Theorie van Luschu

Niet te verwarren met de theorie van Loesje.

De theorie van Luschu is een wonderbaarlijke ontdekking over hoe de huidige wereld nu werkelijk in elkaar zit. Het is allemaal bedacht door een persoon die anoniem wil blijven en onder de naam Luschu (naar eigen zeggen op zijn Chinees uitgesproken, dus: Loesjoe) schuilgaat. Dat hij hiermee dus niet meer anoniem is heeft hem hem blijkbaar geen barst uitgemaakt.

OntstaanBewerken

Luschu's oneindige wijsheden zijn hem voorgeschoteld toen hij in Griekenland aan het filosoferen was met een vriend. Ze liepen een roltrap op om een straat over te steken, waarop deze vriend zei: "Valt het je op? We gaan omhoog." Luschu dacht toch echter werkelijk dat de wereld omlaag ging. Toen ze later een andere roltrap afgingen sprak diezelfde vriend de woorden waardoor deze theorie in beweging is gezet: "Kijk, nu gaat de wereld omlaag." Luschu is hierover gaan nadenken, want hoe is het mogelijk dat de straat verticaal naar hen toe beweegt, terwijl ze zelf verticaal van de andere kant van de straat hebben moeten af bewegen? Na een druk halfuurtje speculeren (waarbij zijn naasten al twijfelachtig werden of hij niet alsnog op weg naar Griekenland uit het vliegtuig gevallen was) stond zijn theorie voor paal overeind en wel met alle nodige stellingen die men nooit kan bewijzen.

Hoe de wereld in elkaar zitBewerken

Dit is eigenlijk al een foute interpretatie van de term 'in elkaar zitten', want de wereld bestaat, zoals Luschu vermoedde op die inmiddels tot monument verklaarde roltrap, uit allerlei losse delen die allemaal apart alle kanten op bewegen. De aardrijkskundeboeken bij jou op school zeggen dat de aarde uit verschillende platen bestaat, maar het zijn er veel meer en ze bewegen dus ook veel sneller. met andere woorden: De wereld bestaat uit een hoop stukjes die los van elkaar bewegen. "Hoe kan het dan dat we dat nooit eerder hebben gezien?" zal jij nu vast vragen. Het antwoord is simpel redelijk ingewikkeld ongelofelijk vergezocht en niet te bewijzen, maar je moet het maar aannemen. Ergens in deze aarde (die volgens grote helderzienden die het vaak mis hebben ook wel 'de blokkendoos van het heelal' genoemd zal worden) bevinden zich hoogst intelligente wezens die ons onder controle houden. voor het gemak gaan we ze van nu af de gemene wezens® noemen. Deze gemene wezens® hebben het voor elkaar gekregen om ons stil te zetten op al die delen zonder dat we er erg in hebben. Enkele voertuigen kunnen ons hiervan gedeeltelijk losmaken, de fiets en auto op relatief lage snelheid, de trein en het vliegtuig op hogere snelheden. Men kan zich ook al van deze verzameling stukken losbreken met behulp van raketten en dergelijke.

Documentaire over de wereld, vermomd als cartoon. Dit programma was toch niet doorzichtig genoeg en is daardoor van de buis gehaald nadat de regisseur op mysterieuze wijze tussen twee delen aarde is verpletterd.

Op dit moment werd Luschu onderbroken in zijn theorie om 75 cent uit te lenen aan een paar vrienden. Wees gerust, die schuld hebben ze inmiddels afbetaald.

Eenmaal weer verder over de theorie sprak Luschu dat de gemene wezens® ons dom proberen te houden. Ze proberen ons dus te laten geloven dat de wereld uit één stuk bestaat (dat was ze in eerste instantie al niet helemaal gelukt totdat aardrijkskunde op school zal worden afgeschaft in 2014) en dat de ruimte om de aarde heen zit in plaats van de werkelijke situatie dat alles door elkaar heen beweegt. De gemene wezens® proberen dit zo te houden door ons te beïnvloeden met allerhande stralingen, welke dat zijn komt later aan de orde. Het is namelijk erg belangrijk om te weten dat die stralingen soms niet helemaal meer werken. Mensen uit bepaalde bevolkingsgroepen of gebieden raken immuun, waardoor de gemene wezens® er iets tegen moeten doen. Luschu heeft de volgende voorbeelden letterlijk verteld:

In 2004, Azië, toen alle straling daar ineens uitviel, hebben ze er een beetje water overheen gejaagd waar de straling gebreken vertoonde.

 
Niet te verwarren met de theorie van Escher.

60 à 70 jaar geleden (gerekend vanuit 2009) werd een bepaalde bevolkingsgroep bekend als de Joden immuun voor de straling. Hier is naar Luschu's zeggen "ook het een en ander tegen uitgevogeld". hoe de gemene wezens® de nazi's wisten te besturen heeft hij niet verteld.

Laat duidelijk zijn: de wezens deinzen nergens voor terug.

Het leven om ons heenBewerken

Tijdens het halfuurtje zwetsen onderzoek doen op hoog niveau heeft Luschu ook achterhaald dat dingen niet gewoon dingen zijn. in feite kunnen zij namelijk denken. Dat is heel goed te merken als je in de auto met dichte ramen rijdt, want de lucht van buiten kan er niet naar binnen. Aangezien de lucht dat wel wil, gaat het aan alle kanten aan de auto rammelen. Als je je raampje openmaakt begint de lucht daarop te juichen dat het naar binnen kan. Een ander duidelijk voorbeeld van levende, denkende dingen die geen dingen zijn is hout. Je hoort het namelijk schreeuwen als het wordt doorgezaagd. Andere voorbeelden worden nog druk onderzocht door het selecte groepje dat volledig geschift is aanhanger is van Luschu's theorie.

Ontstaan (nu wij zelf)Bewerken

Voordat deze theorie kon worden uitgelegd moest Luschu opnieuw 75 cent uitlenen aan zijn vrienden. Aan het eind van het interview was hij 12 euro kwijt.

Het is wel logisch dat wij ergens uit zijn ontstaan, maar we zijn niet zomaar geschapen door een god, of geëvolueerd uit andere wezens. We zijn ontstaan uit een mengsel van materiën die nog maar weinig voorkomen op deze planeet: sterrenstof en feeën-anus. Dit klinkt misschien vreemd, en dat is het ook, maar een combinatie deze 2 materialen was de enige manier om 'intelligente' wezens te creëren die toch stom genoeg zijn om voor de straling te vallen. De gemene wezens® oefenen die straling uit door middel van bijvoorbeeld TV, mobieltjes en internet (dus raad eens waar je nu mee wordt besmet?). Dat er in de steentijd ook niemand was die Luschu's theorie heeft ingedacht laat gewoon zien dat ze toen al TV, mobieltjes en internet hadden. De verspreiding van die straling laat ook zien waarom dieren niet slimmer kunnen worden (hier zoekt men nog de logica achter, want de volgende uitleg is briljant raakt kant noch wal). Als ze namelijk slimmer zouden worden, zouden ze niet genoeg straling binnen krijgen, en dus sneller en meer intelligentie vergaren dan mensen, wat de gemene wezens® heel slecht uitkomt aangezien dieren moeilijker zijn te beheersen dan mensen... doordat die geen straling ontvangen.

Hiermee is Luschu in een eindeloze cirkelredenering terecht gekomen waar hij uitstapt door het er niet meer over te hebben.


  Filosofen en hun Wijsgeersels

Associatie · Aristoteles · Thomas van Aquino · Bijgeloof · Brol · Confucius · Johan Cruijff · Daar doen we dus niet moeilijk over · Denken · De Zin Van Het Leven · Desiderius Erasmus
Drogredenering · Filosofie · Michel Foucault · Georg Friedrich Hegel · Idee · Ik moet helemaal niks! · Intellectueel · Isaac Newton · Jullie · Kiek · Logica · Morosofie · Niets · Nietzsche
Nu · Plato · Realiteit · Socrates · Taoïsme · Theorie van Luschu · Toeval · Waardeloos · Wanhoop · Wat geeft het? · Weer wat geleerd · Weet ik veel · Zijn · Slavoj Zizek