Dé auto die iedereen wil hebben, een roze!

Het zit in blikken
~ Kapitein Overduidelijk over Roze verf

Het is niet echt m'n kleur
~ Blauw over Roze

Roze wordt meestal in verband gebracht met meisjes, homo's en bijziende kerkuilen met een fobie voor muizen, maar dit is maar gedeeltjelijk waar. Roze staat voor de echte mannen. Mannen die dichter bij de vrouw willen staan. Omdat mannen vrouwen nooit begrepen hebben, is dit dé oplossing om ze nu wel te begrijpen.

De "gewone" manBewerken

Mensen, voornamelijk mannen, die zich normaal noemen, houden niet van de kleur roze, maar van de kleur blauw. Dit zijn echter mannen, die niet met vrouwen om kunnen gaan, niet met vrouwen praten en allen maar alleen achter de computer zitten. Soms hebben deze mensen contact met andere mensen. Dit gebeurt alleen op een LAN-party.

VrouwenBewerken

Vrouwen genieten met volle teugen van de aandacht die mannen geven aan roze. Vrouwen denk nog steeds dat mannan die roze dragen, homo zijn, maar dit klopt helemaal niet! Homo's bestaan helemaal niet! Dus, niemand van de mannen weten wat die vrouwen lullen, maar een roze DS is dus ook iets, wat voor vrouwen is, en voor de mannen onder de mannen, niet homo's.

Homo'sBewerken

"Roze valt zo op, ik heb meer met doorzichtigheid"

~ Homo's over roze

Nog altijd wordt vermeld in de boeken die ze op de noordpool hebben, dat homo's, en vooral je nicht, roze driehoeken droegen in de 2e wereldoorlog. Dit verhaal is maar voor een deel waar. Homo's hebben eerder iets met een doorzichtige driehoek. Dit gebruik stamt uit de 2e wereldoorlog, waar de homo's uit solidariteid met de joden, een roze driehoek gingen dragen. De duitsers hadden ook wel door dat roze de kleur van de sterkste mannen was. Dus de homo's moesten werken in het leger. Dit wilden deze watjes niet, dus ze gingen een blauwe driehoek dragen. De duitsers hadden ook door dat blauw voor watjes was, dus alle mensen die iets blauws in die periode.hadden, werden vermoord. Toen drong het tot de homo's door, dat als ze iets opdeden wat niemand kon zien, niemand het opviel. Toen werd de doorzichtige driehoek gedragen