Grote Olieoorlog: verschil tussen versies

93 bytes toegevoegd ,  16 sep 2009 15:33
geen bewerkingssamenvatting
[[Bestand:Oliepomp copy 1.png|thumb|300px|right|Een oliepomp.]]
De '''Grote olie-oorlog''' is de oorlog tussen [[Amerika]] en de olierijke landen. Deze oorlog is begonnen op 7 juli in het jaar 1939. Amerika wist [[Hitler]] toen namelijk over te halen de [[Tweede Wereldoorlog]] te beginnen, waardoor Amerika zijn legers met [[Special D.A.-forces|S.D.A.F-soldaten]] kon gaan opbouwen, zonder dat de wereld in de gaten zou hebben dat Amerika heel andere plannen zou hebben met deze legers. Niet dat de rest van alle landen er achter was gekomen dat Amerika deze legers aan het bouwen was, want Amerika wist niet dat de rest nog zo'n achtergebleven gebied was.
 
==11 September==
Op 11 september begon Amerika haar offensief. Hiervoor bedacht president Bush, met een tegewoordigheidtegenwoordigheid van geest die we nu niet meer van hem kunnen verwachten, een inginieusingenieus plan. Door een terroristische aanslag te laten plegen op het Vrijheidsbeeld, zou hij de steun van de VN krijgen. Echter Bush's handlangers waren net zo slim als hijzelf en boorde zich per ongeluk in het WTC. Een tweede poging, maakte dezelfde fout door in de tweede toren te vliegen.
 
Niettemin kreeg Bush zijn zin, ook al werden veel van zijn bondgenoten gedood in de aanslag en moest zijn halfbroer, Osama Bin-Laden onderduiken in het beschaafde Afganistan, om zich daar bezig te houden met het produceren van nieuwe Hollywood [[Film|films]], vaak met zichzelf in de hoofdrol. Dit kwam doordat Osama toevallig een [[Stanley Kubrick|film]] van hem had achtergelaten op Ground ZeroeZero toen hij zijn halfbroer bezocht, waardoor de VN dacht dat hij achter de "aanslag" zat.
 
==De jacht op Bin Laden==
Vervolgens leidde Bush de Amerikanen in een zoektocht naar zijn halfbroer. Wat hij niet wist was dat, door zijn talent op het gebied van films, Osama de aandacht had getrokken van een andere levensvorm; de [[wuppies]]. De wuppies hielpen Osama te ontsnappen en verbergen hem tot op de dag van vandaag in een filiaal van Albert Hein.
 
Het duurde aardig lang voordat Bush doorhad dat zijn halfbroer niet meer in AfganistanAfghanistan was. Kwaad dat Osama hem in de steek gelaten had, wendde Bush zich tot SadamSaddam, de vader van Osama (Bin Laden en Bush hadden dezelfde moeder maar verschillende vaders. Bush is naar zijn vader vernoemd, maar Bin Laden naar zijn moeder). Na een oorlog van maar een paar dagen, vond Bush SadamSaddam in een ondergronds hol en de twee haalde de familiebanden aan, door elkaar te scheren.
 
==Zie ook==
*[[Amerika]]
[[Category:oorlog]]
Controleur, Flapdrollen, rollback, beheerders
40.899

bewerkingen