Thierry Baudet

Thierry op campagne.

Thierry Baudet[1] was een Nederlands cabaretier, historicus, hartenbreker en lavendelplukker. In het jaar des Heeres 2016 stichtte hij het Forum voor Democratie, een theaterproject waarmee hij het jaar daarop toe mocht treden tot het cabaretgenootschap Tweede Kamer. Jammer genoeg werd hij kort daarna uit het weg geruimd door het partijkartel, dat zich bedreigd voelde door de opkomst van Thierry.

Een Moeilijke JeugdBewerken

 
Thierry hield van gekartelde voorwerpen.

Thierry kwam uit een welgesteld, maar desondanks gecompliceerd Haarlems gezin. Hij had een oudere zus en zijn was uit beeld sinds de droevige dag waarop de ruimtenazi’s hem meenamen. In zijn jonge jaren werd Thierry gemolesteerd door zijn moeder, ook zijn zus teisterde hem met pesterijen waarbij spijkers in lichaamsholtes verdwenen.

Deze drie traumatische ervaringen lieten kleine Thierry wegvluchten in een haast autistische obsessie voor gekartelde voorwerpen, zoals bijvoorbeeld postzegels, maar met name kartelscharen. Op school kliederde Thierry zijn schriftjes niet alleen vol met de gebruikelijke doodskoppen, piemeltjes, carrièrepolitici en swastika’s, maar vond hij het ook nodig om deze vervolgens stuk te knippen met zijn kartelschaar. De leerkrachten lieten hem zijn gang gaan omdat hij een intelligente jongen was die de lesstof ondanks zijn vreemde trekjes goed beheerste.

Thierry als GymnasiastBewerken

Vanwege zijn goede schoolprestaties en de omvang van de portemonnee van zijn moeder mocht Thierry naar het gymnasium, alwaar hij begeesterd raakte door de lessen over Latijnse retoriek. Iedere avond werkte Thierry wanneer hij zijn huiswerk af had aan redevoeringen. De weerbarstige werkelijkheid wilde echter dat er niemand was die naar deze toespraken wilde luisteren, dus zat er voor Thierry niets anders op dan de kindertelefoon bellen en de panisch depressieve telefonistes, die zichzelf vervloeken vanwege hun studie sociaalpsychologische hulpverlening, opvrolijken met eens iets anders dan weer een verhaal over zelfmoordneigingen of het mislopen van kaartjes voor het concert van een of andere emoband. Door deze gesprekken ontdekte Thierry zijn passie voor vrouwen die aan zijn lippen hingen.

StudententijdBewerken

Lezers van het NSB Handelsblad geloven dat Thierry Baudet tijdens zijn studententijd een rasechte corpsbal was en iedere avond hockeytrutjes uit elkaar trok. De werkelijkheid was minder spannend, Thierry zat vooral veel in de bibliotheek te studeren. ‘s avonds las Thierry nadat hij zijn geklooi met uien en courgettes ophad boeken van tegendraadse auteurs zoals Oswald Spengler, Michel Houellebecq, Elliot Rodger, Julien Blanc, Roosh Valazideh, Ayn Rand, Mencius Moldbug en Julius Ebola. Wanneer hij daarna niet kon slapen bevredigde Thierry zichzelf op plaatjes van yiff op een Thais origamiforum, waarop hij ook deelnam aan discussies over het optimaal gebruik van kartelscharen. Als hij de moeite ervoor op kon brengen wilde Baudet ook nog wel eens tuning beats van Beethoven op zijn piano spelen.

Daarnaast kluste Thierry bij als gigolo. Vanwege de mishandeling door zijn zus kon Thierry zo goed als geen liefde voor vrouwmensen voelen, dit maakte hem uitermate geschikt voor het beroep. Gregor (het pseudoniem van Thierry bij zulk werk voor de slomerikken onder ons) brak tegen betaling vele harten van vrouwen in de veertig die het verschil tussen het echte leven en Sex and the City niet snapten.

CarrièreBewerken

Na zijn studententijd verkocht Thierry Baudet zijn ziel aan de nepnieuwsverspreiders van de stervende hoofdstroommedia. In de Volkskrant schreef Baudet dat de islam opwarmt, en dat de aarde vrede is. Pikantere stukjes schreef hij in De Telegraaf, zo verdedigde Thierry Baudet Joran van der Sloot in zijn rubriek tegen de lasterlijke beschuldigingen door Peter R. de Vries. Door deze schrijfsels kwam Baudet in het vizier van een andere boevenknuffelaar: de Limburgse Fries Theo Hiddema. Hiddema vertelde Baudet dat er toch betere carrièremogelijkheden waren dan het schrijven van flutstukjes die alleen worden gelezen door journalisten die journalisten hartstikke interessant vinden. De welbespraakte strafpleiter Hiddema beloofde hem gouden bergen als cabaretier en wist hem met gemak over te halen om een gooi naar toetreding tot de Tweede Kamer te doen.

Als CabaretierBewerken

 
Thierry ontmaskert Greet als leider van het partijkartel.

Om redenen die de gelijken van Sigmund Freud nog maar net begrijpen wakkerde de keuze voor het cabaret de latente obsessie voor gekartelde voorwerpen van Baudet aan. Hij voerde een succesvolle campagne waarin hij gratis toiletpapier en een vertrek uit de EUSSR beloofde. De campagne van Baudet draaide ook om het breken van het zogeheten partijkartel, wat inhield dat de partijen in de Tweede Kamer onder één hoedje speelden. Het is de bedoeling dat de Tweede partijen in de tweede kamer improvisatiecabaret opvoeren, maar volgens Thierry speelden zij allemaal onder één hoedje. Geert Wilders bood nog wel wat tegenstand, maar hij werd door andere Komieken in de kamer uitgesloten en was bovendien van een wel erg laag niveau dat slechts bosmongolen wisten te waarderen.

De campagne van Baudet en Hiddema sloeg in als een bom, overal waar het kwam werd het duo nagewezen en uitgelachen. De twee wisten allebei een zetel in de Tweede Kamer te veroveren. Op hun eerste werkdag werden Derrie Patat en de Hiddemeister ingewijd in de mores van de Tweede Kamer, zo leerden zij over demonische rituelen en het bestaan van marsmannetjes. Er was echter ook verrassend nieuws voor Thierry: in feite was Geert Wilders de leider van het partijkartel. Daar kwam nog eens bij dat heel de Tweede Kamer al decennia niet meer had geïmproviseerd, de scripts voor alle voorstellingen werden geschreven in de kantoren van ING en ABN Amro. Greet drukte de nieuwelingen in de tweede kamer op het hart dat zij absoluut niet mochten klikken. Wie het nodig vond om de Judas uit te hangen zou niet lang meer leven.

Baudet vond echter dat Greet en heel zijn incestueuze partijkartel de nominatyfus konden krijgen en stapte meteen op Wikileaks af. Binnen de kortste keren stonden de kranten vol met berichten dat het bestaan van een partijkartel een rechts-radicale en bovendien door het Kremlin verzonnen complottheorie was. Tot overmaat van ramp stak de Hiddemeister Baudet een mes zijn rug. De strafpleiter, die al die tijd voor de AIVD bleek te werken, klaagde Thierry Baudet aan wegens kartelschennis, het breken van vrouwenharten en een slechte luchtjessmaak.[2] Na een kort showproces waarbij de standrechtelijke executies tijdens de politionele acties afsteken als uitmuntende voorbeelden van onpartijdige rechtspraak werd Thierry Baudet aan reepjes geknipt met een kartelschaar. Toch zag Thierry in dit gruwelijke laatste moment van zijn leven een gelegenheid voor een allerlaatste Latijnse redevoering.

Laatste WoordenBewerken

Quousque tandem factionem cartellum et officiorum machina patentia nostra abutitur dum navis pretoria resurrectionis ad profi(cis)cendum parata est. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

GalerijBewerken

NotenbalkBewerken

  1. Frans voor Dirkje Dekezel.
  2. Want laten we wel wezen, lavendel stinkt nog erger dan de zolen van uit elkaar vallende Oost-Europese schoenen.
  3. De webstek van een groepering die zich hard maakt voor het invoeren van de sneltoets alt+rechts om virussen mee te verwijderen.

Zie OokBewerken

Jongens en meisjes die aandacht zoeken

Ballenjongen · Boomknuffelaar · Bosjesjongen · Damschreeuwer · Dambrander · Discussiejongen · Mister Emmy · Grasmeisje · Kattenmeisje
Krantenjongen · Lavendeljongen · Maasmeisje · Mangelmannetje · Naaldenjongen · Pandaknuffelaartjes · Regelneven · Relnichtjes (Jut & Jul)
Richtingaanwijzers · Sjongejongen · Spekjongen · Sterrenmeisje · Peroxidejongetje · Zangaapjes · Zeilmeisje

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
23 juli 2017
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.