Wist je trouwens al dat wij gaan verhuizen, en dat alle bewerkingen die na 12 april verloren zullen gaan? Dit stond al een tijdje op het tekstbalkje (de sitenotice) hierboven en op het forum. Dat je het in ieder geval weet en nu nog de bewerkingen die je nu gemaakt hebt, kan backuppen, als je het wilt bewaren. R7av.pngoye.·. 10 mei 2010 15:51 (UTC)

Dat wist ik nog niet. Ik zal dus maar niet meer bijdragen tot de verhuizing compleet is. Crow T. Robot (overleg) 10 mei 2010 18:03 (UTC)
Zie voor als je op de hoogte wilt blijven van de vooruitgang hier. R7av.pngoye.·. 10 mei 2010 18:49 (UTC)
Je maakt goede artikelen tot nu toe! Dat kunnen we de laatste tijd goed gebruiken. De complimenten en ga zo door! R7av.pngoye.·. 3 jun 2010 20:02 (UTC)
Newcookie.gif R7av.pngoye.·.
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?

UitlichtenBewerken

Hallo Crow T. Robot, wegblijven is weer wat overdrebven, we weten immers nog niet hoe lang het gaat duren. Iedere week wordt er een backup gemaakt en dan is de zaak weer voor een week veilig. Als je je tekst ook op je computer opslaat is er niets aan de hand. Mocht de klok even teruggezet worden, dan kun je het ontbrekende er met een paar klikken weer inzetten. Verder wil ik je erop wijzen, dat je artikelen op de voorpagina kunt laten uitlichten, als je ze hier nomineert en erop stemt. Groet en hopelijk schrijf je snel meer. eereN .G .D   gelrevo 13 jun 2010 19:53 (UTC)

HomofobieBewerken

Ondanks je moeite is je artikel nogal humorloos heel eerlijk gezegd. Uit het artikel blijkt dat je precies een haatcampagne tegen homofoben wilt opzetten, eerder dan de mensen te doen lachen. Oncyclopedia is geen politieke of sociale agenda, gewoon een site die de dag van onze lezers goed maakt. Daarom nomineer ik het artikel voor verwijdering. Reageer zeker als je het niet met me eens bent | Cartoonist | Contact | World | 18 jan 2012 21:39 (UTC)