Autist.gif

Dit artikel heeft een RODE DRAAD en TAALCONTROLE nodig!
Daarbij vraagt de auteur JOUW HULP
want de auteur zelf is EXTREEM LUI.

Maxima is de koningin van Nederland En trouw vrouw van Koning Willie. Maxima heeft drie dochters maar niemand in heel Nederland weet niet hoe deze drie kinderen heten. Naast koningin heeft maxima een belangrijke rol gespeeld in de meteorologie, of voor minder slime mensen in het weer.

Máxima Zorregieta Botoxius tequilla van oranje Nassau
Maxima op het moment dat haar opmaak Maxikaan Maxima nog niet heeft geschoren.
Maxima op het moment dat haar opmaak Maxikaan Maxima nog niet heeft geschoren.
Algemene informatie
Geboren 17 mei 1971
Geboorteplaats Ergens in Mexico
Nationaliteit Mexikaan
Functie Vrouw van de Koning-Generaal van Koninkrijk der Nederlanden B.V.
Overige informatie
Partner(s) Koning Willie
Kinderen Ja maar niemand weet hoe ze heten


Zij is de vrouw van de koning
~ Kapitein Overduidelijk over Maxima

HAHAHA zij is grapje
~ Maxima over Maxima

Het verleden van Maxima en MexicoBewerken

Maxima was lang geleden geboren in een gehucht in zuid-Mexico. Door haar uitzonderlijke uiterlijk werd zij snel herkend door heel Mexico. Voor haar tweede verjaardag kreeg Maxima haar eerste Botoxinjectie. Hierdoor ontstonder er twee kampen door heel Mexico heen, de MaximaLovers, die de botoxinjectie prachtig vonden. En de Haters, die de botoxinjectie niet mooi vonden. Hierdoor onstond er in heel Maxico een burgeroorlog.

 
Hoe Maxico was verdeeld tussen de haters en lovers

Deze burgeroorlog woedde todat Maxima 16 werd en begon om haar te krijgen op haar kin. Toen begonnen ook de MaximaLovers Maxima te verafschuwen en Maxima werd gedwongen om het land uit te vluchten.

Maxima na MexicoBewerken

Toen Maxima uit Mexico moest vluchten gooide ze een dartpijl op een wereld kaart om daar heen te vluchten, na 11 keer gooien kwam het pijltje eindelijk op een rijk land, namelijk Nederland, en hier vluchtte Maxima dus heen. (Samen met haar opmaak Mexikanen, maar die zijn niet belangrijk voor het verhaal) Eenmaal in Nederland kwam Maxima in aanraking met Ravemuziek, hier was Maxima helemaal gek van. Elk weekend ging Maxima (na het scheren) naar een der Ravefeesten. Uiteindelijk kwam Maxima in een Ravefeest in Spanje in Aanraking met Willie, dit klikte meteen.

Maxima met WillieBewerken

Maxima en Willie begonnen na Spanje een relatie met elkaar te onderhouden. Toch was er een klein probleem, in Nederland dachten mensen dat er in Argentinië een dictator door Maxima aan de macht was gekomen. Dit was een klein beetje zo want de burgeroorlog was vanuit Mexico naar Argentinië gegroeid. Waardoor de Dictator (een Maximalover) aan de macht kon komen.

hierdoor werd de nederlandse bevolking nogal boos, vooral de staten generaal, maar toch ging de relatie door. In 2001 kwam het verlossende ja-woord tevoorschijn: ze trouwden, kregen drie dochters (ehm...., naam 1, naam 2 en naam 3) en leefden nog lang en gelukkig. Tot nog toe. Geen wolkje aan de lucht dus. Einde verhaal

Maxima in de MetreologieBewerken

Maxima is ook erg beroemd in de Metreologie. Zij is namelijk de uitvindster van de maximum temperatuur, of in luxe Nederlands de Maxima. Als antwoord hierop kwam Meneer M.I. Nimum met de tegenhanger van de maximum temperatuur met de minimum temperatuur, de Minimum. Maxima is nog steeds woedend op M.I.Nimum op het stelen van het idee. Maar rechtsmatig kan zij hier niets tegen doen.

}

De goede bedoelingen en geniale ideeën van de auteur van dit artikel

zijn boven alle twijfel verheven. Alleen blijven deze vondsten door
spelfouten of grammaticafouten of zinsbouwfouten of woordenschatfouten of
een explosieve combinatie hiervan
grotendeels verborgen voor de nieuwsgierige lezer.

De schuldige (of een andere goeie ziel) wordt dringend geadviseerd om het
artikel begrijpelijk te maken, zoniet, dan verdwijnt het naar de composthoop,
tot meerdere vreugde van de wormpjes aldaar.