Tegencirkel.GIF Dit artikel schijnt in tegenspraak te zijn met een ander artikel: Marco Polo.
Waag het niet om daar iets aan te doen!
Het logo van een bekend polomerk.

Polodragers kunnen de polio krijgen!
~ Iemand die er wel normaal bijloopt.

Heeft u nog nooit een briefje van vijftig voor de ogen van een dakloze verbrand? In dat geval draagt u vast en zeker nooit een Polo. Polo’s zijn voor kakkerige jongens die iedere zondag op weg naar de roeivereniging in elkaar worden geslagen. Ook paardenmeisjes zonder vriendinnen dragen wel eens een polo. Vertrouw nooit mensen van boven de twintig die polo’s dragen, dat zijn namelijk allemaal autisten of krenterige bedrijfseigenaren die denken dat zij hard werken maar toch op de centen moeten letten.

De polo is vernoemd naar Marco Polo, een waanzinnige fantast die terecht in het gevang werd gesmeten vanwege het uit zijn duim zuigen van reisverhalen. Ongeveer even onwaar als de reisverhalen van Marco Polo is de veronderstelling dat de polo vernoemd is naar een sport waarbij men op de ruggen van toekomstige frikandellen tegen een bal aanmept. Wie genoeg geld en status heeft om polo te spelen gaat echt niet over straat in een hemd gemaakt van schuurpapier.

Hoe voelt het om een polo te dragen?Bewerken

Een polo dragen is helemaal geen pretje. Polo's jeuken namelijk als de neten. Heeft u ooit een nacht in Suriname doorgebracht zonder onder een klamboe te liggen? Zo voelt het ongeveer om een polo te dragen. Denkt u dat mensen die zichzelf in de fik steken om te protesteren tegen onrecht pijn lijden? Dan moet u nodig eens een polo aantrekken. Mensen die zichzelf in de hens steken verdienen het overigens om nagewezen en uitgelachen te worden, net als polodragers en flapzakken die een strafblad hebben omdat ze het stoer vonden om XTC mee te nemen naar een festival.

GalerijBewerken

Zie OokBewerken