Paranoia

(Doorverwezen vanaf Paranoïa)
Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
"Ben jij nu een buitenaards wezen, een agent van de overheid, of een illuminatus, nee, illuminato, nee... kalm blijven, Johnny, kalm blijven... ze zullen je niet krijgen, oh nee..."

Paranoia is een geestelijke aandoening waarbij men overal iets achter zoekt. Zo zoekt men achter een stipje een teken van buitenaardse wezens en achter een driehoek een signaal van de illuminati. Voorbeelden van mensen met deze aandoening uit de DSM zijn christenen, joden, moslims, hindoes, mensen uit Amerika en mensen die ontvoerd zijn door buitenaardse wezens.

De uitingsvorm van mensen met paranoia is verschillend. Bij christenen is de uitingsvorm meestal dat iedere aanval op hun geloof niet bedoeld is voor het geloof in het algemeen, maar specifiek op hen gericht om wille van het aanvallen. Bij joden komt de paranoia vaker terug in de vorm van in een ontslag omdat je niks deed of geen geld terugkrijgen bijvoorbeeld antisemitisme te zien. Bij mensen uit Amerika komt paranoia vaak terug in de vorm van geloven dat alle Amerikanen uitgeroeid zullen worden in FEMA-camps en bij buitenaardse wezens komt de paranoia vaak terug in de vorm van geloven dat wij de buitenaardse wezens zullen domineren.

Criteria van paranoïde zijnBewerken

 • Achter een driehoek de illuminati zien
 • Geloven dat de overheid je via je televisie aan het afluisteren is
 • Geloven dat je docent je toetscijfers aan de overheid doorgeeft om kwade doeleinden
 • Geloven dat de overheid je slechte toetsresultaten in een nieuwsbericht aan het licht wil brengen
 • Geloven dat je stoel eigenlijk een tafel is die zichzelf verstopt achter een stoel
 • Geloven dat geloof waar is
 • Geloven dat je huisdier in werkelijkheid een spion van de overheid is die via een kleine webcam constant controleert wat je doet
 • Geloven dat je ouders bij de CIA werken
 • Geloven dat je ouders je huiswerk aan de CIA doorspelen om te kijken of je een geheim agent kunt worden
 • Geloven dat je kinderen in werkelijkheid door de CIA zijn opgeleid om jou in de gaten te houden
 • Geloven dat je iets gelooft

Symptomen en bijwerken van paranoïde zijnBewerken

Paranoïde zijn is niet altijd slecht. Zo zijn er mensen die omdat ze paranoïde zijn niet buiten komen. Deze mensen lopen een verminderd risico van 50% om in aanraking te komen met mensen die de wet overtreden, zo worden paranoïde mensen over het algemeen minder in elkaar geslagen, maar ook buiten dit risico hebben ze minder vaak botbreuken omdat ze vaak op hun hoed zitten, ze zijn namelijk op hun hoede.

Veel gevallen van paranoia ontstaan naar aanleiding van het kijken van YouTube filmpjes over vrijmetselaars en illuminati die de wereld willen overnemen, geloof en door het lezen over hersenspoelprojecten zoals MK-ULTRA.

Het gevaar van drinkwaterBewerken

Een gevolg van drinkwater drinken kan zijn dat je paranoïde wordt. Via Bilderberg-conferenties is namelijk besloten dat in het drinkwater spul gestopt moet worden om mensen dommer te maken. Die extra domheid kan leiden tot comorbiditeit en dus naast de aandoening Domheid ook Paranoia tot gevolg hebben, als gevolg van domheid, domme mensen trekken namelijk vaker verbanden die er niet zijn.Geestelijke aandoeningen

Autisme · Domheid · Gilles de la Tourette · Paranoïa · Retardatie · Verliefdheid · Twijfel

Als u zelf geen geestelijke aandoening heeft kunt u gerust al deze pagina's lezen.
Zo wel, laat die stralen uit de TV u niet beïnvloeden en bezoek de lokale psychiatrische inrichting.