Niemand

Niemand (Onbekend, 30 februari 2984) is een politicus die nog nooit een leugen heeft verteld. Ook is Niemand een fanatieke fan van Ajax.

Niemand
Zo ziet Niemand er uit
Zo ziet Niemand er uit
Algemene informatie
Geboren 30 februari 2984
Geboorteplaats Geen
Functie Geen
Overige informatie
Partner(s) Geen
Kinderen Geen
Religie Geen
Website Geen


Niemand is zo goed als Zlatan.
~ Zlatan Ibrahimovic over Niemand

Niemand kan ons tegenhouden!
~ Katten over Verovering van de Wereld

Niemand houdt van zijn muziek.
~ Man over Justin Bieber

Niemand vraagt jou wat!
~ Justin Bieber over vorige uitspraak

Niemand houd er niet van om schapen te kriebelen
~ Mieke Maaike over Niemand

Niemand kan zijn elleboog likken
~ Kapitein Overduidelijk over Niemand

Niemand kan scoren zonder te schieten
~ Johan Cruijff over Niemand

Niemand is perfect
~ De moeder van Niemand over Niemand

JeugdBewerken

 
De moordenaar van Niemands ouders.

Niemand heeft zijn hele jeugd in een enorme valkuil gewoond, waar zijn ouders in vielen toen zij zeventien jaar oud waren. Vanaf toen hij zes was probeerde Niemand hen eruit te helpen, dus is het hen niet gelukt om eruit te komen. Niemand kan overleven zonder te eten, dus dat was geen probleem. Niemands ouders waren gedwongen om te overleven van dieren die per ongeluk in de valkuil vielen. Toen hij veertien was overleden zijn ouders, omdat er een hert in de valkuil kwam die in paniek in het rond begon te slaan, waarbij de ouders een uiterst pijnlijke dood stierven.

Het bleek echter dat Niemand onsterfelijk was en hij werd door een klap met het gewei de lucht in gelanceerd en belandde naast de valkuil. Daar besloot hij om stenen te gaan gooien naar het hert dat in de valkuil zat. Al snel had Niemand het hert vermoord en besloot hij de buitenwereld te gaan verkennen. Aangezien hij erachter was gekomen dat Niemand kon vliegen, vloog hij naar Rotterdam. Niemand vond (en vindt) Rotterdam een geweldige stad en besloot er te gaan wonen. Niemand bouwde een hutje op het dak van het gemeentehuis, waar hij elke dag de vergaderingen afluisterde.

PoliticusBewerken

Al gauw besloot Niemand dat hij ook politicus wilde worden. Hij was namelijk het praten tegen al de duiven die zijn hutje onder scheten inmiddels wel zat geworden, hoewel Niemand die duiven echt aardige beesten vond. Niemand werd meteen toegelaten tot de Tweede Kamer nadat hij zei dat hij een politicus wilde worden. Niemand is altijd al een groot fan van Geert Wilders geweest en kwam tot zijn grote geluk in de PVV terecht. Niemand was bij de PVV een groot voorstander van buitenlanders in Nederland, daar praatte hij dan ook veel over. Niemand heeft in al zijn speeches en debatten nooit gelogen. Toen er een heleboel Polen naar Nederland kwamen, had Niemand daar heel erg last van. Niemand heeft dan ook serieuze pogingen gedaan om ze het land uit te krijgen. Ook heeft Niemand de economische crisis opgelost. Kortom, Niemand was echt hard aan het werk in de Tweede Kamer.

UitvinderBewerken

 
De vliegende auto die niemand heeft uitgevonden.

Niemand was naast politicus ook uitvinder. Hieronder zie je een lijst van uitvindingen die Niemand tot nu toe heeft uitgevonden.

Hoe herken je NiemandBewerken

Niemand weet precies hoe hij eruit ziet, maar er zijn wel een paar dingen over hem bekend. Ten eerste wordt vanuit meerdere hoeken gezegd dat Niemand dikker is dan Erica Terpstra. Erica gelooft dat zelf niet, en zei dat ze Niemand wou zien. Ook is bekend dat Niemand 3 ogen heeft. Het schijnt ook dat Niemand meer botox in zijn gezicht heeft laten spuiten dan Marijke Helwegen. Tevens draagt Niemand altijd een hoed. Daardoor wordt vermoed dat Niemand een smurf is. Dit idee wordt echter door de meeste wetenschappers verworpen, omdat Niemand sokken in sandalen draagt, en dat doen smurfen dan weer niet.

Zie ookBewerken