Spontane verpixeling

    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
Ook diverse nieuwslezers hebben geleden, of lijden nog steeds aan SV.

Spontane Verpixeling (of SV) is een zeldzame aandoening die vaak optreedt tijdens het vertonen van (niet)betrokkenen bij misdaden of ten gevolge van ongepaste ontkleding. Symptomen zijn, zoals het woord al zegt, een spontane verpixeling van delen van of het gehele lichaam, of aan de persoon gerelateerde voorwerpen. Voor toeschouwers kan dit fenomeen frustrerend of angstaanjagend zijn, aangezien niet geweten wordt of het hier gaat om een misdadiger of een seksobject. Dankzij wetsvoorstel 3131 mogen mensen die aan SV lijden en zich niet kunnen identificeren, worden neergeschoten om de veiligheid van het volk te behouden, maar aangezien niemand weet wie het zijn die eraan lijden is dit een moeilijke zaak.

Spontane verpixeling kan over het hele lichaam voorkomen, maar tast bij voorkeur aan:

  • Het gezicht (Spontane Faciale Verpixeling of SFV)
  • De geslachtsdelen (Spontane Genitale Verpixeling of SGV). Het is vooralsnog niet bekend of SGV tot de SOA's behoort.

SymptomenBewerken

 
Soms krijgt de patient meer dan een symptoom

Ondanks dat deze aandoening vaak spontaan optreedt is er veel over bekend. Dit omdat deze aandoening niet vanzelf verdwijnt. De klassieke symptomen zijn:

  • Onherkenbaar gezicht, het gezicht raakt bedekt met pixels waardoor omstanders en bekenden je niet kunnen herkennen aan je uiterlijk. Lichaamsgeur is dan de enige mogelijkheid tot identificatie (al werkt een DNA-test ook) .
  • Onherkenbare afbeelding, een afbeelding op het lichaam van de patiënt raakt bedekt met pixels. Dit komt het meest voor bij kleding waar een merk op staat.
  • Onherkenbaar geslachtsdeel, soms wordt het voortplantingsorgaan bedekt met pixels als deze uit een kledingstuk wordt gehaald. Dit is echter een maatregel van de overheid om te voorkomen dat een geslachtsorgaan zichtbaar is voor onschuldige voorbijgangers.
  • Onleesbare tekst, met name bij bankrekeningnummers, nummerborden en telefoonnummers komt dit voor.
  • Onherkenbare vingers, ook dit is een overheidsmaatregel om het gebruik van de middelvinger af te raden. Dit komt vooral in het verkeer voor.
  • Verborgen lichaam, In sommige gevallen wordt het gehele lichaam bedekt met pixels. De meeste mensen die hieraan lijden zijn te lelijk om voor elf uur 's avonds te worden vertoond.

Let op: deze symptomen hoeven niet altijd helemaal overeen te komen. Voordat je een dokter raadpleegt kun je in de spiegel kijken. dit voorkomt lange wachtrijen.

BehandelingBewerken

Momenteel is er geen algemene behandeling bekend om SV te behandelen. Indien een arts geen oplossing heeft voor de symptomen van een patiënt, zal hij deze aanraden om een kostuum te dragen dat het desbetreffende lichaamsdeel (of delen) bedekt. Hierdoor zullen de pixels niet zichtbaar zijn voor anderen. Ook wordt aangeraden om camera's te vermijden. uit recent onderzoek blijkt dat camera's de kans op SV vergroten. Ook de kans om ter plekke neergeschoten te worden neemt hierdoor toe.

 
Voorbeeld van spontane verpixeling in de politiek van Jan Maorijniss

Zie ookBewerken