{{#icon:Escritor.gif|left|145|Hoofdpagina|Dood Aan Wikipedia!!! [alt-shift-z]}}


Met een schone OP neem je de dag er makkelijker door mee! :p Voor help bij het archiveren van overlegpagina's, zie deze pagina. R7av.pngoye.·. 12 feb 2011 14:58 (UTC)

Hallo Henk de Vries, omdat je al een tijdje bezig bent met de Oncy, wil ik je wijzen op een paar punten die je verder kunnen helpen.
Die kan je vinden door op deze link te klikken. Groet, R7av.pngoye.·.

SinterklaasliedjesBewerken

Hoi. Na een tijdje van twijfelen, en een beetje navragen, heb ik het artikel Sinterklaasliedjes alsnog verwijderd. Dat het zo lang na het maken gebeurd, is apart, maar ik vond het wat controversieel. Het artikel is een lijst van liedjes, die allemaal erg flauw zijn, van terroristen, poep en andere dingen. Ik kan me nog herinneren, toen wanneer ik zo'n gelijk artikel aanmaakte - ik zou niet meer weten waarover het ging, maar dat terzijde - een opsomming van grappen, werd er ook gevraagd om het te verwijderen omdat dit zeer saai en flauw was - geen site voor het opsommen van verschillende grappen op 1 pagina. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd, maar hopelijk begrijp je het. Groeten,  oye.·. 24 feb 2011 16:19 (UTC)

U heeft 1 nieuw berichtBewerken

Dit artikel kreeg voor het
dapper mededingen de

Dappere Lentepieper
2011

'Mogge. Ehm...astu... een pakketje. Een of ander konijn ofzo. Effe ondertekenen graag.. *wordt gebeld* ja... nee, ik ben bezig... nee, natuurlijk niet. Ik knuppel je zo wel in elkaar, goed? Nou, de mazzol! *hangt op* OK, ehm, waar was ik.. o ja, bij u. Ik moest u nog even de groeten doen namens de juryleden  oye.·. en Druipneus smalltalk. Prettige dag nog verder! Een   bezorger 23 apr 2011 10:20 (UTC)

Maar, even zonder die DHL-gozer van hiernet, het artikel is expres niet hernoemd omdat het dobbel is. Teletubbies, ookal sloeg Mush verder ook nergens op, radioactiviteit en nog wat dingen. Het is een onzinartikel geschreven in een onzin-stijl, terwijl we graag onzinartikelen in een serieuze stijl, of serieuze artikelen in een onzinnige stijl willen. Over Atlantis is meer te vertellen dan alleen maar teletubbies. Overigens, het artikel is daarentegen niet diskwalificatie-waardig, dus zo verschrikkelijk slecht is het nu ook weer niet.  oye.·. 23 apr 2011 10:46 (UTC)
Ik heb t stukje over de therapie moeten terugdraaien, we zetten geen namen van vreemden die we niet kennen in artikelen, ookal heb je aan die persoon een bloedhekel. Een betere oplossing is om t recht in zn gezicht te schreeuwen.  oye.·. 3 mei 2011 16:42 (UTC)

Stemgerechtigden aller Lage Landen, verenigt u!Bewerken

De kandidaten voor de Lentepieper MMXVIII zijn binnen, maar de jury raakt maar niet samengesteld. Stem mee! Elke stem is welkom, en laat onze dierbare Oncy toe een stap voorwaarts te zetten richting Ideale Wereld.     Lambic Ptoïng     28 apr 2018 21:08 (UTC)