Waardeloze artikels

(Doorverwezen vanaf Waardeloze artikelen)

Overal in de materiële en spirituele werelden worden Waardeloze Artikels aangetroffen. Waardeloze Artikels kunnen concreet zijn of abstract, vergezocht of nauw verwant. Sommige Waardeloze Artikels zijn gratis, voor andere moet een hoge prijs worden betaald. Verder is dit artikel ook een waardeloos artikel.

Oorsprong van WABewerken

De oorsprong van waardeloze artikels gaat verloren in de nevelen der tijd. Velen hebben ernaar gezocht en even zovelen zijn in dezelfde nevelen verdwenen en vermist(!) geraakt

Gevolgen van WABewerken

Waardeloze artikels zijn zeer gevaarlijk als ze worden gekoesterd, maar links gelaten vallen ze niemand echt lastig. Het gevaar bestaat, dat iemand die zich te veel met waardeloze artikels bezighoudt, vanwege een overdosis implodeert tot een waardeloos mens, vol met waardeloze kennis, die zijn waardeloze tijd besteedt aan waardeloze dingen en waardeloze activiteiten. Deze beklagenswaardige personen kunnen vaak alleen nog politicus worden.

Aangezien waardeloze artikels overal te vinden zijn, op straat, in winkels en zelfs bij mensen thuis, is het bijna onmogelijk om er niet mee in contact te komen. Daarom: WEES ALERT. (Maar natuurlijk ook niet overdreven bang. Dat ruiken ze namelijk, en dan vallen ze je zéker aan.

Wie zijn angst voor waardeloze artikels heeft overwonnen en een VOC-mentaliteit opgebouwd, kan zich wagen aan de Verwijderlijst, waar zich genoeg Waardeloze Artikels bevinden om je even zoet te houden en die allemaal smeken om een dosis Toegevoegde Waarde.

Filosofische standpuntenBewerken

  • Negativisme: Alle artikels zijn waardeloos;
  • Positivisme: Geen enkel artikel is waardeloos;
  • Neutralisme: Misschien zijn alle artikels waardeloos, maar hou ze toch maar bij;
  • Desinteressisme: Het is allemaal worst.

Hoe kom je van waardeloze artikels af?Bewerken

  • Geef ze aan je schoonmoeder voor haar verjaardag of met kerstmis
  • Steek je hoofd in een gat in de grond en doe of ze er niet zijn.
  • Verkoop ze op Marktplaats
  • Admins kunnen ze na een week desnoods nog gewoon verwijderen

Stof tot nadenkenBewerken

  • Om spijkers krom te buigen of breekbare dingen kapot te maken is een hamer (bijvoorbeeld) heel geschikt. Maar voor duizend andere dingen (zoals de vloer vegen, vliegeren, of je iPod repareren) is een hamer (bijvoorbeeld) waardeloos. Wil dat nu zeggen, dat een hamer voor 99,8% een waardeloos artikel is?

Zie ook:Bewerken