Pikachu

Rikku Cosplay.jpg

Made in Japan

Dit artikel gaat over Japanse dingen. Let dus op, want het lezen hiervan kan je leven danig veranderen. Zo kan het voorkomen dat je spontaan begint te cosplayen, Japans Engrish begint te praten en/of naar J-pop begint te luisteren!

Wij van Oncyclopedia zijn niet verantwoordelijk voor eventuele nieuwe obsessies, ziektes of kapot gelopen relaties.

Pikachu is Japans.
~ Kapitein Overduidelijk over Pikachu

Pikachu is een kwaadaardig wezen uit dat ontsnapt is uit het abortuskliniek. Zijn doel is om samen met Ass Ketchup de wereld te veroveren en zoveel mogelijk kinderen ervan te overtuigen dat Pikachu grappiger is dan die Samson.

Hoe het begonBewerken

Toen Ass Ketchup op tienjarige leeftijd een parkiet kreeg op zijn verjaardag, ontdekte hij dat de parkiet zwanger was. Wat eigenlijk best wel raar is, want parkieten kunnen volgens Wikipedia niet zwanger worden. Ass ketchup kon het niet laten en nam maatregelen. Hij belde de abortuskliniek. De chirurgen gingen zonder dat ze wisten wat ze moesten doen professioneel aan het werk. Toen de foetus eruitkwam, had de foetus geen zin om z'n hele "leven" in een potje te zitten. De foetus had net genoeg kracht om uit de armen van de chirurg weg te vliegen, en rende weg via het raam. Waarop de chirurg antwoorde: ach, wat geeft het?

 
Dit is Pikachu's partner in crime, Ass ketchup

FamilieBewerken

Pikachu heeft veel slechte familieleden.

  • Raichu De grote broer van Pikachu. Hij is echter gevaarlijk voor Madonna's Fans
  • Pichu Het kleine zusje van Pikachu. Het ultieme erotische genot voor pedofielen.
  • Plusle De communistische papa van Pikachu.
  • Minum De fascistische mama van Pikachu.

Pikachu in het nieuwsBewerken

In 2004 verscheen er een artikel over Pikachu in de krant. Een nerd die alles maar verzint om zo aandacht te krijgen. Naam houden we graag anoniem. Peter R. de Vries had namelijk een pagina uit zijn dagboek gevonden waarin Pikachu vele misdaden bekent. Dit stond er:

Maandag 9 Januari.

Lief dagboek,

Pika pika pikachu pika pikachuuu. Pikachu pikachu chu pika pikaaa. Pikaaaaaaaa chu chu Raichu pikaaa. Pikachuuu DOOD AAN RITA VERDONK chu. WTC boem Pikaaaa.

Zijn villaBewerken

Pikachu woont in een Masterbal. Hij gaat regelmatig op bezoek bij charmander, die in een Ultrabal leeft.

De restBewerken

Verder weten we niks meer van Pikachu. Behalve dan dat toen Pikachu Rita Verdonk ging bezoeken, de dag erna haar auto maar niet wilde starten. En vijf dagen daarna, hadden mensen van de VVD Pikachu gevolgd. En wel een beetje voor niks. Pikachu had gewoon een afspraak met een Kutjoch. En dan twee dagen daarna is er een speelgoedhelikopter geknald aanslag tegen de Achmeatoren. Mensen vragen zich op de dag van vandaag waarom dat helikoptertje nou geel was.

  GEZOCHT (dood of levend)

A.A.P.J.E.S. · Algemene Internationale Vernietigings Dienst · Al Gore · Alfred Jodocus Kwak · Antic Cafe · Baks
Bassie en Adriaan · Beesie Wouterse· De Neus · Eddy Wally · Garfield · Hans Teeuwen · Jan van Speijk · Luis Figo · Marco Borsato
Marco van Basten · Mario · MI6 · Mohandas Gandhi · Nelson Mandela · NERF · Osama bin Laden · Pedobeer · Piet Piraat
Pikachu · Plafondkat · Saddam Hoessein · Samira · Schnappi · Sinterklaas · Spekkerd · Ultra Terror Oosterhout · Wally