Media Markt

      Oeps! Bedoelde je soms Gele Griep? Waarschijnlijk niet...
    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
Dit is de oprichter van de winkel, Louis van Gaal.
Dit is een analoge foto van de allereerste Media Markt.

De Media Markt is een Mofrikaanse winkelketen die zich heeft verspreid over heel Europa, en omvat in Nederland al 27 winkels. De winkels danken hun succes aan de Mediaanse Griep, die je alleen kan oplopen door de winkel in te gaan, maar dat mogen we niet vertellen van de geheime dienst. Het bedrijf is in 1979 in München opgericht door Louis van Gaal. Hij had eerst een medische winkel geopend, vandaar de naam "Media Markt". De eerste jaren verliepen stroef. Een keerpunt was de zomer van 1983, toen Louis een bezoek bracht aan het welvarende Japan. Daar liep hij in een grote elektronica-winkel de Mediaanse Griep op. Japanners zijn daar in de loop van de eeuwen immuun voor geworden, maar Europeanen niet. Louis keerde terug naar huis met veel te veel dure producten (een gevolg van de ziekte) en werd bij thuiskomst afschuwelijk verkouden. Daardoor bleven de Mediaanse-griepbacillen in de winkel hangen, specifiek bij de ingang. Toen er bezoekers kwamen, wilden ze allemaal het duurste product kopen. Louis en zijn broer merkten dit op en begonnen met het verkopen van elektronica. Dat liep zo storm dat men meerdere winkels kon openen in het zuiden van Mofrika. Na tien jaar hadden ze genoeg geld gespaard om Saturnus over te kopen, en dat deden ze dus ook.

Wat is de Mediaanse Griep?Bewerken

 
Dit is alweer een slachtoffer dat er net achterkomt dat hij €398,95 heeft betaald voor een dvd-box.

De Mediaanse Griep is een speciale variant van het H1M1-virus, een afstammeling van de Mexicaanse Griep. Het virus zorgt ervoor dat wat je ook wilt kopen, je altijd met het duurste product de winkel uitstapt. De Griep is op te lopen in een Media Markt, meestal bij de medewerker. Vooral mannen zijn erg vatbaar voor deze griep.


Hoe werkt de Mediaanse GriepBewerken

 • De persoon bevindt zich in of om een Media Markt.
 • De persoon verwondert zich over de hoeveelheid stofzuigers.
 • De persoon vraagt een medewerker "wat nou een echt goeie stofzuiger is".
 • De medewerker niest "per ongeluk" en steekt de nietsvermoedende klant daarmee aan met de Griep.
 • De medewerker zegt: "Tjsa, als je een écht goeie wilt, zou ik deze nemen." en pakt de duurste.
 • De persoon vraagt nog waarom (griep is nog niet helemaal ingewerkt).
 • De medewerker zegt dat "je voor de €200,- die je extra betaalt, wel 500 watt meer krijgt!"
 • Als extra overhaaltruc zegt de verkoper: "Ik heb hem zelf ook, hij is echt toppie".
 • De persoon is er van overtuigd dat dat dan wel de beste stofzuiger moet zijn en loopt naar de kassa, geïnfecteerd door de Griep.
 • De Griep is zo aangepast dat hij maar een kwartier werkt, en pas eenmaal weggereden komt de persoon er achter dat hij een stofzuiger voor €700,- heeft aangeschaft, zonder inruilbonnetje.

Hoe de Mediaanse Griep te voorkomenBewerken

 • Ga nooit een Media Markt in.
 • Indien je genoodzaakt bent een Media Markt in te gaan, draag dan altijd een luchtdicht pak met zuurstofflessen.
 • Zie je iemand naar een medewerker toestappen, duw hem weg voordat de medewerker kan niezen!

Zie ookBewerken