Hey PDZ en welkom op Oncyclopedia! Zou je de afbeeldingen die je hebt geüpload ook op een artikel willen zetten? Of, liever nog, er een artikel rond schrijven? En nog iets: op je bestand Ollandistan ben je vergeten de bron te vermelden. Zou je dit in het vervolg willen vermijden? Met vriendelijke groeten,

Tiz

8 nov 2015 11:26 (UTC)

Ik ben inderdaad de bron vergeten te vermelden. Ik heb de afbeelding zelf gemaakt, maar heb die daar eerder al geüpload. Ook heb ik rond de geüploade afbeeldingen een artikel geschreven: Frieslamitische Staat. Met vriendelijke groet, PDZ 8 nov 2015 14:03 (UTC)

TipsBewerken

Probeer wanneer je artikelen schrijft:

  1. Zeer spaarzaam gebruik te maken van schuttingtaal en scheldwoorden.
  2. Zo min mogelijk maanrunen (anderstalige woorden) te gebruiken wanneer er Nederlandse alternatieven zijn.
  3. Niet te veel te dobbelen. Het is niet de bedoelingen om pagina's te vullen met arbitraire onzin.
  4. Categoriseer je artikelen en zorg ervoor dat er op andere pagina's naar je artikel verwezen wordt, anders zijn artikelen onvindbaar. De makkelijkste manier om dit goed te doen is gebruikmaken van categoriesjablonen. MDV   Overleg 8 nov 2015 16:47 (UTC)

Heb je een idee welke categorie het best bij de pagina Frieslamitische Staat zou passen? - PDZ

'Land' en 'Machtige Organisatie' lijken mij een goed begin. Kijk zelf ook eens rond welke categorieën wij hebben. Berichten zijn overigens te ondertekenen met vier tildes: ~~~~ < zo dus. MDV   Overleg 8 nov 2015 19:13 (UTC)

Ik heb de categorieën Land en Machtige Organisatie toegevoegd aan het artikel PDZ (overleg) 8 nov 2015 20:46 (UTC)

Frieslamitische StaatBewerken

Dag PDZ! Leuk dat je een artikel hebt geschreven en zo deze oncyclopedie hebt verruimd! Maar toch nog wat opmerkingen op dit artikel (bovenop de drie geweldige tips die MDV je net heeft gegeven):

  • Gebruik geen namen van aan het publiek onbekende personen. Abe Bakker is geen BN'er of dergelijke. Zou je de naam willen veranderen? Want op dit moment kan dit zelfs worden gezien als een vorm van cyberpesten.
  • Het kadertje dat je bovenaan je pagina hebt gezet is redelijk random en is geen echte toevoeging aan het artikel. Ik raad je dus aan het te verwijderen. Het sjabloon dat je ervan hebt gemaakt, ga ik zelf verwijderen, aangezien het op geen enkel artikel op Oncyclopedia aansluiting zou kunnen vinden met de rest van een artikel. Maar wel een dikke chapeau voor je kadertje en het wikicode-werk. Zoiets kon ik op mijn tweede dag Oncyclopedia nog niet, hoor!
  • De grap met Hilda in de citaten ontgaat me wat. Zou je die even kunnen toelichten?

Misschien waren er nog dingen, maar die ontgaan me even. Zou je alvast deze dingen even in overweging willen nemen?

Tiz

8 nov 2015 16:49 (UTC)

Ik ben het oneens met je eerste punt. Abe Bakker is denk ik geen zelfbevlekking of incrowdgrap, maar een verwijzing naar de naam Abu Bakr, de naam van de leider van de IS en minstens één belangrijk persoon in de geschiedenis van de islam. MDV   Overleg 8 nov 2015 16:53 (UTC)

Zoals MDV al zei, Abe Bakker is een verwijzing naar Abu Bakr, de leider van IS. Het kadertje zal ik ook gaan verwijderen, aangezien dat inderdaad weinig met het artikel te maken heeft. De grap met Hilda gaat over die ene vrouw uit Oranje die voor de auto van Dijkhoff stond en Dikke BMW jongens riep. De naam van die vrouw is, je raadt het al: Hilda. - PDZ

 Deze gebruiker is Soldaat Tweede Klasse bij de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en Oncyclopolis.
Haha, die van Abe Bakker had ik niet door. Je ziet, zelfs doorwinterde schrijvers als ik zien grappen wel eens over het hoofd  . Maar de grap van Hilda lijkt me niet echt begrijpelijk. Buiten als haar naam over het hele land bekend is en ik daar geen notie van heb kunnen nemen (ik ben Vlaming), zou ik graag willen dat je de grap wat verduidelijkt. Bovendien is het zelfs dan nog een heel 'actuele' grap in de negatieve zin van het woord: er hangt een vervaldatum op. De meeste artikelen op Oncyclopedia zijn built to last: over drie jaar moeten mensen er nog mee kunnen lachen.
In ieder geval, je hebt een tof artikel geschreven (zeker voor een debuut) en daarom word je gepromoveerd in de Oncyclopedische krijgsmacht. Nu ben je Soldaat Tweede Klasse dankzij het schrijven van één artikel en kan je {{KM|B1}} op je gebruikerspagina zetten. PS: ondertekenen na een bericht doe je met vier tildes (~~~~).
Tiz
9 nov 2015 19:00 (UTC)
Ik heb de grap van Hilda verwijderd, aangezien die grap over drie jaar waarschijnlijk niet meer begrepen wordt. Ook heb ik die grap van het Lijdel meneertje verwijderd, aangezien dat ook een beetje een "oude" grap aan het worden is. PDZ (overleg) 9 nov 2015 19:16 (UTC)
Leuk gevonden onderwerp. Sluit mooi aan op de Fryske ûnôfhinklikheidsjihâd en de actualiteit. R7 •   • je maintiendrai •   • FAQk 12 nov 2015 21:13 (UTC)

DamwoudeBewerken

Beste PDZ, het is niet aan jou om pagina's leeg te halen / redirecten naar willekeurige pagina's als ze je niet bevallen. Als ik in een slechte bui was, zou ik dat zelfs als vandalisme kunnen zien. Mocht je het nog niet weten: deze hele site is belachelijk, dat is een beetje ons ding hier. Dat een plaats of ding niet bestaat is ook over het algemeen geen probleem, je hebt zelf nog aan de Frieslam meegewerkt, en toen was dat geen bezwaar voor je. Dus houd je een beetje koest terwijl ik het origineel doorlees en de originele schrijver verwelkom.

23 nov 2017 18:57 (UTC)

Ook nogmaals het verzoek niet te schelden in je artikelen.
24 nov 2017 13:21 (UTC)

Wauw kut, wat erg... weet overigens vrij zeker dat de mijne niet het enige artikel is waar dat in staat... PDZ (overleg) 24 nov 2017 21:49 (UTC)

WAARSCHUWING

Dit ip-adres (of account) is gebruikt voor vandalisme of het schrijven van flutzooi.
Het eerste kunnen we missen, het tweede kan verholpen worden door het niveau van de grappen te verhogen.
Als straf dient Humor, een korte cursus gelezen te worden!
Verbetert het niveau niet, dan kan er een ip-ban volgen, mocht die al niet gegeven zijn.

Haatmail en dreigbrieven naar dit adres .

Ik ben nu toch in een wat mindere bui, en zie dit als provoceren. Je kunt je artikel verbeteren door er minder gedobbel van te maken, dan pas mag dat sjabloon eraf. Verder ben jij inderdaad de enige die onnodig scheldt, vandaar de waarschuwing: bij het volgende scheldwoord dan wel de volgende keer dat je mijn bewerking ongedaan maakt ontvang je een ban.

24 nov 2017 23:05 (UTC)

Trieste bedoening hier. Zal mijn kostbare tijd maar gaan besteden aan het verzamelen van teennagels en het vouwen van vliegtuigjes. Houdoe. PDZ (overleg) 1 dec 2017 21:09 (UTC)