Spatiebalk

HETzietERnaarUITdatIKmijnSPATIEBALKverkeerdHEBzitten
~ Persoon met een goedkoop toetsenbord over de spatiebalk

N o u , b i j m i j l i j k t h i j h e t w e l t e d o e n , m a a r d a ' s l o g i s c h .
~ Johan Cruijff over de spatiebalk


~ Spatiebalk over de spatiebalk


Spatiebalk is de uitspraak van de 87-ste letter van het alfabet, omringd door Alt. Spatiebalk is ook de balk die gebruikt wordt in ballet als hulpsteuntje om je benen in de spagaat te houden voor als je dat zelf niet kunt.

RussischBewerken

  • "Spatiebalk" is Russisch voor dankjewel.

President Spatie BalkBewerken

 
Spatie Balk, de man, de legende

Spatie Balk (geboren als Backspace Balk Shifttoets) was vice-president voor de immer controversiële ESC-partij, en was voor diezelfde partij zowel de vijfde als de twintigste president van Amerika. Na zijn termijn afgemaakt te hebben, spendeerde Balk zijn tijd in het Betty Ford Rehab Center en het Halliburton Board of Directors, een recreatiecomplex voor ex-vice-presidenten.

Levenswerk van Spatie BalkBewerken

Balk werkte hard aan het gebied van transmogrificatie, zich specialiserend in de transformatie van voedselpunten in dieren met specifieke temperaturen, de omzetting van popgroepen in elektronische apparaten en lichaamsdelen, evenals het veranderen van theatrale stukken, opnieuw met aangepaste temperatuurvoorwaarden. Voorbeelden zijn Hotdog, Radiohead en Coldplay.

Verschillende bedrijven lobbyden tegen het werk van Spatie Balk, waaronder MicroSoft, AltaVista, BlauPunkt and HoneyWell. Tijdens zijn periode als vice-president raakte hij in een diplomatieke crisis met Mofrika verstrikt, vanwege woorden als das Absurdlangewort en das Wirdontlikenspationen.

Grappige wetenswaardigheden over Spatie BalkBewerken

  • Zijn favoriete getal is 42
  • Middelste tussen vier broers: Alt, Spatie, Alt Gr and Epsteinbalk
  • Spatie Balk zet de "schieten"-functie altijd op de spatiebalk, in plaats van de "spring"-functie, wat gebruikelijker is
  • In Sovjet Rusland, balk spatiet JOU!!

Spatiebalk op de computerBewerken

 
Hij kan gewoon niet normaal typen!

Despatiebalkiseentoetsopeencomputertoetsenborddatervoorzorgtdatwoordennietopelkaarbotsen. Alsditgebeurtkanhetlastigwordenomteksttelezenenscheptenormeoncomfortabelheidaandelezer. Traditiegetrouw wordt de spatiebalk zo geplaatst dat het met elke hand aangeslagen kan worden, of met elke duim in het geval van 'tiptypen'. Het unieke aan de spatiebalk is dat het de enige toets is die een beetje normaal ingedrukt kan worden door katten - hun poten zijn gewoon te groot voor de andere toetsen en daardoor typen ze vaak iets als

    uoikj

of

    erd5f

Er gaan geruchten dat gespiegelde duimen het makkelijker maken om de spatiebalk in de drukken, echter studies hebben uitgewezen dat dit niet zo is. Dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien deze theorie ooit door katten is vastgesteld. De hufters!

Hamer nu op de spatiebalk om verder te gaan...