Het gemiddelde publiek van Queen.

Queen (Londen, 1970 - heden) is het pseudoniem van de Brits filosoof Brian John Roger Freddy Maydeacon- Mercurytaylor en geldt als een van de meest invloedrijke van deze tijd.

LevensloopBewerken

Maydeacon werd eigenlijk geboren in 1968 maar op de een of andere manier bleef een deel van hem in de baarmoeder steken, alleen Maydeacon's glimlach was zichtbaar en ze noemde hem daarom maar Smile. Toen zijn geboorte compleet was kreeg hij zijn echte naam en pseudoniem, die haar moeder als koosnaam gebruikte, Maydeacon heeft hier zijn hele leven gebruik van gemaakt.

Maydeacon werd geboren met een vreemd syndroom waardoor hij meteen volwassen en volleerd was en hij schreef al op 3-jarige leeftijd zijn eerste boek: 'Queen'. Het boek bevat verschillende theorieën die uiteindelijk niet zeer succesvol zijn geweest. Zijn eerste populaire boek Sheer Heart Attack met de Killerqueen-theorie. De theorie gaat over hoe bepaalde vrouwen mannen kunnen manipuleren. De Killerqueen-theorie was een wending in de carrière van Maydeacon en hij begon al snel met het schrijven van één van zijn grootste boeken: A Night at the Opera met daarin het Bohemianrhapsodilemma, welke een reeks is van vragen en uitspraken die mensen aan het denken zetten. Het bevat uitspraken als: "Is dit het echte leven?", "Net een man vermoord", "Galileo Figaro", "Mamma mia laat me gaan" en "Iedereen kan zien". De uitspraken in het Bohemianrhapsodilemma zijn erg ingewikkeld en veel uitspraken zijn nog niet eens doorgrond.

Maydeacon beweerde in de jaren '70 en '80 altijd dat hij vier persoonlijkheden had. In de jaren negentig namen de persoonlijkheden af en beweerde hij dat zijn homoseksuele kant aan AIDS was overleden en zijn lage persoonlijkheid was opgestapt. In de loop van de jaren negentig nam de kwaliteit van zijn boeken en theorieën af en hij gaf zichzelf een andere naam: Brian Roger Maytaylor.

InvloedBewerken

Maydeacon heeft een enorm grote invloed gehad op de hedendaagse filosofie, filosofen als R.E. Movement en T.H.E. Cure hebben veel te danken aan Queen. Toen de Middeleeuwen volgden in de 21ste eeuw kwamen de ideeën van Maydeacon te vervallen. De ideeën van mensen als Maydeacon waren zo ingewikkeld dat de wereld een stap terug leek te nemen, de wereld ging weer terug naar kleuterschoolniveau filosofie en men ging de zwakzinnige theorieën aannemen van theologische filosofen als Wiliam en Fake black guy. Westerse filosofie vond haar dieptepunt in stromingen van het Dupsteptisme en Rap. Toch is er een groep van intelligente mensen die de theorieën van Maydeacon nog steeds lezen en uitvoeren. Elk jaar verschijnt in het filosofische tijdschrift 'Radio 2' het 'canon der 2000 grootsten filosofische ideeën der menschheid met bijna elk jaar het bohemianrhapsodillema bovenaan.