Ultra Terror Oosterhout

Wij ontkennen dat er waardevolle objecten worden ontvreemd uit de stad Oosterhout.
~ De regering die ontkennelijk ontkennend reageert over de ontkenning van de UTO.

Ultra Terror Oosterhout oftewel UTO is een criminele organisatie die in het geheim opereert in de krochten van Oosterhout, een wijk in Nijmegen. Onduidelijk is hoeveel leden de organisatie bevat en waar ze precies gelokeerd zijn, maar het is wel bekend dat ze verantwoordelijk zijn voor een aantal wandaden. Zo zijn ze medeverantwoordelijk voor het laten zinken van de Titanic door een communistische terreurbeweging een gratis ijsklontje te geven bij de Chick 'n Dips, die de laatstgenoemde organisatie vervolgens voor de Titanic in het water hebben gegooid, met als gevolg dat de Titanic ertegenaan voer en naar de bodem van het IJsselmeer zonk.

Verdere acties van de UTO zijn onder andere:

  • Vertellen dat de hoogtemeter het prima doet aan Turkish Airlines tijdens het nagaan van de checklist.
  • Lek steken van de banden van monstertrucks.
  • Na gefaald te hebben de banden lek te steken van de monstertrucks, de pizzaboer beroven van zijn kleingeld.
  • De AK-47 verkopen aan de Sovjet-Unie tijdens de Koude Oorlog.
  • De locatie van de Twin Towers verklappen aan Osama Bin Laden.
  • Oosterhout terroriseren.

De leden van de Ultra Terror Oosterhout worden gezocht wegens landverraad, landloperij, landpoeperij en landen-zonder-vliegbrevet. Wanneer de leden zijn opgepakt zullen ze geëxecuteerd worden naar de jeugdgevangenis moeten.

Terrorisatie OosterhoutBewerken

 
UTO in het donker gespeld met de gestolen drollen. De drollen bevatten een fluorescerend materiaal dat een bijproduct is van de appeltaart.

De 851 mensen die in Oosterhout illegaal verblijven zijn zonder meer erg geïrriteerd geraakt door de UTO. Zo raken enkele dingen vermist in het gehucht, zoals de drollen uit het park en de mascotte van Oosterhout (beeldjes van Balkenendeman). Diep getreurd over het verlies van de eens zo aangename aspecten van Oosterhout, lichtte het Oosterhoutse volk de FBI in. Nu, 43 jaar nadat de FBI was ingeschakeld is er nog steeds geen spoor van de misdadigers, en de drollen en de beeldjes verdwijnen nog altijd in ruime mate.

ContactBewerken

De FBI is zeer geïnteresseerd in tips over de mogelijke locatie van de UTO. Neem contact op met Donald Duck Trump wanneer u iets weet over de op één na meest beruchte criminele organisatie van Betuwe.
Bel anders een vriend op en vertel hem over de UTO, want wij luisteren jullie toch af.

Zie OokBewerken

  GEZOCHT (dood of levend)

A.A.P.J.E.S. · Algemene Internationale Vernietigings Dienst · Al Gore · Alfred Jodocus Kwak · Antic Cafe · Baks
Bassie en Adriaan · Beesie Wouterse· De Neus · Eddy Wally · Garfield · Hans Teeuwen · Jan van Speijk · Luis Figo · Marco Borsato
Marco van Basten · Mario · MI6 · Mohandas Gandhi · Nelson Mandela · NERF · Osama bin Laden · Pedobeer · Piet Piraat
Pikachu · Plafondkat · Saddam Hoessein · Samira · Schnappi · Sinterklaas · Spekkerd · Ultra Terror Oosterhout · Wally