MS-DOS: verschil tussen versies

4 bytes toegevoegd ,  10 dec 2010 21:26
k
*Runescape 1: Dé kaskraker in alle speelhallen, als er een Windows computer stond, dan. Omdat Bill Gates per ongeluk geïnvesteerd had in een ánder soort "speelhallen" is het enige levende wezen wat er ooit naar gekeken heeft een 3-jarige kleuter in een [[Media:Mc-donalds.gif|kinderdagverblijf met speeltuin]]. Een paar jaar later is Runescape 1 op de Mac aangekondigd, en sindsdien is dat de standaard Runescape computer. Deels omdat er geen Windows computers in [[China]] zijn, deels omdat appels nu eenmaal beter smaken.
*Fifa 675 v.Chr.: Het deel waar de "Fifa revolutie" mee begon, volgens de <s>[[nerds|computernerds]]</s> slimme ingenieurs van [[E|EA Games]], wat nog Electronic Agriculture heette. Ah.. de nostalgie. Sindsdien is elk jaar een nieuwe Fifa, en dat is al een hele verbetering.
*Call of Duty Cliché Warfare: Fans van het [[Call of Duty]] franchise zullen blije gedachtenherrineringen hebben aan het spel. Vooral toen het met veel gekraak in de afvalverwerker terechtkwam, het een minuut later omgesmolten werd, en het een klein halfuur, volledig verwerkt, als colablikje uit de [[Media:Kerncentrale.jpg|verbrandingsoven]] kwam rollen. Emotioneel spel, wat nog steeds gespeeld word door kansloze [[Smurfen|huurmoordenaars]] om hun "skills op te levelen" naar level 3.
*[[World of Warcraft|World of Smurfcraft Online]]: Alle kansloze spellen werden uitgebracht op MS-DOS, zelfs World of Smurfcraft. In dit spel maakt men een poppetje ([[Smurf]]), en probeert men zo veel mogelijk anti-islam bewegingen te beginnen. Na achttien bewegingen begonnen te zijn, is er veel kans dat je account gehackt word door een speciaal hackprogramma wat bij het spel word meegeleverd.
*[[Holocaust Tycoon]] 1: In dit eerste deel van Holocaust Tycoon kun je kiezen uit verschillende WO2 scenario's, waar onder "Hitler's Hellacaust", "Alliancy Armup" en nog meer andere geweldige campaing-modes. Het doel van het spel is om een [[Auswitch]]-kloon te starten en te runnen en de geallieerden weg te houden bij jouw gedetineerden.
118

bewerkingen