rij regelmatig terugkerende rubriekjes, en vele spin-offs met Robbert Dijkgraaf, Robbert Dijkgraaf, Robbert Dijkgraaf en Freek Vonk. Het idee is bij dezen gepatenteerd.

Genoeg gelachenBewerken

Programma waarin Youp van 't Hek uitlegt waar het precies mis is gegaan.

 
Kees van der Staaij verheugt zich al zeer op zijn kennismaking met bekende homo's

Wie is de homo?Bewerken

Programma waarin een notoire tv-mijder als SGP-voorman Kees van der Staaij moet raden wie van de aan hem voorgestelde BN'ers de echte homo is. De BN'ers moeten allerlei moeilijke opdrachten doen, variërend van het sleutelen aan een brommer tot hand in hand door Raqqa lopen. Aan het eind van de rit blijkt het dan tot Kees' grote verbazing niet Arie Boomsma, maar toch Roy Donders te zijn.

Wie is de Jood?Bewerken

Spin-off van Wie is de homo? Programma waarin Robert M. een aantal besneden baby's in de luier kijkt, en aan de hand van zijn in de loop der jaren opgebouwde expertise moet bepalen welke baby moslim is, en welke Jood. Met een deskundige jury onder leiding van Bram Moszkowicz en Ali B. Eventueel uit te breiden met televoting, om de kijkersparticipatie te bevorderen.

Früher war alles besser!Bewerken

Programma voor het nieuw op te richten RTL 9. Een ongecensureerde, 24/7 livestream van het graf van Henny Huisman. Eventueel uit te breiden met meerdere streams, waarin het graf vanuit verschillende gezichtspunten gefilmd wordt.

AboutaleppoBewerken

Reisprogramma, waarin de burgemeester van Rotterdam op bezoek gaat bij zijn Syrische collega's. Samen bespreken ze nijpende problemen zoals de verhuftering in het uitgaansleven, het verdwijnen van alle gezellige winkelstraten door de almaar oprukkende webshops en de toenemende parkeerproblemen in de binnenstad.

Keeping up with the KimsBewerken

Reality show over de glorieus leider Kim Jong-un en hoe goed hij en zijn land het hebben. In deze serie heeft het Koreaanse volk heel veel plezier en honger. Ook is alles live en van te voren opgenomen, en zijn alle gevoelens die de karakters hebben echt gerepeteerd.

Peking PerongelukBewerken

 
Logo van dit spannende programma

Een enorm spannend, nagelbijtend, op het puntje van je stoel zittend, reality show! Waarin een groep quasi-bekende Nederlanders (van die gasten die je alleen kent door dit soort spelshows) door het pakken van verkeerde vluchten op een bestemming moeten komen. Deze locatie is alleen niet aangegeven. En deelnemers moeten dit per toeval vinden. Vele deelnemers overleven de spelshow niet, omdat ze in het vliegtuig het spel "IKNGDHGIGOVEINMI" spelen

In Sovjet-Rusland eten kookt jou!Bewerken

Een communistisch kookprogramma waarin de Sovjet Roebel-kok uitlegt hoe je de lekkerste communistische gerechten kookt. Meestal zijn de afleveringen niet heel lang aangezien er niet veel eten is om mee te koken. Maar zelfs met weinig of geen voedsel weet de Roebel-kok ons telkens te verrassen met heerlijke gerechten of honger!


  Lijst der Lijsten

25 racistische dingen die we heel normaal vinden · 50 voorwerpen om een olifant mee dood te gooien
100 beste dingen om te zeggen in een rechtbank ·
100 dingen die je niet voor een rood stoplicht moet doen · 100 slechtste manieren om slecht nieuws te vertellen
Alfabet · Dingen die de overheid je liever niet vertelt · Dingen die je niet op een schoolcomputer moet doen
Gamejargon · Getallen met een speciale betekenis · Grote getallen · Hoe bespaar je geld?
IJssel · Kindertelefoon · Mensen die lachend stierven · Nederlandse uitdrukkingen en gezegden
Niet bestaande dingen · Slechte versiertrucs · Steden en gehuchten (België & Nederland)
TV-programma’s die nog niet bestaan maar wel een succes zouden worden
Veelgestelde vragen · Verkeersborden · Verkeerstheorieexamen · Vragen des Levens
Wapens die niet bestaan maar wel zouden moeten bestaan · Wereldrecords