Varkensgriep

    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!

¡¡Estamos todos van a morir!!
~ Gemiddelde Mexicaan over de varkensgriep

Ik heb een beetje last van een varkensgriep
~ John Lennon die de varkensgriep voorspelde in de film A Hard Day's Night

De varkensgriep (officieel 1 waterstof, 1 stikstof) is een ongevaarlijke ziekte uit Mexico die nog minder schade aanricht dan een verkoudheid doet op een oude bejaarde. De reden hiervoor is dat deze griep normaal alleen op varkens voorkomt maar op magische wijze op een aantal mensen is overgegaan. Momenteel verdenkt de EU Cuba achter de sprong van varken naar mens vanwege testen die Cuba uitvoert met genetische manipulatie.

Oorsprong van de varkensgriepBewerken

 
Een glimmende DVD met uitgelekt beeldmateriaal van de Cubaanse experimenten.

Waar de varkensgriep precies vandaan komt is een onbekend iets. Volgens experts is deze virus afkomstig van een Mexicaanse varkenssoort, Perezosos de cerdo. Hoe de varkensgriep over is gegaan van varkens naar mensen is echter onduidelijk. Er zijn vermoedens dat dit mogelijk is door experimenten van de Cubaanse regering in de jaren 70 waarom Cubaanse inwoners half varken half mens werden gemaakt per genetische manipulatie. Doordat deze varkensmensen gewoon hebben voortgeplant zou de griep voldoende tijd hebben gehad zich zodanig aan te passen dat het kan overleven in een mens. Hoe de griep echter in Mexico is op komen dagen als een gevaar voor de volksgezondheid is nog een raadsel. Het zou goed mogelijk zijn geweest dat de griep door teruggestuurde Mexicaanse immigranten is meegenomen waarna het zich heeft weten te verspreiden.

Een andere volstrekt idiote theorie is dat de griep is gaan muteren door straling en zo op mensen kon worden overgebracht. Deze theorie wordt echter door alle erkende biologen beschreven als belachelijk en vooral onmogelijk. Straling is namelijk aangetoond als een volkomen ongevaarlijk iets en zou zelfs een genezende werking hebben bij kanker.

Verspreiding van de varkensgriepBewerken

 
Een Mexicaanse zombie met varkensgriep

De varkensgriep is niet alleen bijzonder ongevaarlijk, ook de manieren waarop iemand het kan krijgen zijn zeer onwaarschijnlijk. Zo zijn de primaire manieren van overdracht het eten van besmet Mexicaans varkensvlees en tongzoenen met een besmet varken. Een probleem aan de varkensgriep is echter dat het over te dragen valt op doden waardoor ze veranderen in luie Mexicaanse zombies (zie afbeelding). Deze zombies kunnen zeer gevaarlijk zijn en anderen besmetten door ze te bijten. Berekeningen wijzen uit dat de hele wereldbevolking over 7000 a 7500 jaar besmet zal zijn door deze Mexicaanse zombies mits ze voldoende motivatie hebben om mensen te bijten in plaats van te slapen. Volgens deskundigen is dit echter niet het grootste gevaar aan de varkensgriep. Als de Mexicaanse zombies de politiek in zouden gaan zou de nasleep velen malen groter zijn als dan wanneer ze de hele wereld zouden besmetten met varkensgriep.

SymptomenBewerken

Varkensgriep heeft een aantal opvallende symptomen. Bij varkens zijn deze een penetrante maggi-geur, veel vet, een kwijlende bek, een onverzorgd uiterlijk en om de half uur een hartstilstand krijgen. Bij mensen zijn de symptomen echter heel anders. Zo krijgt een mens last van veel moeten hoesten, het b=hebben van een gortdroge mond, een drang om met een varken te willen zoenen, eten uit de vuilnisbak en een onaangenaam gevoel bij de slager. Het is dan ook onduidelijk of de varkensgriep bij de mens niet gewoon tussen de oren zit.

Voorkomen van de varkensgriepBewerken

De WHO (World Health Organisation) heeft een lijst samengesteld met manieren om de varkensgriep te vermijden.

  • Luister je muziek heel erg luid, helemaal als het nummer My Generation, Magic Bus of Pinball wizard is. De varkensgriep is namelijk allergisch voor goede muziek.
  • Raak in paniek en ren rondjes. Op deze manier kan de varkensgriep nooit bij je komen.
  • Krijg vogelgriep, op deze manier is je lichaam al geclaimed door een andere onmenselijke griepsoort.
  • Verkeer in wanhoop en pleeg zelfmoord. De varkensgriep kan namelijk geen doden infecteren. Er is zojuist gebleken dat varkensgriep doden kan infecteren en zombies van ze maakt.

Zie ookBewerken