Oeps! Zocht je soms Wally? Waarschijnlijk niet...

404
Wally kon niet worden gevonden

Wally die u zocht is niet gevonden. Probeer Wally op te sporen met behulp van de politie of plaats hem op de lijst van vermiste personen. De familie van Wally zal dit zeer op prijs stellen.

Als u de voorgaande adviezen heeft opgevolgd zonder succes probeer dan

 • De link naar deze pagina te controleren.
 • De pagina Refresh.pngomdraaien.
 • Op de knop Back.pngVorige drukken.
 • Zoeken met Search2.pngGoogle om de vereiste informatie te vinden.

HTTP 404 - persoon vermist
Internet Explorer Firefox


Het ziet er naaruit dat u Wally zoekt. Misschien kunt u uw Wally card gebruiken, maar dat heeft weinig zin. Misschien moet u maar eens verder kijken...

Waar is Wally? Als u goed kijkt, kunt u hem vinden...
Waar is Wally nou toch?
Hier zou hij óók kunnen zitten...Een schets van Wally, gemaakt door de politie.

In ieder geval is Wally (wordt ook wel Waldo genoemd) 's werelds meest gezochte crimineel ooit. Overal wordt Wally door wel een aantal miljoenen mensen gezocht in de welbekende Waar is Wally? boeken, die geheel over het zoeken naar Wally gaan. Wally is slim en verstopt zich altijd in een grote mensenmassa, waardoor hij zeer lastig te vinden is. Zowel de AIVD, de CIA en de Mossad hebben er moeite mee om Wally te vinden. Bij elke keer dat Wally gevonden wordt, is Wally weer elders, wat ertoe geleid heeft dat Wally nog nooit, maar dan ook nog nooit gevonden is.

De zoektocht naar WallyBewerken

Wally wordt al meer dan 20 jaar gezocht door iedereen die hem kent doordat hij overal ter wereld komt zonder een geldig paspoort en vaak mensen beroofd van hun geld om hun vervolgens te chanteren om zo anoniem te blijven. Vanaf het begin dat Wally verdacht werd van diefstal heeft men nooit de identiteit van Wally kunnen achterhalen. Zelfs toen er op meerdere plekken allerlei misdaden plaatsvonden die kwamen van één persoon begon men massaal naar Wally te zoeken. Zonder resultaat echter. De zaak van deze onbekende persoon begon op te vallen bij de politie omdat er na 5 maanden nog steeds niets gevonden werd van dit onbekende persoon en het eerst gekenmerkt werd als "niet belangrijk". Pas na een jaar begon men in paniek te raken toen de misdaden van hetzelfde persoon door de mensen als "zeer eng" werden bevonden.

Wally begon bij de geheime dienst om aandacht te schreeuwen toen Wally al na twee jaar nog steeds niet gevonden was. Dit werd alleen nog erger toen er na 10 nog steeds geen spoor was. Toch, kwam er na 12 jaar een lichtpuntje, iemand kwam achter de naam van Wally, al was het alleen de voornaam. Men was al een stapje verder, maar men was er nog niet.

Wally begon al na 4 jaar te verhuizen, en zwerven over de wereld, maar na 18 jaar was daar een doorbraak: Er werd een foto van Wally genomen door een toerist uit Spanje. De foto die genomen werd is in de volgende paragraaf te zien.

Nu is men echter nog steeds bezig om Wally te zoeken, wederom zonder resultaat. Wel is er een boek gekomen over Wally, waarin hij als stripvorm op basis van de genomen foto voorkomt in een spellenreeks waarin men Wally moet vinden in een mensenchaos op elke pagina. Dit werd een succes en zou ook nog eens helpen bij mensen die moeite hebben met het zoeken en vinden van allerlei dingen. De geheime dienst is sinds kort nu ook intensief met de zaak bezig.

SignalementenBewerken

Een schets van Wally is hiernaast te zien in de tekening, maar een aantal signalementen van Wally zoals men hem zag zijn:

 • Een ronde bril
 • Rood-wit horizontaal gestreepte trui
 • Blauwe broek
 • Witte schoenen
 • Een wandelstok
 • Wat andere voorwerpen zoals blikjes
 • Soms een tas
 • Zwart-bruin haar
 • Rood met witte muts

Nu hieronder de foto waar Wally op gefotografeerd staat.

Welnu: Gefeliciteerd! Zonder dat u het door had, heeft u Wally gevonden!

Zie ookBewerken

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
29 april 2010
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.


  Mensen die je niet in een donker steegje wilt tegenkomen

A.A.P.J.E.S. · Algemene Internationale Vernietigings Dienst · Al Gore · Alfred Jodocus Kwak · Antic Cafe · Baks
Bassie en Adriaan · Beesie Wouterse· De Neus · Eddy Wally · Garfield · Hans Teeuwen · Jan van Speijk · Luis Figo · Marco Borsato
Marco van Basten · Mario · MI6 · Mohandas Gandhi · Nelson Mandela · NERF · Osama bin Laden · Pedobeer · Piet Piraat
Pikachu · Plafondkat · Saddam Hoessein · Samira · Schnappi · Sinterklaas · Spekkerd · Ultra Terror Oosterhout · Wally