Syndroom van Down

    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
John Langdon Down

Het syndroom van Down of mongoolme is een seksueel overdraagbare aandoening die zijn oorsprong vond bij berucht massaverkrachter John Langdon Down. Down was de eerste mongool. Het is niet bekend hoe hij het mongoolme gekregen heeft.

Geschiedenis van het Syndroom van DownBewerken

Het syndroom van Down ontstond in Sint-Michielsgestel waar Down woonde. Al snel werden mensen in omliggende dorpen als Maaskantje en Den Dungen besmet. Vervolgens ging de ziekte heel Noord-Brabant over. Toen de ziekte de luchthaven Schiphol bereikte werd het mongolisme al snel over heel de Verenigde Staten van Amerika verspreidt. Uiteindelijk werden er over heel de wereld mongolen te vinden.

Toen het communisme zich ging verspreiden, waardoor mongolen weinig rechten kregen, besloot Sinterklaas kruistochten te organiseren met vele mongolen om Jemoskoulem en uiteindelijk heel de Sovjet-Unie te bevrijden. Helaas konden de mongolen de weg niet goed vinden en wisten ze wel een stuk land te veroveren, maar ver van Jemoskoulem vandaan waardoor de Sovjet-Unie gewoon bleef bestaan. Het door de mongolen veroverde land ging Mongolië heten.

Kenmerken van het syndroom van DownBewerken

 
Jostiband
  • Verstandelijke handicap
  • Pedofilie (dit is de reden dat veel mensen denken dat het syndroom van Down erfelijk is)
  • Amandelvormige, ietwat scheefstaande ogen
  • Vlak achterhoofd
  • Slappe, groot lijkende tong en open mond
  • Vaak sluik, dun haar
  • Hoge levensverwachting (dit is waarom Perkamentus en Sinterklaas zo oud hebben kunnen worden)

JostibandBewerken

De Jostiband is een band met alleen mensen met het Syndroom van Down, op een paar uitzonderingen na. De band die kent geen noten, maar kleuren zoals rood, groen, blauw, wit en grijs. Als er blauw op hun blaadje staat dan is dit een kleur die een josti moet spelen. Hoe en wat, is aan het jostibandlid zelf om te ontdekken. Dit heet in biologische termen persoonlijke ontwikkeling.

Zie ookBewerken