Lonsdale

Lonsdale is een Engels kledingmerk, dat erg populair is onder ruimtenazi's en negers. Deze twee bevolkingsgroepen vechten vaak met elkaar over welke van de twee het monopolie heeft op het dragen van Lonsdale. Deze gevechten zijn uitgegroeid tot ernstige rassenrellen. Rassenrellen om Lonsdale worden anders uitgevochten dan normale rellen, namelijk met bokshandschoenen in plaats van stenen en Molotov-cocktails. Men beweert wel eens dat Lonsdalerellen ingegeven worden door racisme, maar dat is onterecht. Zij hebben veel meer populariteitszucht te maken.

Lonsdale-kledingBewerken

 
Een bekende Lonsdaledrager.

Lonsdale produceert voornamelijk sweatshirts, joggingbroeken en boksaccessoires, dingen waar negers van houden dus. De Engelse voetbalclub Blackburn Rovers wordt gesponsord door Lonsdale. Deze samenwerking is vanzelfsprekend omdat er bij de Rovers toch alleen maar negers spelen en ze tijdens hun wedstrijden meer bezig zijn met klappen uitdelen dan met voetballen. Net als alle andere merkkleding wordt Lonsdale door Indonesische kinderslaafjes gemaakt, maar ach, wat geeft het?

Het conflictBewerken

U denkt waarschijnlijk "Lonsdale is maar een kledingmerk, hoe kan dat nou voor zo veel tumult zorgen?" Helaas kunnen wij u daar geen antwoord op geven. Wij kunnen wel uitleggen hoe de problemen ontstaan zijn.

Geschiedenis van LonsdaleBewerken

Lonsdale is 1960 in Engeland opgericht door twee ruimtenazi's met een passie voor het ontwerpen van kleding. Zij hadden ook een passie voor boksen, dus de keuze om kleding voor boksers te ontwerpen lag voor hen voor de hand. Nazi's hebben altijd al bekend gestaan om hun gave om mensen manipuleren. De Nazi's achter Lonsdale bevestigden dit vooroordeel maar weer eens door Mohammed Ali om te praten om Lonsdale te gaan dragen. Omdat Mohammed Ali destijds een groot voorbeeld was voor alle negers ter wereld begonnen alle negers Lonsdale te dragen. De Nazi's droegen ook al Lonsdale vanwege hun boksheld, Wilhelm von Homburg. De Nazi's en de negers vonden allebei dat Lonsdale van hun was en konden het niet met elkaar eens worden. Zo is het Lonsdaleconflict ontstaan.

Gevolgen van het LonsdaleconflictBewerken

Het Lonsdale-conflict heeft over de hele wereld voor een hoop herrie gezorgd. Vooral in Groningen. In Groningen wemelt het namelijk van de negers en Nazi's die allemaal Lonsdale dragen. Toen er een grote groep Marokkaanse immi.....

Dit artikel is gecensureerd door de AIVD, wegens de spanningen die op dit moment in het land bestaan is dit artikel levensbedreigend voor zowel de lezer als de schrijver.  

De houding van de regering jegens Lonsdale-dragersBewerken

De regering is dol op het Lonsdale-conflict. Iedereen (met geld) wil Lonsdale dragen. Lonsdale-kleding is erg duur, dus de Betaaliban vangt er lekker veel belastingcenten mee. Er zijn regelmatig reclamespotjes op de Nederlandse tv te zien waarin mensen van de belastingdienst het Nederlandse volk streng afraden Lonsdale te dragen. En u weet hoe Nederlanders zijn als ze iets NIET moeten doen...

TriviaBewerken

 
Komt deze Lonsdale-draagster u ook niet een beetje bekend voor?
  • De twee stichters van Lonsdale heetten Thijs van Lons en Jules Deelder.
  • In Italië heeft Lonsdale geen politieke bijsmaak.
  • Dat nogal logisch is omdat iets niet naar politiek kan smaken.
  • Of toch wel? Er is recentelijk een nieuw soort kauwgom op de markt gekomen die naar politiek smaakt.
  • Lonsdale heeft niks met skinheads te maken.
  • Maar toch draagt Jan Marijnissen het.
  • Lonsdale-dragers zijn Apetrots op zichzelf.
  • Londsdale-dragers zijn tegen de nieuwe kinderrage: Jumpstyle.