Pedobeer

Pedo B.

Hij houdt van kleine meisjes
~ Kapitein Overduidelijk over Pedobeer

Schattig
~ Lolita over Pedobeer

Nooit van gehoord
~ Karl Noten over Pedobeer

Wie is dat?
~ Michael Jackson over Pedobeer

De Pedobeer is een beruchte kinderverkrachter die ondertussen al het leven van duizenden loli's[1] heeft verziekt. De kit zit al jaren achter Pedo B aan maar het beestje weet op een of andere manier telkens weer de v&[2] te ontwijken. Of de pedobeer één persoon is of simpelweg een groep vermomde anons[3] is niet bekend. De pedobeer is vijand nummer 1 van de hele wereld op een paar landjes na (Jemen, Thailand, Rusland. Die landen waar pedofilie wordt aangemoedigd.) en heeft wereldwijd voor onvoorstelbare hoeveelheden mediadrama en complottheorieën gezorgd. De pedobeer is in tegenstelling tot de meeste Indiërs pedofielen 100% hetero. Shota's[4] hebben dus niets van hem te vrezen.

De drama'sBewerken

Het pedobeertje heeft inmiddels voor vele drama's gezorgd. Het begon allemaal tijdens de Vietnamoorlog...

Eerste kennismakingBewerken

 
De foto waar het allemaal mee begon.

Een jaar of veel te lang geleden, toen de hippiebeweging op zijn hoogtepunt was, vochten de Amerikanen een oorlog tegen een of ander communistisch rattenhol genaamd Vietnam. Mensen waren er tegen, ze vonden het om een of andere reden niet leuk dat er socialistische kakkerlakken af werden geknald. Hoe dan ook, op een dag verscheen er in een of andere grote Amerikaanse krant een amateuristische foto van een paar naakte kindjes die vluchtten voor een beer. Dat kan natuurlijk niet in het conservatieve Amerika! De foto zorgde voor zoveel opschudding dat hij de hele wereld over ging en mensen massaal gingen protesteren tegen de gruwelijkheden die er plaatsvonden in Vietnam. Naakte kindjes, schandalig gewoon! De Amerikaanse regering was gedwongen de troepen terug te trekken en zich aan de communisten over te geven. Dit was natuurlijk de diepste vorm van vernedering die de Amerikaanse regering mee kon maken. Die klotebeer moest dood! Jammer voor de Amerikaanse regering kon niemand de pedobeer vinden. Het beertje was van de aarde verdwenen alsof hij nooit had bestaan. Er begonnen zelfs mensen te roepen dat hij nooit heeft bestaan en dat hij niet meer was dan een tekening die in de foto is geshoopt[5] door enge Russen. Het was echter zeer onwaarschijnlijk dat er iets van deze theorie klopte, hoe kunnen een stel hersenloze communisten nou met zo'n vreselijk ingewikkeld computerprogramma omgaan? Jammer genoeg geloofde de president van de States het en verbood hij photoshop bij de wet. Dit had tot gevolg dat lulz en win op het internet pas na een jaar of veertig zouden worden uitgevonden [6]. Maar dit is slechts het begin, net toen iedereen de pedobeer vergeten was begon de badkuipterreur. Een van de tofste zwartste pagina's in de geschiedenis van de pedofiele.

MassaverkrachtingenBewerken

 
De pedobeer slaat toe.

Het was een mooie dag, alle vreselijke dingen gebeuren op mooie dagen. Ik lag in bad, ik was hooguit een jaar of drie. Ik hield van mijn teddybeertje, ik deed alles met hem. Hij moest dus ook mee in bad. Toen plotseling greep hij me vast en... Nou ja, toen...*snif*.... Je weet wel. Nu kan ik niet meer slapen, niet blij meer zijn. Omdat hij bestaat, omdat hij me heeft verkracht.

Een voorbeeld van het afschuwelijke leed dat de pedobeer veroorzaakt. Alle slachtoffers van Pedo B veranderen in zeikerige emokids die dit soort onzin uitkramen. Het ergste is nog dat er over de hele wereld duizenden sufkutjes slachtoffers dit soort dingen roepen. Vierentwintig uur per dag. Stel dat het je zus is! Dan valt ze je er de hele dag mee lastig. Zou jij daar vrolijk van worden? Wij in ieder geval niet. Maar daar blijft het niet bij. De loli's van destijds zijn nu allemaal volwassen vrouwen die voor de v& werken. Dit doen ze omdat ze anderen het lot dat zij hebben geleden te besparen. Het probleem is dat iedere keer dat ze de pedobeer op het spoor komen ze doodsbang worden en hun jeugdtrauma's als een slechte maaltijd van Kentucky Fried Chicken naar boven komen. Ze durven niet meer en moeten weer een paar maanden in therapie. Zo vang je die rotbeer natuurlijk nooit.

Anon profiteertBewerken

 
Propaganda van Koffie Anon

De pedobeer groeide in afzien bij de normale bevolking maar in aanzien bij de andere psychopatische misdadigers. Vooral bij een bende genaamd Antic Cafe, een groep gevaarlijke gekken die mensen gek maakt en vermoordde met het excuus dat ze voor homorechten opkamen. Omdat de pedobeer de eerste heteroseksuele pedofiel uit de geschiedenis was zag An Cafe een mogelijkheid om de aandacht van de homopedo's af te leiden. De vijf beruchte harakujunichten hesen zichzelf in berenpakken en begonnen overal waar ze kwamen minderjarige meisjes lastig te vallen. De politie kon er niets tegen doen vanwege de imperio die An Cafe uitstraalt. De bende was alleen vergeten dat niet elke beer eruitziet als de pedobeer. Daar kwam ook nog eens bij dat ex-VN leider Koffie Anon net een verkiezingscamagne aan het voeren was voor de nieuwe titel van werelddictator. Naar het voorbeeld van een Mofse voorganger had Koffie een zondebok nodig die hij overal de schuld van gaf, de Joden konden niet meer vanwege de epische win[7] die een of andere mof reeds door hun had behaald. Hij koos dus maar voor de yiffsters. Het kwam hem dus geweldig uit dat er massaal kleine meisjes werden verkracht door enge mannen in dierenpakken. Hij kon ook meteen tegen de gevestigde orde aantrappen aangezien die er volgens Anon niets tegen wilde doen, terwijl ze er in werkelijkheid niets tegen konden doen. Na een paar vette razzia's en zeikpreken werd Koffie de baas van de wereld. An Cafe was inmiddels al lang gestopt met hun acties, iedereen was de pedobeer toch al vergeten. De pedobeer was zichzelf echter alles behalve vergeten, na een stille periode schokte hij de wereld wederom met zijn 'kinderspelletjes'. Deze terreurgolf was echter beter afgedekt dan de vorige, waardoor de pedobeer van de radar af bleef en onschuldige heren als Marc Dutroux en Robert Mikelsons de schuld kregen van de misdrijven van Pedo B.

Zie OokBewerken

NotenbalkBewerken

  1. Pedofielenjargon voor kleine meisjes.
  2. Pedojagers.
  3. Mensen die hun identiteit geheim houden.
  4. Pedofielenslang voor kleine jongens.
  5. Gephotoshopt.
  6. Door Al Gore.
  7. Succes.
  Criminelen met zwarte balkjes

A.A.P.J.E.S. · Algemene Internationale Vernietigings Dienst · Al Gore · Alfred Jodocus Kwak · Antic Cafe · Baks
Bassie en Adriaan · Beesie Wouterse· De Neus · Eddy Wally · Garfield · Hans Teeuwen · Jan van Speijk · Luis Figo · Marco Borsato
Marco van Basten · Mario · MI6 · Mohandas Gandhi · Nelson Mandela · NERF · Osama bin Laden · Pedobeer · Piet Piraat
Pikachu · Plafondkat · Saddam Hoessein · Samira · Schnappi · Sinterklaas · Spekkerd · Ultra Terror Oosterhout · Wally