Verliezer

Met de term verliezer wordt een synoniem voor "losers" bedoeld dat "verliezers" betekent in het Engels. Veel mensen hebben problemen met het op de juiste toon definiëren van "verliezers", maar in dit artikel wordt er over het algemeen van uit gegaan dat verliezers het soort mensen is dat dit soort artikels leest.

Verliezers: Gevaarlijk?Bewerken

Verliezers zitten overal, maar gelukkig zijn ze niet gevaarlijk, behalve als ze te lang niet naar de wc zijn geweest. Er zijn veel theorieën over wat ze er doen, maar niemand heeft het ooit met zekerheid kunnen vaststellen en, typisch voor de echte verliezer, kunnen ze er blijkbaar niet buiten.

 
Een typische verliezer, je herkent hem aan zijn voorkomen

OrigineBewerken

De verliezers zijn niet verenigd in een bepaalde groep die zij de verliezers noemen, want dan zouden ze alleen maar verliezen. Over het algemeen verenigen ze zich helemaal niet met andere wezens, waar ze anders van zouden kunnen verliezen. Alleen een select groepje verliezers heeft het ooit geprobeerd onder de naam "The Jonas brothers". Dit ging op het begin niet eens zo slecht, alleen lieten ze nooit ergens van zich horen, want dan zouden anderen weten dat ze bestonden, en dan zouden ze van hen kunnen verliezen. Na een tijd werd het toch algemeen bekend, omdat Adolf Hitler eens samen op de wc zat met Kevin Jonas, en hij was zo enthousiast dat hij erbij wilde. Adolf had echter geen wannabe-cool semilang kapsel en een snor, en dit konden de drie verliezers niet accepteren. Vervolgens liet Adolf in een laatste wanhopige poging erbij te mogen horen zélf zijn haar langer groeien, en daarom zijn de volgelingen van Adolf Hitler te herkennen aan het haar dat zich, dan wel niet op het hoofd, dan wel op andere plaatsen van het lichaam bevind. Alleen de verliezers hebben ook haar, omdat ze zich niet van andere schepselen wilden afscheiden, omdat ze er dan van konden verliezen.

Theorieën over verliezersBewerken

Belangrijke filosofen zoals Schopenhauer en Nietzsche beweerden dat de verliezers zich om niet ontdekt te worden elke dag wereldwijd op hetzelfde tijdstip naar hun toiletten begeven en zich verenigen door elkaar brieven te schrijven, deze dusdanig quartair coderen dat geen enkele radar of computer ze kan herkennen als code (laat staan decoderen), deze met hun als polshorloges vermomde supercomputer en -mp3-spelers via GPS-satellieten aan elkaar versturen en zo een supergeheime, enigmatische, onontdekbare, tijdelijke verliezersgemeenschap vormen. Een andere groep vormen de Bijna-ninja's die vermoeden dat verliezers op hun toiletten masturberen.

Een verliezer, wat nu?Bewerken

Bent u een verliezer, dan raad ik u aan zich minstens drie keer per dag een half uurtje op het toilet te bevinden om een onbekende en schijnbaar willekeurige daad te verrichten. Verder kan ik u aanraden u niet met andere verliezers te verenigen, aangezien het risico bestaat dat u net zo wordt als de Jonas Brothers.

Alleszeggende voorbeeldenBewerken