Verwarring

    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
Zelfs trappenlopen kan verwarring zaaien.
     

Hunk?
~ De verwarring slaat toe bij de mens...

Hunk?
~ En bij God, die per toeval de mens heeft gemaakt...

Vanirrewgr[1] is een ziekte die bij veel mensen voorkomt en vooral dan duidelijk wordt wanneer ze te horen krijgen dat Rita Verdonks auto is gestart. Meestal beginnen de mensen dan spontaan deze smiley na te doen:Smiley woot.gif.

VrokmoenoBewerken

BlëgieBewerken

Deze zeer erge ziekte komt vooral voor in België, en vooral sinds de de verkiezingen in 2010. Enerzijds zijn ze daar nog steeds verward door het feit dat de stemmingen vredig zijn verlopen, anderzijds door het feit dat de Bart De Wever nog steeds niet met een kettingzaag Vlaanderen en Wallonië heeft gesplitst. Vervolgens (intussen hadden al veel mensen zelfmoord gepleegd door een marathon lang naar Samson en Gert of naar Villa Politica te kijken) omdat ze wonder boven wonder een regering blijken te hebben, en tenslotte nog eens door de spectaculaire metamorfose van Bart de Wever.

DrenlaednBewerken

In Nederland is men vooral verbaasd (net zoals in België trouwens ook), dat de Deltawerken vredig zijn verlopen, en dat er geen schoenen zijn gegooid naar de regering na het duidelijk werd dat de delta-werken meer dan een miljard hadden gekost. Daarna liepen redelijk veel mensen rond een met een verbaasd gezicht, en zijn er veel kippen in zoetzure saus verdwenen uit winkels[2].

NirknengehBewerken

De meeste mensen die verward zijn zeggen "AAAAAAAAA!" of "OOOOOOOOO!" of "UUUUUUUUU". Indien ze dat niet doen, of ze gewoon te verward zijn om dat te doen, dan kijken ze rond als een schaap dat u aankijkt als u diens gemekker wilt nadoen (dus de blik ziet er redelijk vertrouwd uit). Indien u één van deze symptomen terugziet bij iemand op straat, ga dan de eerste de beste afhaalchinees[3] en vraag of er nog kippen in zoetzure saus zijn. U koopt ze en zet ze op de openbare rekening van Oncyclopolis. Nu gooit u de kip naar iemands kop, die dan verward wordt, waardoor de andere nog meer verward wordt en dan niet meer verward is. Want:

Haha! U bent verward! Om ervan af te geraken móét u wel door naar de volgende paragraaf!

Hep le?rhoevenBewerken

Zet drie professors bijeen, en je krijgt verwarring!
Leeswaarschuwing: Wij staan niet in voor de mentale/fysieke schade die u kunt oplopen na het opvolgen van deze instructies. Maar het is uiteraard wel de moeite van proberen waard...

Voor het verhelpen van verwarring is maar een manier, alhoewel er wel meerdere medicijnen voor zijn (die trouwens allemaal te koop zijn in de OnMarkt), dat denkt men toch tenminste. De beste verhelping staat hieronder uitgeschreven.

 1. U gaat op uw hoofd staan;
 2. U steekt uw hand in een bokaal met ijsblokjes;
 3. U vraagt uw vrouw of ze de relativiteitstheorie van Einstein wilt voorlezen (uiteraard zonder formules, want dat kan de verwarrende situatie nog verergeren);
 4. U zet de televisie aan en zet de zender op VIER;
 5. U wacht op het programma Komen Eten, hierbij kunt u zich niet verwarren, want dat doen de debielen die op uw scherm verschijnen toch al voor u;
 6. U steekt uw hand uit de bokaal met ijsblokjes (en vooral niet denken aan hoe ze daarin zijn gekomen, want dat kan een tegengestelde uitslag hebben);
 7. U vraagt uw vrouw nu om het begrotingsrapport van de regering voor te lezen, u wordt er misschien wel depri van, maar dan bent u tenminste niet meer verward!
 8. U zet Komen Eten af, en zet de Wii aan;
 9. U doet aan golfen met Wii Sports, en wordt gefrustreerd door het feit dat dat niet lukt (alles beter dan verward zijn!);
 10. U gaat dood door te lang met uw hoofd ondersteboven te zitten;
 11. U bent misschien dood, maar niet verward!
 12. WHOPPA GANGNAM STYLE!
 13. Haha, u bent terug verward, terug opnieuw beginnen!

KlotenbanBewerken

 1. Ga er met uw je muis overheen, en tadaaa!
 2. Indien u totaal verward bent door deze uitspraak wat dus ook de bedoeling was, kijk dan hier.
 3. Of voor de seutjes, de pizzeria.


Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
9 september 2013
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.