Teletubbiebal

Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !


De teletubbiebal, de ultieme teletubbieigheid in de ballenwereld. Over het algemeen is deze bal roze, dan al niet paars.

De geschiedenisBewerken

Het begon allemaal op een donkere herfstachtige nacht. Dit is raar, omdat het midden in de zomer was. Een zekere teletubbie genaamd tiedelie vond ergens in de bosjes verscholen, een bal. Omdat hij een teletubbie is en hij de bal had gevonden, noemde tiedelie de bal: de Roze Teletubbiebal. Met deze bal beleefde hij vele avonturen zoals het avontuur in het spookhuis van 3.5 miljoen kuub inhoud; Het grote overgooispel met Geert Wilders ; Het grote trefbal met een hippie als doel en natuurlijk het bowlen met een roze teletubbiebal.

Het complotBewerken

Naar het schijnt is de Roze teletubbiebal een wapen van massavernietiging die door de schapen in het leven is geroepen als "bèèèèh bèèèèh #217". Wanneer dit wapen tot ontploffing wordt gebracht, zal iedereen gehoorzamen aan Djengis Schaap. De bal zend dan namelijk een soort van gamma-straling it die tot de hersens van alle mensen (behalve de hippies, die hebben geen hersenen) doordringt en dan enkele hersencellen uitschakelt.

 
De roze teletubbiebal in zijn vorm van roze paardenbal

Het grote probleem van de roze teletubbiebal is echter dat het elke vorm aan kan nemen. Hierdoor kan niemand het vinden en dus onschadelijk maken. Nu is er een grote vordering geweest in het bestrijden van de Roze teletubbiebal. Via een anonieme tip heeft George Bush sr. te horen gekregen dat de roze teletubbiebal zich schuil houdt in het Midden-oosten. Met name in Irak en Afghanistan voelt hij zich thuis. Volgens velen is dit de reden dat de beide Bushen deze landen zijn binnengevallen.

Zie ook:Bewerken