Deze pagina wordt gesponsord door Rita Verdonk.

De NCRV is een maatschappelijk betrokken liefdadigheidsvereniging die zich laat inspireren door het anti-smartlapocratische gedachtegoed en zich inzet voor de inburgering van de samenleving.
~ Rita Verdonk over de NCRV

Het was de paramilitaire geheime dienst van Rita Verdonk.
~ Kapitein Overduidelijk over de NCRV

De Nationale Courant Rita Verdonk (NCRV) was een paramilitaire propagandavereniging voor allochtoon politicus Rita Verdonk, opgericht door de fervent anti-smartlapocraat Rita Verdonk en onder leiding van de Haagse veteraan Rita Verdonk.

GeschiedenisBewerken

Opgericht op 30 februari 2004 door de Mofrikaanse allochtoon Rita Verdonk, had de NCRV als doel Nederland klaar te maken voor De Nationale Inburgeringscursus. De vereniging behaalde dat doel echter niet; ondanks de grote waarde die ze had voor Rita's campagne (welke een recordbedrag van 210 Rijksdaalders, 52 Nieuw-Nederlandse Gulden en 4 Penningen Zestien ophaalde) moest de Inburgeringscursus in medio 2006 het veld ruimen voor de Noordelijk-Laag-West-Europees-Euraziatische Inferno van 2006. Op haar hoogtepunt had de propagandavereniging 52,937 leden (da's afgerond zo'n 50 leden, denk ik).

 
NCRV Hauptsturmbannführer Rita Verdonk voordat de Vuurnazi's van Mark Rutte aanvielen

Na de meest beruchte 11 september in de geschiedenis van Rita's leven, namelijk die van haar aftreden in 2006, werd de volledige eenmansredactie op non-actief gesteld. Rita Verdonk, Hauptsturmbannführer (Duits voor "hoofddekselvoerder") van de NCRV, bleek direct betrokken te zijn geweest bij de controversiële verkiezing van Alleenheerser der Nederlanden (en Limburg) Rita Verdonk. Ook waarheidguru Rita Verdonk en persuitperser Rita Verdonk werden verdacht van ZEER geniepige activiteiten. Hoewel de vereniging niet langer actief was, werd ze pas eind 2010 door Koning Marcus Ruttanus officieel opgeheven per Koolzuurhoudend Besluit.

TriviaBewerken

  • De NCRV had een campagnebus, echter is hier nooit gebruik van gemaakt omdat de motor ontbrak.
  • Het geld dat de propagandavereniging ophaalde met donaties is kwijtgeraakt toen Rita Verdonk haar boodschappentas vergat in een Fyra trein. Die treinen zijn helaas verdwenen in de Bermudadriehoek.
  • Er wordt gefluisterd dat de NCRV de échte baas was op Oncyclopedia, maar dat zijn natuurlijk maar valse geruchten. Broodje aluhoedje. Onzinnige onzin. Toch?

Zie ook:Bewerken