Pepernoot

(Doorverwezen vanaf Pepernoten)
Wiet.gif De schrijver van dit artikel was tijdens het schrijven onder invloed van Drugs.
Relax en steek er ook een op.
Vergeet je niet hem door te geven?


Een handje pepernoten

Pepernoten kopen?
~ Een Zwarte Piet over pepernoten

Pepernoten lijken op kruitnoten
~ Kapitein Overduidelijk over pepernoten

Shhiiit ouwe! Ik trip hem kaolo hard!
~ 8 jarig slachtoffer van de Zwarte Pieten tegen zijn moeder over pepernoten

Pepernoten zijn een hard-drug afkomstig uit Spanje die vooral door Nederlandse en in mindere mate door Belgische kinderen wordt gebruikt en wordt gedeald door Zwarte Pieten. Het wordt ook wel gezien als een soort Spaanse variant op spacecake.

BereidingBewerken

Men neemt:

  • 2 kilo pepernootbonen
  • 1 theelepel eetlepel pollepel kilo cocaïne
  • 50 gram witte heroïne
  • 12 druppels room
  • 1 vermalen zongedroogde hand van een negerkind (voor de kleur)
  • 100 gram suiker
  • een snufje zout
  • wiet naar smaak
  • LSD naar smaak

Men gooit het allemaal in bij elkaar in een frituurpan en roert flink. Daarna doet men het in kleine porties in bolletjes verpakt met condooms en slikt men ze in. Je kan ze ook door iemand anders laten inslikken, dat scheelt jezelf een hoop gedoe. Vervolgens smokkelt men de ingeslikte bolletjes naar een ander land (Meestal Nederland, soms via België). Zodra je daar bent zouden de pepernoten niet erg lang daarna via de spijsvertering het lichaam via de normale weg verlaten. Je merkt nu als het goed is dat de pepernoten op onverklaarbare wijze hard geworden zijn. Dit is voor de meeste mensen, zoals de Smokkelpiet dat zo mooi kan verwoorden: een pain in the ass. Nu kan je je pepernoten verkopen aan onschuldige onwetende kinderen.

Zwarte PietenBewerken

 
Zwarte pieten gespot op een dak waar ze trachten pakketjes vol pepernoten ongezien een huis binnen te smokkelen.

De pepernoten worden voornamelijk gedeald door Zwarte Pieten, Spaanse drugsdealers die zijn gespecialiseerd in het maken, smokkelen en verkopen van pepernoten. De Zwarte Pieten zijn erg goed in het infiltreren tussen het gewone Nederlandse en Belgische volk, maar een geoefend oog is in staat om ze in de massa te onderscheiden. Als je de Zwarte Pieten nauwlettend observeert zul je al gauw merken dat ze opvallend zwart zijn. Ook hebben ze een enorme bos zwarte krullen, oorbellen, en dragen ze erg gekleurde kleren met een bijpassend hoedje met veer. Ze plachten kinderen te drogeren met pepernoten om ze vervolgens mee te nemen naar hun huis waar ze hun verkrachten. Soms verkrachten ze de kinderen niet, maar blijven ze pakjes met pepernoten hun huis in smokkelen totdat de arme kinderen verslaafd raken en zo afhankelijk worden van de drug dat ze al hun spaargeld verkwisten om meer te krijgen en zelfs hun ouders bankaccount hacken of hun ouders spullen verkopen om hun verslaving voort te kunnen zetten. Er zijn ook gevallen bekend dat de Zwarte Pieten kinderen in hun slaap ontvoerden in een zak meenamen naar een pepernotenbonenplantage in Spanje. Hier moeten de kinderen onder zware omstandigheden pepernotenbonen plukken (die nog verslavender en ongezonder zijn dan pepernoten) en daar vervolgens pepernoten van maken. De kinderen moeten 14 uur per dag werken zonder lunch- of plaspauzes en met als enige eten een bakje waterige gazpacho en pepernoten. Vaak zijn de kinderen op de plantages zo verslaafd aan pepernoten en pepernotenbonen dat ze niet eens willen ontsnappen uit de plantage en de meeste kinderen die zijn gered uit een pepernotenbonenplantage plegen binnen 3 dagen zelfmoord.

SoortenBewerken

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten pepernoten. U kunt zelf al deze soorten proberen, want ze zijn allemaal erg lekker en je krijgt er een zieke trip van Probeer deze dingen nooit want drugs zijn slecht en verslavend en slecht!. Voorbeelden van deze pepernoten zijn:

De Gewone PepernootBewerken

Dit is de klassieke soort pepernoot die wordt bereid volgens het recept van de eerste kokspiet in de geschiedenis van de Zwarte Pieten. Het is de meest voorkomende vorm van pepernoten en ook de makkelijkste om te bakken. Deze pepernoten zijn goedkoper dan andere pepernoten. Sommige grote bedrijven in de productie van drugs zoals Bolletje hebben grote fabrieken vol met pepernoot junkies die per uur wel 100 kg pepernoten produceren.

De Chocolade PepernootBewerken

De chocolade pepernoot is een gewone pepernoot met een bruin of wit laagje er overheen. Het recept van dit laagje is een mengseltje van cacaobonen, room, suiker, crystal meth en een vermalen kinderhand geheim. Door het laagje om de pepernoot is deze drug nog verslavender en beter dan de gewone pepernoot, maar doordat het zo duur is en zo moeilijk om aan te komen is het niet zo populair als de gewone.

De PaddoTruffel PepernootBewerken

Aan deze pepernoten is nog een extra ingrediënt toegevoegd. Voor de perfecte ervaring hebben de Zwarte Pieten hier paddo's truffels aan toegevoegd. Deze truffels krijgen ze door een everzwijn te hersenspoelen met behulp van hun gekke gekleurde pakjes en hun liedjes en hun vervolgens te dwingen om de paddo's truffels op te graven en de zwarte pieten een blow-job te geven, waardoor de everzwijnen stikken in hun enorme negerpenis.

De KruitnootBewerken

Kruitnoten worden vaak verward met pepernoten, maar zijn eigenlijk totaal iets anders. Kruitnoten zijn namelijk geen drugs, maar de brandstof voor de voertuigen van de Zwarte pieten, zoals de stoomboot en Amerigo. Amerigo is een aan crack en LSD verslaafd paard dat door de Zwarte Pieten is gestolen van de gevaarlijke terrorist Lucky Luke en nu verblijft bij de Zwarte Pieten in ruil voor pepernoten en kruitnoten. Kruitnoten bestaan behalve uit een vermalen negerhand, room en drugs ook nog voor 60% uit buskruit en jalapeño's. De Kruitnoten moeten in tegenstelling tot gewone pepernoten anaal worden ingenomen. Hier komt ook het spreekwoord "peper in je reet" vandaan. Voor mensen is het innemen van kruitnoten zeer pijnlijk en gevaarlijk en indien het wordt opgegeten door kinderen is het zelfs letaal.