Gebruiker:GeorgiusNL/Zakenman: verschil tussen versies

1.077 bytes toegevoegd ,  7 mei 2016 08:29
geen bewerkingssamenvatting
 
===Daniil Alesovnic===
Het hoofd van de [[Sovjet-Rusland|Sovjet-Russische]] geheime dienst [[KGB]]. Alesovnic kreeg van [[Leonid Brezjnev]] de opdracht Zakenman voor eeuwig uit te schakelen, om te voorkomen dat deze een nog groter kapitalistisch kopstuk werd. Spionnen onder Alesovnic vonden Zakenman en wisten hem gevangen te houden. Bij de grote cofrontatie wist de superheld zich los te wurmen en Alesovnic in een hels gevecht te verslaan.
Het hoofd van de [[Sovjet-Rusland|Sovjet-Russische]] geheime dienst [[KGB]].
 
===Kul Uyuk===
Het hoofd van de [[China|Chinese]] geheime dienst onder het regime van [[Mao Zedong]]. Kul kreeg eveneens de opdracht Zakenman uit te schakelen, maar wilde het wat slimmer aanpakken als zijn Russische concullega. Chinese geheim agenten moesten Zakenman opzoeken en hem in het hoofd te schieten. Als bewijs zouden ze het lijk naar Kul moeten brengen. Het omgekeerde mocht geschieden, Zakenman vond Kul en verdronk hem in de Oeigoerse [[olie]].
Het hoofd van de [[China|Chinese]] geheime dienst onder het regime van [[Mao Zedong]].
 
===Wim Kok===
De eerste voorzitter van het FNV. Wim Kok en Zakenman hebben elkaar meerdere keren opgezocht in de hoop de ander te kunnen verslaan. Dit kwam ten einde toen Kok besloot de politiek in te gaan.
De eerste voorzitter van het FNV.
 
===Georges Debunne===
Algemeen secretaris van de ABVV. Ook Debunne trachtte Zakenman op te zoeken en te verslaan, maar zover was het nooit gekomen. Bij hun eerste ontmoeting (tevens laatste) riep Debunne plots ''njet'' en verdween. Zakenman kon het vechten nu wel schudden.
Algemeen secretaris van de ABVV.
 
{{Superhelden}}
Controleur
2.784

bewerkingen