Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !


Omroep MAX
Logo-max.gif

Let op! Dit onderwerp behandelt oude mensen en honden!

Ik heb een hond die Max heet, maar die is pas vijf.
~ Iemand met een hond over Omroep MAX

Ik heet zelf Max, maar ik ben... wacht, ik ben wel oud.
~ Een 30+'er over zichzelf

Max is een hond.
~ Kapitein Overduidelijk over Omroep MAX


Omroep MAX is een publieke omroep die zich inzet voor alle oude mensen (rond de 30 jaar oud). In 2002 is de omroep opgericht door ene meneer Slagter. Ze maken programma's voor radio, televisie en internet. MAX heeft veel leuke programma's gemaakt als 'n Beetje Vertyft, De HongersNood, Ik Wil Oud Worden In Uruzgan en Nederland in Verpleging.

Lijst van Programma'sBewerken

Als De Dag Van EergisterenBewerken

In Als De Dag Van Eergisteren ontmoeten we Johan. Johan vertrok eergisteren naar het buurland Friesland. Na deze lange tijd komt Johan weer terug naar Nederland. Dit programma zal overmorgen worden uitgezonden.

 
'n Beetje Vertyft, een programma van Omroep MAX.

'n Beetje VertyftBewerken

Een oude boer en weduwnaar Ted vindt in de levenslustige Sjak een nieuwe dans- en levenspartner. Samen dansen ze het leven door.

Nederland in VerplegingBewerken

Mensen houden van sporten, zeggen sommige. In dit programma wordt, door middel van verpleging, de wil van sporten uit de mensen gezogen. Elke ochtend op Nederland 1 kan je deze mishandeling van mensen meemaken, en vaak willen ze zelfs dat je dit thuis ook doet. Dus zet je wekker om zes uur, leg 'n zak chips klaar en sporten kijken maar!

Tijd voor MAXBewerken

In dit praatprogramma wordt veel gepraat over oude mensen, en wat die allemaal wel niet kunnen krijgen! En ja, da's best veel hoor, maar da's logisch! (Johan Cruijff over Tijd Voor MAX)

Ik Wil Oud Worden In UruzganBewerken

In Ik Wil Oud Worden In Uruzgan volgen we een groepje demente mensen, die zonder dat ze zich het nog herinneren, hebben toegestemd een reisje door Uruzgan te maken. Willen ze nog wel als ze zijn aangekomen? Of zijn ze het dan al weer vergeten?

FactsBewerken

  • Omroep MAX heeft overwogen om de film Deep Troat uit te zenden, maar tot grote spijt van de omroep, ging deze eer naar BNN.
  • Ook jongeren zappen wel eens langs te programma's van MAX, bijvoorbeeld onderweg naar MTV of TMF.
  • Toen er in 2002 een bericht kwam dat er een omroep genaamd MAX zou komen, waren veel dierenliefhebbers opgewonden geworden. Helaas bleek het over oude mensen te gaan, en niet over honden. Om een protest te voorkomen, is hiervoor Animal Planet ontstaan.

Wist je dat...Bewerken

  • Er van de 240.000 leden van Omroep MAX, wel 10% jonger dan 65 is? Er geeft dus toch iemand om de omroep, of die 10% voelt zich gewoon oud.
  • BNN een sterke concurent van Omroep MAX is?
  • de vergrijzing in Nederland allemaal komt door Omroep MAX?
  • Max ook een echte naam is?
  • De oprichter van Omroep MAX niet Max heet?

Zie ookBewerken