Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !

SBS6 (Subliminale Boodschappen Socialiteit 6) is een socialiteit die subliminale boodschappen uitzendt op televisie. Momenteel doen zij dit op al hun 3 zenders (SBS6, Net5 en Veronica) met als doel om het volk onbewust dingen te laten geloven.

Ontstaan van SBS6Bewerken

 
Het SBS6 logo ('er zit geen boodschap in hoor!')

In 1995 besloot een groep sekteleiders te gaan samenwerken met als doel hun ideeën te verspreiden. Omdat in 1995 de televisie het populairste medium was werd gekozen voor een televisiezender. Na een trage start zonder uitzendingen kwam de eerste uitzending op 28 augustus op de buis. Het ging om het programma genaamd "Hart van Nederland". Een nieuwsprogramma met nieuws wat niemand iets kon schelen. Toch waren er dagelijks een miljoen kijkers door een geheime methode die de sekteleiders toepasten, namelijk subliminale boodschappen. Dit deden ze door de laatste frame van een seconde weg te knippen en te vervangen met een tekst in de gebiedende wijs. Allereerst gebruikten ze simpele opdrachten als "Kijk morgen weer" en "Zet je koelkast op 4 graden °C". Dit deden om te zien of hun aanpak succes had. Om dit te controleren werd het programma "De Smaakpolitie" gestart. Een zekere Rob de Geus belde hierbij aan bij willekeurige mensen om te controleren of hun keuken wel in orde was. Dit deed hij door te kijken naar de koelkast temperatuur en te vragen naar welke televisiezender men kijkt in de desbetreffende woning.

Toen bleek dat hun aanpak succes had begon men met het uitzenden van politiek gezinde boodschappen als "Haat de overheid", "Punk is niet dood", "Zak over haar kop en neuken voor Kok en vaderland" en "Stem links, haat rechts". Dit zorgde ervoor dat er bij de eerst volgende verkiezingen veel stemmen gingen naar Groenlinks en de SP. Hierdoor zagen de sekteleiders in hoeveel macht ze nu hadden. Hun volgende stap was dan ook het afdommen van het volk, een stap die nog steeds volop bezig is. Om dit te bereiken maken ze televisie van zeer lage kwaliteit en dwingen ze mensen het te kijken. Ze huurden hiervoor de domst en meest irritante presentatoren in waaronder Gerard Joling en Patty Brard. Momenteel voeren de omroepen van RTL en de overheid een strijd tegen SBS6 waar het volk niets van af weet. De publieke omroepen doen hun best het volk zo slim en rechts mogelijk te maken, de omroepen van RTL proberen het volk op HAVO niveau en centraal te houden terwijl SBS het volk zo VMBO-K en links mogelijk wil maken.

Programma's van SBS6Bewerken

Momenteel zendt SBS6 de volgende "programma's" uit.

CreaTieVBewerken

in het programma CreaTieV wordt uitgelegd hoe iemand leuke prulletjes kan maken van andere prulletjes. Dit heeft als doel dat men alles wil gaan hergebruiken en aanpassen aan hun eigen smaak zodat de massaproductie van producten als kleding en meubilair stil komt te liggen en er een economische ramp zal volgen. Dit is volgens sommigen de reden van de val van de dollarkoers.

Dancing QueenBewerken

 
Één van de kandidaten. Let vooral op de lege blik in haar ogen, een teken van een brainwash.

in Dancing Queen wordt het volk belachelijk gemaakt door zichzelf. 10 kandidaten strijden om de titel Dancing Queen door zich uit te sloven voor de camera. Hierdoor wordt het beeld geprojecteerd dat het normaal is om halfnaakt te zijn op straat waardoor iedereen zich zo sletterig mogelijk gaat gedragen.

De 25...Bewerken

in De 25... worden lijsten van 25 dingen vertoond. Dit zijn altijd rampen zodat men zich ongelukkig gaat voelen en snakt naar meer televisie. Omdat SBS6 altijd een vrolijk programma vertoont na De 25... blijven mensen kijken waardoor ze langer worden blootgesteld aan de boodschappen van SBS6.

De SmaakpolitieBewerken

De Smaakpolitie is onderdeel van een lopend experiment. SBS6 zendt namelijk nog dagelijks de boodschap uit om je koelkast op 4°C te zetten. Om dit te controleren komt Rob de Geus je keuken binnen om alles te controleren. Met dit programma kunnen de sekteleiders achter SBS6 zien hoeveel invloed ze hebben op het volk. Ook kijken ze nog wel eens in het keurige restaurant van de Eurokok.

GoudkustBewerken

 
De befaamde scene (regelrecht van de originele videoband).

Gouskust is een soap waarin het keven van een groepje welgestelde mensen wordt gevolgd. Deze soap zal vol met drama. Zo verdween Tidus spoorloos toen hij samen met Yuna en een groep anderen Sin vermoordde in de hoop een Goudkust zonder zorgen te kunnen maken. Tijdens deze soap is het record gebroken voor "meeste subliminale boodschappen in een soap".

Groeten uit de RimboeBewerken

In Groeten uit de Rimboe worden klagende kijkers willekeurige gezinnen die zich onbewust hebben opgegeven voor het programma naar Mofrika gestuurd. Hier worden ze blootgesteld aan een cultuur die helemaal anders is dan hun eigen. Zo krijgen ze schnitzels ter grote van een toiletbril te eten, moeten ze meegaan naar een smartlapconcert van het duo "Heino und YUI" en was er een heel vreemd soort toetsenbord waarbij de Y en de Z omgekeerd waren (een zogenoemd Kezboard). Met dit programma hoopte SBS6 te bereiken dat mensen een gevoel van sympathie kregen voor Mofrikanen zodat men nog linkser kon worden. Uiteindelijk werd het volk alleen maar rechtser ervan waarna het programma werd omgedoopt tot Groeten uit Nederland waarin twee families een week van woning ruilden.

Hart van NederlandBewerken

Hart van Nederland, beter bekend als Hart van SBS6, is het hart en nieren van SBS6. Dit programma brengt het volk dagelijks "nieuws" zoals een brand een ver afgelegen dorp waar niemand van heeft gehoord, een vermiste hond in een grote stad en een ongeluk op een snelweg. In dit programma wordt het dagelijks leven van de kijker zo eentonig mogelijk gehouden zodat er geen veranderingen zijn die kunnen afleiden van het nog onbekende doel van SBS6.

Hole in the WallBewerken

In dit programma moeten BN'ers met een iets te groot buikje in een strak pak door een gat springen van een piepschuimen muur die op hun af komt. Als Dit lukt niet, en ze worden op een blijkbaar grappige manier een kinderbadje ingesodemieterd. Daarna worden die beelden net zo lang herhaald tot het volgende reclameblok. Inclusief commentaar van Gaston van de Postcodeloterij en een Amsterdamse Japanner.

Lachen om Home Video'sBewerken

In Lachen om Home Video's wordt het ongeluk van Amerikanen rond 1990 vertoond. Hierin ziet men vaak hoe iemand zichzelf ernstig verwond, bijna dood gaat, zijn mogelijkheid tot kinderen krijgen kwijt raakt of gewoon doodleuk in elkaar wordt geslagen door een groep hangjongeren voor de lol. Dit alles is natuurlijk zeer komisch om te zien en zal dan ook overal te zien moeten zijn.*

*Wij van de Oncyclopedia Neerlandica zijn het niet eens met deze stelling.

Medisch CentrumBewerken

Medisch Centrum vertoont vrijwel dezelfde beelden als Lachen om Home Video's. Alleen zijn het dit keer beelden van deze tijd uit ziekenhuizen. Toch is dat wat er gebeurt vaak hetzelfde. Dit programma wordt ookwel gezien als Lachen om Home Video's, the Morning After.

Peter R. de Vries, misdaadverslaggeverBewerken

Peter R. De Vries, misdaadverslager is het programma wat iedereen voorbereid op de nieuwe Uitvoerende Macht van Nederland, namelijk Peter R. de Vries. Deze man heeft geen opleiding gehad, toch slaagt hij daar waar justitie faalt. Dit komt zeer waarschijnlijk omdat het team van de recherche wordt afgedomd door de beelden van SBS6.

Piets WeerberichtBewerken

 
Een gemiddelde uitzending van Piet

Piets Weerbericht is niets anders dan een boel gegok. Piet Paulusma is hierin een weerman die de meest lompe voorspellingen doet over het weer. Vaak heeft hij het mis maar door de tekst "Iedereen maakt wel eens een foutje" over het beeld te laten scrollen vergeeft iedereen Piet van zijn foute voorspelling.

ShownieuwsBewerken

Shownieuws is het hoofdprogramma van SBS6. Hierin wordt al het nieuws uit Showbizzland bekend gemaakt. Waar dit nieuws vandaan komt is echter onbekend evenals de reden waarom het nieuws uit Showbizzland 3x langer duurt dan het nieuws uit Nederland. Ook is de locatie van Showbizzland onbekend waardoor velen de conclusie trekken dat er geen Showbizzland is en het programma een hoopje leugens is.

Shownieuws wordt gepresenteerd door Patty Brard en Victor Brandt, twee van de meest stomzinnige en irritante mensen in de wereld. Waarom zij behoren tot de Showbizz is niet duidelijk. Waarom Patty Brard niet voor één minuut haar mond dicht kan houden is wel duidelijk, anders kan ze niet aan haar quota komen qua praten.

Sterren SpringenBewerken

Sterren Springen is een van de nieuwere programma's van SBS6. Het gaat over een groep BN'ers (afkorting van NSDAP'ers) die niet kunnen schoonspringen maar het toch proberen (met de hilarische gevolgen van dien). Dit programma zit vol met subliminale berichten die zeggen dat iedereen zelfmoord moet plegen door te springen. Dit zal chaos creëren en dan is het makkelijker om de macht te grijpen.

Zie ookBewerken