Tractor

Boeren saboteren graag elkaars tractoren. Dit doen zij om meer op te kunnen scheppen over hun eigen tractoren..

Nou, een trekker ben ik zeker!
~ Oscar Wilde over Tractor

Een tractor, ook wel trekker of dokter genaamd is een boerse parodie op een auto. Tractoren zijn te herkennen aan hun grote banden.


LandbouwtractorBewerken

Landbouwtractoren worden voornamelijk gebruikt door Allochtoonse boeren (PSV) om het land te bewerken, dieren te ontvoeren, en natuurlijk om over op te scheppen bij andere PSV'ers. De landbouwtractor is essentieel bij het bouwen van land. De Nederlandse provincie Flevoland is bijvoorbeeld gebouwd met een landbouwtractor. Niemand weet zeker waar de landbouwtractor van gemaakt wordt, wel is bekend dat landbouwtractoren uit Rusland komen. Dit is waarschijnlijk de hoofdreden voor Groningse boeren om op de SP te stemmen. Er zijn ook mensen die beweren dat de landbouwtractor uit de hemel komt, dit zijn voornamelijk Joden. Zij hebben namelijk met landbouwtractoren hun heilige land (Israël) gebouwd op Palestijns gebied, omdat de VN dit om een of andere bizarre reden goedkeurde.

RuimtebouwtractorBewerken

Al sinds het tijdperk van de Ruimtenazi's worden er zogeheten ruimtebouwtractoren gebruikt voor het bewerken van hun land. Deze voertuigen zijn gespecialiseerd in het verbouwen van sterren die redelijk veel geld waard zijn op de roze markt op Venus. Het meest opvallende aan deze voertuigen is dat zij geen brandstof nodig hebben. de Ruimtenazi's gebruiken namelijk zelfmoordkonijnen als aandrijving.

FransbautractorBewerken

De fransbautractor is een Mofse uitvinding om het strenge smartlapocratische regime te verheerlijken. Fransbautractoren maken in tegenstelling tot alle andere soorten tractoren geen ongelooflijk rotgeluid dat klinkt als een snurkende ijsbeer, maar smartlapmuziek. De fransbautractor is vooral populair bij verveelde alleenstaande boeren van middelbare leeftijd die dromen van iemand die even voor ze heeft. De fransbouwtractor wordt ook gebruikt als kampioenskar van PSV bij het Carnaval. Buiten Brabant is de fransbautractor in Nederland nog een weinig gezien object. Gelukkig gaat hier verandering in komen als de SP aan de macht komt.


ModelbouwtractorBewerken

Ook in de wereld van de modelbouw worden tractoren gebruikt. Deze tractoren werken echter niet en zijn gemaakt om model te staan. Sommige fanaten sparen alle tractoren in een bepaalde serie. Met name de serie van Bono 361 zijn zeer populair onder de fanaten. De mensen bij PSV keuren modeltractoren echter af. Zij vinden het "speelgoed" en boycotten modelbouwtractoren.

OnderwatertractorBewerken

Tijden het WK onderwaterdammen in 1987 ontdekte deelnemers aan het toernooi dat zij behoefte hadden aan een onderwatertractor om het dambord makkelijker te kunnen repareren. Dit was noodzakelijk omdat de Oosterijkers zeer agressief waren bij achterstand. Bij de eerste reeks onderwatertractoren waren er problemen met de aandrijving. Zo bleek de verbrandingsmoter niet onder water te werken en was de tractor niet waterdicht. Door deze twee kleine ongemakken werd er besloten een nieuwe reeks uit te brengen met een kernreactor en een waterdichte cabine.

Zie ookBewerken


Populaire vervoermiddelen

Auto · Bus · Duikboot · Fiets · Lift · Luchtballon · Raket · Roltrap · Ruimteveer · Schip
Segway · Tank · Taxi · Tractor · Tram (Tweerichtingtrams) · Trein · Vespa · Vliegtuig · Vouwfiets