ArtikelenBewerken

Beste Peerten, alsnog van harte welkom op de Oncyclopedie! Je bent op een moordend tempo bezig om artikelen te schrijven en velen daarvan zijn erg creatief en lachwekkend! Toch heb ik 2 kleine opmerkingen: zou je kunnen proberen om de artikelen nog ietsje langer proberen te maken. Steek liever wat meer tijd in 1 briljant artikel dan 10 slappe losse artikelen. En daarnaast hebben we ook een optie om afbeeldingen te plaatsen. Meer info hierover staat hier: Help:Wikicode. Veel succes hier nog! 유유유ΞΞΞΞ @ 23 jan 2008 14:59 (UTC)

Hoi Marco,

Bedankt voor je hartelijke welkom. Ik ben van plan voorlopig even geen nieuwe artikelen te schrijven, maar de bestaande uit te breiden. Wat betreft die plaatjes, dat komt in orde. Ik zoek nog even uit hoe ik dat precies moet doen. Peerten 23 jan 2008 15:14 (UTC)

Nou ja, moordend... Ik vind je artikelen in ieder geval erg leuk en ben blij dat de afdeling wetenschap uitgebreid is met deze illustere personen. DG   Zeg het maar 23 jan 2008 15:41 (UTC)
Mee eens: Heb je ervaring met wiki's? Wikipedia misschien?
23 jan 2008 15:48 (UTC)

Nee ik heb geen ervaring met Wiki's. Dit vond ik echter een erg leuk principe en ik kan mijn ei er goed in kwijt. Verder maak ik veel gebruik van LaTeX wat toch enkele overeenkomsten lijkt te vertonen met de codes hier dus dat maakt het weer makkelijk.

Oh, oke. LaTeX... Leuk! maar even iets anders: Als er genoeg afbeeldingen staan mag je het {{Afbeelingen}} sjabloon weg halen. (En vergeet niet te signeren (~~~~)
23 jan 2008 21:44 (UTC)
LaTeX, artikelen over wetenschappelijk personen, je maakt me erg nieuwsgierig naar je achtergrond! Je kunt ook een pagina over jezelf aanmaken, zie: Gebruiker:Peerten. 유유유ΞΞΞΞ @ 23 jan 2008 21:45 (UTC)

Ik zal ooit nog eens een pagina aanmaken over mezelf. Oké ik zal de codes dan verwijderen als ik tevreden ben over de afbeeldingen. Peerten 23 jan 2008 21:50 (UTC)

Prijs!Bewerken

  Hierbij Ontvangt U de 1e Prijs
voor uw toevoegingen aan de Onwetenschappelijke sectie
van de Oncyclopaedia Neerlandica.
Ga zo door en gij zult spekkies eten.


O ja, en je promotie tot sergeant vanwege het schrijven van meer dan 5 niet-meteen-verwijderde artikelen. Groet van DG   Zeg het maar 25 jan 2008 13:44 (UTC)

Deze gebruiker was Sergeant in de oude Oncyclopedische Strijdmacht van Sophia.


Bof ik even! Peerten 25 jan 2008 15:14 (UTC)

Dat gaat lekker snel! Ik deed er een half jaar over... (Maar het eerste kwartaal deed ik niks en het tweede was het systeem nog niet zo goed op gang...)
25 jan 2008 15:40 (UTC)

AfbeeldingenBewerken

HiHi Peerten. Hierbij een zeer officieel verzoek (plaats onheilspelende muziek hier). Zou je bij het uploaden van je afbeeldingen de juiste categorie kunnen kiezen? de lijst met de categorieën kan je hierzo vinden. Wij categoriseren namelijk op inhoud, niet op in welke context ze gebruikt zijn. Da's alles (plaats muziek dat past bij opluchting hier). Ga zo door, je schrijft goed dus... ja.... euhm.... heerlijk officieus dit :p dagies '·.·' Sgt Pepper   Gratis therapie .·'·. 29 jan 2008 19:04 (UTC)

Ok, ik doe m'n best. Peerten 29 jan 2008 19:43 (UTC)


Geachte Ridder/Dame in de Orde van Sophia,

Hierbij nodig ik u uit om een gooi te doen naar het winnen van
De Grote Roodgejaste Pieper
en zodoende eeuwige roem te vergaren.
Schrijf uw beste artikel ooit en laat u opnemen in de Galerij der Onsterfelijken. Lees het wedstrijdreglement en zet uw naam op de lijst. Slijp dan de pen, doop hem in vitriool en vloeibaar lachgas, tover een duivelse grijns op uw gezicht en SCHRIJF!