Schapensamenzweringstheorie

Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !

Daarom dus!
~ Geert Wilders over waarom hij "Terug" zei in het schapenartikel

De schapensamenzweringstheorie is de theorie dat schapen met andere diersoorten samenzweren om de macht van de mens over te nemen.

De gelekte plannen van de algehele schapensamenzweringBewerken

 
Djengis Schaap staat in zijn eentje samen te zweren

Iedereen kent ze wel: schapen: Wollige diertjes die maar dom voor zich uit lijken te staren.

Maar wat schuilt er eigenlijk achter die achterlijke blikken? Wat willen ze eigenlijk echt? Welnu, mindergelovigen, zullen wij júllie inlichten over de verschrikkelijke waarheid, zijnde de ALGEHELE SCHAPENSAMENZWERING!


Die domme blikken zijn een masker, om het verschrikkelijke plan dat ze in hun hoofd voorbereiden, achter te verbergen. Hun leider Djengis Schaap, oftewel Schapie de Verschrikkelijke heeft allianties gesloten met Mini-mier, Sam Streepje en Michelangelo, de leiders van respectievelijk de mieren, zebra's en schildpadden met als doel: werelddominantie.

Henk niet te Vermijden van de Telegraaf bemachtigde de notulen van een geheime vergadering waarin ze hun snode plannen besproken, door met Sarah Streepje (de dochter van Sam) naar bed te gaan. Wij hebben die notulen weer uit zijn auto gejat. Daarom kunnen wij jullie vertellen wat de schapensamenzwering inhoudt:

Na het slaken van de strijdkreet "you can run nor hide" zal het volgende gebeuren:

  • De mieren zullen ieders kinderen en huisdieren in hun holen sleuren en opvreten;
  • De zebra's verpletteren de negers en bleekscheten;
  • De schildpadden eten de andere mensen op.

Als dan de bevolking serieus uitgedund is, zullen Djengis en de zijnen Europa overnemen, beginnende bij het sprookjesbos. Hierbij zullen ze wetenschappelijk bewijzen dat Nederland wel degelijk in de Efteling ligt. In hun proces van overname zullen ze

 
Een onderdrukte zebra zint op wraak
  1. De maan opblazen,
  2. Het sprookjesbos in vergetelheid laten verzinken en
  3. Atlantis terugvinden.

De mens zal onderworpen zijn aan de onbetwistbare macht van Djengis en zijn 'killer-sheep' en het voedsel worden van de heersende partijen.

Djengis en de zijnen verwachten de volgende reacties van de overgebleven mensen:

  • De Amerikanen zullen hier niet mee akkoord gaan en hun president Barry Hoezijn Obamabol zal, in een poging om de schapen met een atoombom uit de weg te ruimen, Amerika zelf opblazen.
  • Japan richt kamikaze-aanvallen op de schapen, maar ook zij falen, want door een storing in het locatiegedeelte van hun hersenen vergeten ze waar Europa ligt. Midden boven de oceaan raakt in volle vlucht hun brandstof op.
  • Een Russische duikbootactie leidt ook tot niets, doordat de duikboten in prikkeldraad varen en lek raken

Uiteindelijk zullen de schapen tot het einde der tijden bier zuipen en de mens zal veranderen in een parasiterende uier, alleen geschikt om het gras niet meer te maaien.

Het verraadBewerken

Tijdens een romantische nacht in een darkroom in Rotterdam verraadde schaap Gerard Wolling de samenzwering aan Pim Fortuyn. Pim Fortuyn nam daarom in zijn verkiezingsprogramma op dat alle schapen het land uit moesten. Maar Mat Herben lekte dit naar de geheime schapendienst. Die leverde Gerard Wolling vervolgens uit aan een islamitische slager die het tijdens een offerfeest ritueel slachtte. Daarna liet Djenghis Pim Fortuyn vermoorden door een gehersenspoelde schapenboer uit Wageningen.

Bestrijding van de schapensamenzweringBewerken

De Russische geheime dienst heeft geprobeerd de schapensamenzwering te verstoren door de ziekte Scrapie onder schapen te verbreiden, maar dit leverde alleen twee gekke koeien op. De enige overgebleven oplossing is zoveel mogelijk schapen op te eten. Dus blijf daar niet zo zitten achter je computer, ga als de wiedeweerga naar de Shoarmatent!