Sandwichspread

Ambachtelijke productie van Sandwichspread in Arkansas (Verenigde Staten).

Sandwichspread is een van de meest dodelijke soorten gif. Het gif is sterk genoeg om met 1 potje 2.000.000 mensen uit te moorden. Het werd onder andere gebruikt door de Duitsers in de Eerste Wereldoorlog. Ze deelden de potjes via een geheime spionageafdeling uit aan de manschappen. Deze overleden binnen twee dagen. Helaas hadden de Duitsers niet door dat ze de potjes aan hun eigen manschappen uitdeelden. Hierdoor verloor Duitsland de oorlog.

ProductieBewerken

Dit artikel gaat over een uitvinding.
Namelijk:
Sandwichspread.
Sandwichspread is uitgevonden door Aristoteles
voor het geval dat.

Sandwichspread wordt op een speciale manier verkregen. Hiervoor is nodig:

  • Een volwassen Koe
  • Een Emmer
  • Een Schop/Spade (Grote lepel voldoet ook)
  • Een Tuinkas (of zonnig plekje in de vensterbank)
  • Een komkommerzaadje
  • Een hamer
  • Een jaar of 2
  • evt. Een Gasmasker

Om te beginnen graaf je een kuil van zo'n 2 meter diep in de kas en zaai je het komkommerzaadje. Eerst moet de plant groeien. Ga daarom eerst naar de koe. Melk de koe en doe de melk in de emmer. Laat de emmer in een hoekje staan. Wacht tot de komkommers rijp zijn en pluk er drie. Wacht anderhalf jaar tot de komkommers kwamkwammers zijn geworden. Pak dan de hamer en sla kwamkwammers tot smurrie. Giet ze dan bij de melk. Roer dit tot een groene massa en stop het mengsel in een potje. Gebruik een gasmasker.

Heinz & SandwichspreadBewerken

Op een dag besloot mr. Heinz om ook Sandwichspread te gaan produceren. Dit deed hij omdat hij de wereld wilde veroveren. Hij begon in de ketchup, maar ging later dus ook gif mengen. Het recept dat hij had gekregen had alleen een kleine verandering ondergaan. De tijden klopten niet helemaal en de melk was vervangen door azijn. Zo kwam het dus dat zijn Sandwichspread niet giftig was. Hij was eerst woedend na deze ontdekking, maar de bui trok over toen hij merkte dat hij langzaam rijk werd.

Zie ookBewerken

 
Verdachte maar desalwelteplus door de EG goedgekeurde chemische ... euh ... dinges

Alumininiminimiminiminiiminimininimum · Analoogkaas · Dihydromonoxide · Gas · Pindakaas · Sandwichspread · Waterstof