Sauriër Jungle

Sauriër Junglenezen moeten het land ui... ho eens even... huh?
~ Een tamelijk verwarde Geert Wilders over... tja... hoe heten ze?

Wel, het is duidelijk. Het is gewoon Congo. Alles in Afrika is Congo. Congo Congo Congo en niks anders dan Congo!
~ Gemiddelde Belg over Afrika

In Sauriër Jungle zijn veel planten.
~ Kapitein Overduidelijk over Sauriër Jungle

De Sauriër Jungle is, na Amerika en Limburg natuurlijk, de meest primitieve wildernis ter wereld. De Sauriër jungle ligt ergens in Afrika. Omdat de plaatselijke bewoners geen kaart kunnen lezen, weten ze zelf niet precies waar ze liggen en voor de andere Afrikaanse landen boeit het niet waar de Sauriër Jungle ligt.

EconomieBewerken

De locals kennen ook geen geld, dus alles vind plaats door middel van ruilhandel. Als je een van hun befaamde producten wil kopen, zoals berenvellen en stenen vuistbuilen, moet je naar Oekaboeka gaan en ze wat glimmende spulletjes aanbieden. Pas op dat je ze niet teveel ervan aanbied, want dan word je tot stamhoofd gekroond. Alle handelswaar die je er vindt is nutteloos, dus wat geeft het eigenlijk.

 
Een baby-mammoet. Het haar moet nog wat groeien.

NatuurBewerken

In Sauriër jungle is de natuur nog niet vervuild, omdat de locals ook al geen greenpies kennen. Daarom is het er nog heel mooi, maar wel gevaarlijk. Mocht je dus ooit naar Suariër jungle op safari gaan, blijf dan in de auto!!!.

Er zijn dus veel wilde beesten in Sauriër jungle, waaronder:

  • Mammoet. Dit is een soort harige bruine olifant. Ze zijn best wel aardig, want ze zijn erg slim en weten dat je te klein bent om iets te doen. Ze eten voornamelijk kaas.
  • T.rex. Dit is een gigantische dinosaurus. Hij eet het liefst mensen, en kan auto's vernielen. Als je er een ziet, ga dan zo snel mogelijk weg, en bid tot godheid naar eigen keus dat 'ie je niet geroken heeft.
  • Reuzenkrokodil. Deze krokodillen zijn zo groot, dat ze niet meer kunnen lopen. In elk ander land ter wereld zijn ze uitgestorven, omdat iedereen op een veilige afstand bleef staan. Maar de holbewoners vereren ze als goddelijke wezens, en offeren voedsel aan ze en kweken ze zelfs (vraag niet hoe).
 
Zo gaat de vleesetende plant te werk.
  • King Kong. Deze gigantische aapmonsters zijn erg wreed. Hoewel ze fruit eten, vinden ze het leuk om mensen als speelgoed te gebruiken. Gelukkig laten ze je erna gaan, maar de kans dat je dan al dood bent, is 1 op 4.

Ook het groen in Sauriër jungle is nog onaangepast. De bekendste voorbeelden zijn:

  • Tokkieplant. Deze plant is de meest onaangepaste van allemaal. Hij groeit overal waar je dat niet wil, en verspreid een vreselijke geur. Wetenschappers zeggen dat dat is om insecten te lokken, maar ik en Wilders geloven dat niet. Uitzetten die planten!
  • Vleesetende bloem. Deze bloem heeft een zuig- of hap-mond waarmee hij rondlopende dieren vangt. Je zou, net als bij de reuzenkrokodil, verwachten dat ze uitstierven, maar omdat ze zich vermommen als fruitbomen weten ze elke keer weer eten te lokken.
 
Een typische inwoner van Sauriër Jungle.

De bevolkingBewerken

De zogenaamde experts van Wikipedia hebben zelf geen artikel over Sauriër Jungle. Gelukkig hebben wij er wel een.

De primitieve beestmensen die Sauriër jungle bewonen, zijn kennelijk het oudste volk dat er is. Het zijn gewoon een stelletje holbewoners, dat offers brengt aan de reuzenkrokodillen en voor de rest af en toe oorlog voert door mekaar met een houten knuppel op de kop te slaan. Dat is dus cultuur. Geschiedenis hebben ze ook al niet want kennen (wonder boven wonder) het schrift niet.

Zie ookBewerken

 
Afrika

Algerije · Angola · Bassaland · Benin · Botswana · Burkina Faso · Burundi · Centraal-Afrikaanse Republiek · Comoren · Niet-meer-Belgische Republiek Congo · Niet-meer-Franse Republiek Congo
Carthago · Djibouti · Egypte · Equatoriaal Guinea · Eritrea · Ethiopië · Gabon · Gambia · Ghana · Guinee · Guinee-Bissau · Ivoorkust · Kaapverdië · Kameroen · Kenia · Lesotho · Gadaffië
Madagascar · Malawi · Mali · Marokko · Mauritanië · Mauritius · Mozambique · Namibië · Niger · Nigeria · Oeganda · Rwanda · São Tomé en Principe · Sauriër Jungle · Senegal · Seychellen
Sierra Leone · Somalië · Soedan (Noord · Zuid) · Swaziland · Tanzania · Tsjaad · Togo · Tuinesië · Vuvuzela · Westelijke Sahara · Zambia · Zimbabwe · Zuid-Afrika