Urawa Red Diamonds


Thuisstad: Saitama, Japan

Bijnaam: "Kozakken boys"

Clublied: "Gosudaru Sutebenni Gimin Rosshiyosukoi Bederatoshii "

Competitie: "D-league"

Huidige voorzitter: "Dr. Gero"

Opgericht in: 01-01-2006

Urawa Red Diamonds is een communistische discussieclub uit Saitama (Japan). De club is de jongste uit de D-league want ze bestaan nog geen twee jaar.

Onderwerpen van Urawa Red DiamondsBewerken

Communisme is in Japan een erg onbekend fenomeen, wat eigenlijk niet zo raar is omdat japanners het woord communisme niet uit hun strot kunnen krijgen. Hierom pleiten de Red's voor verplichte logopedie voor de hele Japanse bevolking. Ze roepen ook voortdurend maffe dingen over het lage geboortecijfer in Japan zoals:

Japanse koeien zijn geboortemachines en leven enkel en alleen voor het in stand houden van onze bevolking...
~ Atsushi Yanagisawa

. Deze uitspraak heeft geleid tot veel internationale ophef en had tot gevolg dat alle dieren uit Japan ontvoerd werden door het WSPA waardoor Japanners voortaan zelf geen vee konden verbouwen en al het vlees geïmporteerd moet worden, De Reds zelf noemen dit Onderdrukking van de kwaadaardige Kapitalistische markt de normale mens noemt het Koeieneukerij.

Spelerslijst van de Urawa Red'sBewerken

Een D-league club heeft tien spelers waarvan maximaal drie allochtonen, de Urawa Red's lappen deze regel aan hun laars maar wat geeft het? het zijn toch maar communisten.

 
Lenin is de onbetwiste aanvoerder van de Urawa Red's.
  1.   Lenin (Aanvoerder)
  2.   Shinzo Abe
  3.   George Washington
  4.   Jan Marijnissen
  5.   John Lennon
  6.   Yoko Ono
  7.   Atsushi Yanagisawa
  8.   Che Guevara
  9.   Frikandel Castro
  10.   Mario (keeper)

U vraagt zich wellicht af waarom er overleden personen op de spelerslijst van de Urawa Reds staan. Dit is omdat D.R Gero goede contacten heeft met Ra's al Ghul en Okke. Hij kreeg de lijken van de spelers Okke en smeet ze vervolgens (na het betalen van een hoop smeergeld) in de lazarus putten van Ra's Al Ghul. Zo maakten hij van overleden communistische helden zijn discussieslaafjes.

U vraagt zich misschien ook af waar Shinzo Abe (president van Japan) in godsnaam de tijd vandaan haalt om in de D-league te spelen. Het antwoord is simpel: Hij hoeft Japan helemaal niet te regeren want dat doen de Finnen voor hem.

Zie ookBewerken

Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Urawa Red Diamonds.


}