Tweede Wereldoorlog

Bouncywikilogo.gif
Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Tweede Wereldoorlog.

Ik heb trek
~ Hitler over Hungarije

In sovjet-Rusland, de Duitsers worden aangevallen door JOU
~ De situatie in Sovjet-Rusland over Mofse agressie

Wereldoorlog II ook wel Tweede Wereldoorlog of kortweg WOII was een oorlog waaraan - zoals de naam al doet vermoeden - bijna de hele wereld aan deelnam. Voor de tweede keer nog wel.


Aanleiding totBewerken

Het begon allemaal in het land Duitsland. De toenmalige heerser, Adolf Hitler, was een fervent snoeper, zoals alle Jehova's Getuigen.

 
Hitler was een fervent snoeper, die nooit tevreden was: "MIJ WILT KOEKJES! NUUUUUUUU!"

Hij was geabonneerd bij een snoepfabriek, zodat hij elke week een mand snoepjes ontving. Maar in de fabriek was een drukfout gemaakt, en in plaats van "hungry" stond er "Hungary". Dit bezorgde Hitler het idee om Hongarije binnen te vallen. En als ik daar toch ben, zo beredeneerde Hitler, kan ik even goed de joden daar deporteren. En zo geschiedde. Dit was op 1 september 1939

Maar de rest van Europa was het hier niet mee eens. Zij verzetten zich tegen Mofrika, en zo begon de oorlog.

 
De fatale verpakking. Vanboven staat de naam van de geabonneerde (Hitler) en vanonder de verkeerd geprinte slogan.

Het Amerika-Japan conflictBewerken

De Verscheurde Staten van Amerika hadden ook een conflict met Japan, om het feit dat een heleboel Amerikanen gele griep hadden gekregen van teveel Aziatische porno.

 
Hierdoor kreeg Amerika een conflict met Japan.

Dit conflict escaleerde en de VS gooide een atoombom op een stadje in Japan, waardoor dezen zich direct koest hielden. De kracht van deze bom was zo groot, dat de Amerikanen besloten de andere bommen weg te doen, omdat ze téveel schade aanrichtten. Ze dumpten de bommen op de alom bekende Europese stortplaats, de Maltha Glasrecycling.

De Moffen, die ondertussen in oorlog waren met de rest van Europa (behalve Italië, dat de Moffen hielp), waren op zoek naar een geschikt wapen, waar de geallieerden van onder de indruk zouden zijn. Zij hoorden van hun spionnen dat de VS kernwapens had gedropt op Malta; dus gingen ze er op af.

Dit was echter buiten de Amerikanen zelf gerekend, die - ook al hadden ze de bommen gedropt - niet van plan waren deze af te staan aan de Moffen. Zij begon de Europese troepen te steunen in de oorlog. Maar toen deed de Mofs-Italiaanse coalitie een gedurfde zet, die de geallieerden helemaal verraste.

De invasie in DisneylandBewerken

 
Eén van de eerste dingen die de Moffen deden, na de invasie: ze zetten de arm van het Walt Disney-standbeeld in "sieg heil"-positie. Ondertussen is dit alweer recht gezet.

Door enkele Disney-slechterikken (o.a. de boze heks en kapitein Haak) om te kopen, wisten de moffen in Disneyland binnen te dringen op 10 mei 1940. Dit kleine landje, gelegen bij Frankrijk, één van de geallieerden, ligt centraal in Europa, en was dus zeer belangrijk voor de Moffen.

Hitler kreeg het idee om de gevangen naar hier te laten deporteren, zodat Mofrika niet vol gevangenissen zou hoeven te staan. Hij liet een concentratiekamp bouwen, dat hij - om in de Disney-sfeer te blijven - Mauschwitz doopte (vandaag is dit concentratiekamp een oorlogsmonument en toeristische trekpleister).

 
De gevreesde Bunker #1 van Mauschwitz. In dit gebouw was de badkamer, die naast een toilet en twee baden ook twintig douches telde.

Het was zo goed als onmogelijk Disneyland terug in te nemen, dankzij de versterkte grenzen. Dit bezorgde de geallieerden nog een probleem: bijna alle postduiven moesten over dit centraal gelegen landje vliegen, maar de Moffen schoten ze allemaal uit de lucht. Om dit probleem op te lossen, kwamen de geallieerden op de proppen met de zogenaamde "langeafstandseend". Deze eenden deden het werk van de postduiven, en vielen ook minder op, aangezien Disneyland voor een groot deel door eenden bewoond wordt.

Maar op 6 juni 1944 wist Admiraal Duck met een gedurfd manoeuvre de Moffen te verslaan, na een korte maar hevige strijd. Admiraal Duck kreeg een medaille van staatshoofd Mickey Mouse. Dit was een zware slag voor de Moffen, aangezien hun vijand dit belangrijk land weer terug had ingenomen.

Het antwoord van de Sovjet-UnieBewerken

 
De Communisten vieren feest, nadat ze de slag om Berlijn gewonnen hebben.

Toen de Moffen ook de Oost-Europese landen begon aan te vallen, voelde Sovjet-Rusland zich bedreigd. Ondanks dat ze niet goed konden opschieten met de VS, begonnen ze de geallieerden te steunen. Dit was geheel onverwachts, en aangezien in Rusland alles omgekeerd is (In Sovjet Rusland, oorlog voert JOU!!), wisten de Moffen niet wat ze moesten beginnen.

Uiteindelijk, in de laatste strijd in 1945 verloren de Moffen het pleit. Hitler nam nog een laatste koekje - een van het pak waarmee al de ellende begonnen was - waarvan de houdbaarheidsdatum verstreken was. Nog voor hij zich door het hoofd kon schieten stierf hij ten gevolge van vergiftiging door dit koekje. De oorlog was eindelijk voorbij.

Het antwoord van de restBewerken

 
Schaar verslaat papier, de oorlog was ook aan de westkant gewonnen door de geallieerden.


Gezellige Gewapende conflicten

Wereldwijd
Wereldoorlogen (I · II · III · IV) · Koude Oorlog · WK Voetbal 2010 · Eerste Internetoorlog
Nederland
De Grote Nederlandse Oorlogen · Nederlands-Friese Oorlog · Koffieoorlog
Patatoorlog · Prijzenoorlog · Tachtigjarige Oorlog · Televisieoorlog · Slag om Wolluk
Midden Oosten
Golfoorlog · Grote Olieoorlog · Tweede Gazastrookoorlog · Zesdaagse Oorlog
Ergens anders
Amerikaanse Burgeroorlog · Dierenoorlog · Kabeljauwoorlogen · Slag om Wiener-Schnitzel · Smurfenoorlogen · Taalstrijd