Politiek

Wiudinges.png WERK IN UITVOERING!
Lezer, ook al jeuken jouw vingers om aan dit artikel de meest geniale vondsten toe te voegen, toch word je vriendelijk doch dringend verzocht een KLEIN BEETJE GEDULD te hebben. Wanneer dit troosteloze sjabloon in zwavelrook en andere kwalijke dampen is opgegaan, pas dan, ja DAN
mag je dit artikel verder naar de &%*#*! helpen.
      Oeps! Bedoelde je soms discussie? Waarschijnlijk niet...

Politiek is de kunst om andere mensen te manipuleren en te bewegen om hun geld af te staan, op zo'n manier dat die mensen u niet beschouwen als een leugenaar en een afperser, maar u prijzen in de mening dat u het doet voor hun bestwil. Mensen die politiek bedrijven worden politici genoemd. Voor politici is politiek het middel om macht te verwerven door in de regering te komen, waarna men de politiek kan laten varen en gewoon de mensen kunt voorliegen en bestelen zonder te doen alsof ze het beste met de mensen voorhebben. Men heeft dan immers de beschikking over het leger en het politie-apparaat.

WerkwijzeBewerken

Aangezien politici zelf geen geld hebben en als ze het hebben ze het lekker zelf houden,en het toch willen doen voorkomen alsof ze "het volk" geld geven, dienen ze voor iedere euro die ze "weggeven" er eerst 10 van de mensen af te pakken.

Natuurlijk kunnen politici niet toegeven dat dit hun voornaamste taak is, daarom hebben ze een eigen taal ontwikkeld die niemand begrijpt en waarvan het niet duidelijk is of ze dat wel doen. Maar politiek analisten zijn unaniem van mening dat dat niets uitmaakt omdat ze toch nooit doen wat ze zeggen of zeggen wat ze doen. Om te verhullen waar ze werkelijk mee bezig zijn voeren ze de volgende werkzaamheden uit:

  1. "repareren" van dingen die niet kapot zijn;
  2. "repareren" van dingen die ze met eerdere "reparaties" in de soep hebben laten lopen
  3. het creëren van schijnproblemen die dan "gerepareerd" moeten worden.

Vooral punt 3 dient naast het verhullen van hun taak (het aftroggelen van geld) ook om de mensen zich bezig te laten houden met triviale zaken, die tot enorme proporties opgeblazen worden en merendeels uit de duim gezogen zijn.

Politieke partijenBewerken

  Zie Politieke partij voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Politici die van nature aanvoelen dat ze compleet niet overeenkomen hebben de neiging om een zogeheten politieke partij op te richten. Dit geeft hun de mogelijkheid om de onderlinge twisten achter de gesloten deuren van die organisatie af te handelen.

Het eerste beroepBewerken

Het is een misverstand dat prostitutie het oudste beroep zou zijn. Politiek is namelijk 2 uur ouder. De eerste prostitue had immers dadelijk een lange rij wachtende klanten die, toen de dame van plezier maar niet kon beslissen over de meest gepaste lingerie, terstond twee politieke partijen oprichtten. Die eerste politieke partijen droegen de welluidende namen: CBS (Celeris et Braca Sericus, vrij vertaald: Zijden slipje en rap wa) en NS (Nudus Semper, oftewel: Altijd Naakt). Naar het schijnt hebben ze toen een driepaartieten-regering moeten vormen met de VVD (Virile Viri Da, oftewel: Geef ons maar virile venten) alvorens aan hun trekken te komen.

  OnNieuws heeft een nieuwsartikel over dit onderwerp: Prostitutie blijkt niet oudste beroep

Bekende politiciBewerken

Zie ookBewerken