Weekdier

Weekdieren zijn natuurlijk dieren die een week leven. Ze komen van Mars. In die week zijn de meeste weekdieren aan het weken in weekflessen of in Zee. Ze zijn knalgroen met paarse stipjes. Het leven van een weekdier is erg saai, want omdat ze zo slijmerig zijn, wil niemand ze zien dus ze zijn erg eenzaam.

Sommige slakken vallen in de zee, dus blijven mooi gekleurd.

Dag 1 van het leven van een weekdier

Dit is de verjaardag van een weekdier. Weekdieren worden geboren op Mars. Ze zijn dan dus knalgroen, en als ze een uur oud zijn krijgen ze paarse stippen. Als ze daar volwassen geworden zijn, wat gebeurt na 6 uur, krijgen ze van hun ouders een weekje vakantie op aarde aangeboden. Dus de Weekdieren gaan hun spullen pakken. Somige weekdieren nemen een huisje mee. Dit kan bestaan uit 2 klepjes of uit een grote gang. Dit is dag 1 van een weekdier.

Deze slak is gesignaleerd in het grote niets hierboven.

Dag 2 van het leven van een weekdier

Als weekdieren door de dampkring heen schieten verbranden ze een beetje. Ze worden dan grijs. Dan vallen ze in zee. Ze zijn dan zo vies dat ze zich gaan wassen. Hierdoor worden ze glibberig. Andere weekdieren vallen op het land. Deze heten slakken. Ze zijn ook vies, maar ze kunnen zich niet wassen, dus worden ze plakkerig. De mossels gaan ze een kopje thee bij de Mosselman drinken.

Dag 3 van het leven van een weekdier

Weekdieren nemen op dag 3 altijd een rustdag en gaan ze slapen. Dit is eigenlijk het saaiste van de week.

Zzzzzzz... GRHOOOING Zzzzzzzz... GNHGOOOOOING Zzzzzzzz...
~ Een weekdier op dag 3 van zijn leven

Dag 4 van het leven van een Zeekoe

Dit is een dag die hier niet thuishoort maar eigenlijk HIER!

Dag 5 van het leven van een weekdier

Nu zijn de meeste weekdieren wakker geworden en beseffen ze zich dat ze op dag 4 niks hebben gedaan! Ze gaan met z'n allen om een grote totempaal dansen, dan aanbidden ze Sophia en proberen ze zelfmoord te plegen, maar ze zijn te slijmerig en het mislukt. Ze raken in de stress en vallen flauw waardoor ze nog langer slapen.

Dag 6 van het leven van een weekdier

Dit is een hele depressieve dag van het leven van de weekdieren. Nu gaan ze huilen en schelden ze hun ouders uit dat die ze naar de aarde stuurden. Ze liggen de hele tijd in bed, of blijven in hun huisje zitten. Zelfmedelijden komt dan ook regelmatig voor bij weekdieren.

Een bedreigd weekdier

Dag 7 van het leven van een weekdier

Vandaag gaan de weekdieren dood van depressiviteit, ze worden gevangen door vissers of opgegeten door de moordzuchtige weekdierverslindende strandloper.


MaanddierBewerken

Als een weekdier in aanraking komt met een maansteen zal het evalueren in een maanddier. Deze aanraking komt meestal door een kleine tussenstop op de maan of een weekdier dat uit koers is geraakt. Deze maanddieren hoeven vanaf de maan minder snel te vallen naar de aarde, dus ze worden ook minder vies. Op het land kom je ze dan ook niet vaak tegen, maar in zee leven ze wel. Een maanddier overleeft langer dan een weekdier, namelijk een maand. De eerste week in het leven van een maanddier ziet er hetzelfde uit als die van een weekdier, het enige verschil is dat ze op de zevende dag niet dood gaan omdat ze dan nog niet dood kunnen. Na de zevende dag worden het levensgevaarlijke monsters die je maar al te graag op eten omdat jij medeplichtig zou zijn aan hun eenzame lijden. Maanddieren kunnen het beste opgesloten worden om ze een maand dood te laten rotten, helaas is dit verboden omdat maanddieren volgens het WSPA beschermde dieren zijn.

JaardierBewerken

Een Jaardier is erg zeldzaam, er zijn er zelfs die beweren dat ze niet bestaan. Een Jaardier is een maanddier die 1 extra dag te leven heeft, en daardoor jarig wordt. Men is er nog niet over uit hoelang een jaardier leeft, want om zijn verjaardag te vieren gaat het jaardier terug naar mars. Slechts 1 keer is het iemand gelukt om een jaardier te vangen, maar helaas vergat die hem te eten te geven, en overleed het jaardier binnen 1 maand en 14 seconden.

Zie ookBewerken