T is tevens een drank dat getrokken wordt uit gedroogde bladeren.

Ti Ta TenTen TenToonsTelling
~ Etter over de T

De T is een heilig symbool voor alle Tdrinkers. natuurlijk is de T ook een letter uit het alfabet, maar dat weet iedere bosmongool. De T is een samenstelling van een streepje en een inlegkruisje. Dit omdat het dakje zo plat is, en vroeger men geen flexibele dingen konden bedenken.

Doel van de TBewerken

De T dient om alle mensen (inclusief autisten) ervan op de hoogte te brengen dat er een 3e wereldoorlog aankomt met de wapens van Nintendo. Dolfijnen konden echter net als de T niemand vertellen over de ondergang van de aarde. Technisch gezien is de T een letter voor mensen met dyslexie, een aandoening aan de kleine tepelknijper.

Verleden van de TBewerken

De T komt oorspronkelijk uit Engeland. Hier werd de T echter T genoemd en opgedronken omdat men dacht dat zij er slim van zouden worden. Later importeerde de VOC de T naar India, Indonesië en andere landen waar het tegenwoordig verbouwd wordt.

Toekomst van de TBewerken

De T zal samen met de Nazi een Derde Wereldoorlog laten losbreken om de ontevredenheid met het verbreken van zijn relatie met de D te wreken. Een koe heeft 4 magen, maar dit heeft echter niets met de T te maken, wat handig is om te weten. Als de T wordt verbrand ontstaat er een T-kransje,maar ook dit heeft niets te maken met de toekomst. De T zal uiteindelijk uitsterven aan uitdroging wegens gebrek aan inkt.